Πέρα απο τη μαλακία με τους γλυκοαίματους, κάποια άτομα τα προτιμάνε, σε κάποια δεν κοντεύουν. Ψες ήμουν σε ένα σπίτι κοντά σε λίμνη, γεμάτο κουνούπια, εμένα με κεντήσανε κανονικά και το παιδί που καθόταν δίπλα μου ούτε και που τον άγγιξαν. Και το είχε και καμάρι πως δεν τον τσίμπησε ποτέ στη ζωή του κουνούπι. Και με κέρδισε και στο μπάσκετ. Και του έκατσε και το κουπόνι του στο 0-0/2-1 της Βραζιλίας, Maicon first to score, ενώ εγώ πήρα μαλλί.
Κοίτα να δείς πώς ενα ποστ από το πουθενά γίνεται FML...
Δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει,αλλά έχω ακούσει ότι τα τραβάνε τα σχετικά έντονα αρώματα/αποσμητικά.
Και σου απέδειξαν ότι έχω δίκιο....![]()
βασικά είχα δει ένα ντοκιμαντέρ για τα κουνούπια κ έλεγε για τον μύθο περί γλυκοαίματου και μη, αλλά φυσικά δε θυμάμαι γιατί βλέπω διάφορα και δεν έχω πολύ χώρο.
τεσπά νομίζω έλεγε πως αν ένα κουνούπι τσιμπήσει κάποιον τότε όλα πάνε σε αυτόν για συγκεκριμένο λόγο ή κάτι τέτοιο, να το ψάξετε αν σας νοίαζει.
βασικά να επιβεβαιώσω τον scarecrow ήθελα για τα αρώματα,αποσμητικά, κρέμες κλπ κλπ
satan was a lez
Γω δε φορούσα τίποτα πάντως.
inb4 post razor
We revel in our time.
Mπορούσες και καλύτερα.
Δεν προσεγγισα εικαστικα το θεμα (αν και ηταν καλαισθητο), αλλα με το ΤΙ μου εμοιαζε.
Κουλτουροψαγμενη ξινομουνα.
Και για την ιστορια...ποιος ειναι ο καλλιτεχνης..?
Γαμώτο.
Έναν καπνό ήθελα να αγοράσω.
Ανακάλυψα πως έχω χάσει το πορτοφόλι μου.
60κάτι €.
+ βιβλιάριο σπουδών, ταυτότητα και κάρτα αναλήψεων.
Άντε να τρέχω σαν το μαλάκα να τα ξαναβγάζω =(
Έχει και ζέστη.
Γαμώτο.
It is known.
Περαστικά σου......
ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ.
ακύρωσε την κάρτα της τράπεζας και για τα άλλα περίμενε. ταυτότητα ή/και βιβλιάριο σπουδών παίζει να τα βρει κάποιος και να τα πάει στους μπάτους οπότε να πας σε λίγες μέρες στο τμήμα κοντά εκεί που τα έχασες. μπορεί να σε πάρουν και αυτοί τηλέφωνο (ναι κι όμως).