Page 18 of 147 FirstFirst ... 816171819202868118 ... LastLast
Results 256 to 270 of 2198

Thread: My Life Rocks \m/

Solidium HAVOC's Avatar

Eκατσε παραθαλασσια εργασια για δευτερο συνεχομενο καλοκαιρι. Χαρωπα τα δυο μου χερια τα χτυπω.
    Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.

Quote Originally Posted by fandango View Post
    Spoiler
    επίσης από σήμερα ξεκινάνε διακοπές μέχρι το Σεπτέμβρη.
    Γεια σου ρε συνάδελφε Fandango!

Resident Κύπριος The Donnn's Avatar

Quote Originally Posted by HAVOC View Post
    Eκατσε παραθαλασσια εργασια για δευτερο συνεχομενο καλοκαιρι. Χαρωπα τα δυο μου χερια τα χτυπω.
    Θέλετε ακόμα ένα μηχανικό στη παρέα σας;;;

Solidium HAVOC's Avatar

Θαρρω για το συγκεκριμενο με τον αντραμ φτανουμε. Για θαλασσα μεσα ομως ναι
    Πρεπει να γινει thread η γωνια του μηχανικου.
    Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.

314222 Mitsmann's Avatar

Και η γωνια του αποτυχημενου Φυσικου.

ηδη ειμαστε 3-4 δω μεσα.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Ναι.

Άσχετο, αλλά πριν κάτι σελίδες έγραφα που έπιασα δουλειά και γαμώ.
    Ξέχασα να σας πώ ότι 5 μέρες αφού ξεκίνησα παραιτήθηκα γιατί ο τύπος ήταν ΜΕΓΑΛΟ λαμόγιο και φοβόμουν μπλεξίματα. Βαργιέμαι να πω την ιστορία και φαντάζομαι δεν θέτε κιολας

Πολλές γωνιές εδω μέσα...να'χουμε κάπου να κατουράμε

Quote Originally Posted by JnB View Post
    Ναι.

Άσχετο, αλλά πριν κάτι σελίδες έγραφα που έπιασα δουλειά και γαμώ.
    Ξέχασα να σας πώ ότι 5 μέρες αφού ξεκίνησα παραιτήθηκα γιατί ο τύπος ήταν ΜΕΓΑΛΟ λαμόγιο και φοβόμουν μπλεξίματα. Βαργιέμαι να πω την ιστορία και φαντάζομαι δεν θέτε κιολας
    Πες την ιστορία...όλοι έχουμε ιστορίες τρόμου από δουλειές

Στα γρήγορα:
    Ο τύπος που είχε την "Εταιρεία" δεν ήταν μηχανικός και έψαχνε νέους -ανυποψίαστους- μηχανικούς για να βγάζει άδειες εργασιών μικρής κλίμακας (που βγαίνουν και την ίδια μέρα) για να κάνει τις εργασίες του (αντιεισμικές ενισχύσεις πχ, πέραν και του πώς τις έκανε που ήταν προχειροδουλειές).
    Προφανώς αυτές οι άδειες ήταν απλά για να φύγουν οι μπάτσοι βλέποντας την κρεμασμένη, αλλά δεν σε καλύπτει για αυτά και θα πηγαίναμε μέσα. Είχα και έναν συμφοιτητή που είχε δουλέψει εκεί πριν από μένα και έφυγε και απλήρωτος, μου είπε και 2-3 λογάκια και έγινε η καλή.

έδιτ: Προφανώς μου είχε πεί αρχικά ότι ήταν μηχανικός και το ότι δεν είναι το έμαθα μετά.

Όχι ρε φίλε...τεράστεια μαλακία. Καλά έκανες εννοείται, και μπράβο που είχες τ'αρχίδια να το κάνεις

δεν είναι θέμα αρχιδιών, βρώμαγε από την πρώτη μέρα το πράμα και φοβήθηκα μην τρέχω μετά σε τίποτα αυτόφορα και δικαστήρια. Οπότε έφαγε το μπαν αμέσως. Μαλακία όμως γιατί back to shit...

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    Και η γωνια του αποτυχημενου Φυσικου.

ηδη ειμαστε 3-4 δω μεσα.
    Εγω που εχω αυταπατη οτι ειμαι ελαχιστα πετυχημενος αλλα στην πραγματικοτητα δεν ειμαι μετραω?

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

Quote Originally Posted by JnB View Post
    Στα γρήγορα:
    Ο τύπος που είχε την "Εταιρεία" δεν ήταν μηχανικός και έψαχνε νέους -ανυποψίαστους- μηχανικούς για να βγάζει άδειες εργασιών μικρής κλίμακας (που βγαίνουν και την ίδια μέρα) για να κάνει τις εργασίες του (αντιεισμικές ενισχύσεις πχ, πέραν και του πώς τις έκανε που ήταν προχειροδουλειές).
    Προφανώς αυτές οι άδειες ήταν απλά για να φύγουν οι μπάτσοι βλέποντας την κρεμασμένη, αλλά δεν σε καλύπτει για αυτά και θα πηγαίναμε μέσα. Είχα και έναν συμφοιτητή που είχε δουλέψει εκεί πριν από μένα και έφυγε και απλήρωτος, μου είπε και 2-3 λογάκια και έγινε η καλή.

έδιτ: Προφανώς μου είχε πεί αρχικά ότι ήταν μηχανικός και το ότι δεν είναι το έμαθα μετά.
    καταρχήν, καλώς έπραξες κ την κοπάνησες. υπάρχουν άπειρα λαμόγια που ψάχνουν για ανυποψίαστα "πτυχία" για να τα φορτώσουν με ευθύνες κ χρέη.
    στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο κίνδυνος δεν προέρχεται από την ευθύνη που προκύπτει από την υπογραφή της άδειας, αφού τις άδειες μικρής κλίμακας κανονικά τις υπογράφει ο ιδιοκτήτης, αλλά θα μπορούσες να έχεις τρεξίματα σε αυτόφωρα αν δήλωνες επιβλέπων των εργασιών.
    Rock or Nothing

Solidium HAVOC's Avatar

Mια χαρα το ξηγηθηκες και την εκανες, αρκετα εχει βρωμισει η αγορα. Εισαι στο ξεκινημα, να αρχιζεις και στραβα, δεν λεει. Η υπογραφη και η επιβλεψη ειναι ευθυνη και σε κυνηγανε μια ζωη.
    Α, οχι πως δειχνει το επαγγελματικο ηθος καποιου, αλλα μπαινοντας στο μητρωο μελων του τεε μπορεις στοιχειωδως να δεις αν καποιος ειναι μελος.

αλλα μπαινοντας στο μητρωο μελων του τεε μπορεις στοιχειωδως να δεις αν καποιος ειναι μελος.
    Aυτό έκανα

Raven είσαι σίγουρος; Γιατί στο έργο που πήγαινα (έμαθα ότι) την είχε βγάλει ο συμφοιτητής μου πριν από μένα.
    Τέσπα, όπως και να'χει σαπίλα και σταδιάλα!