Το ματς της ζωής του κάνει ο χοντρός. Ε δε γυρνάει τώρα εκτός αν οι βασικοί που θα μπουν κάποια στιγμή σπάσουν τα καλάθια πάλι.
Το ματς της ζωής του κάνει ο χοντρός. Ε δε γυρνάει τώρα εκτός αν οι βασικοί που θα μπουν κάποια στιγμή σπάσουν τα καλάθια πάλι.
Celtics εχουν 5 παικτες με διψηφιο αριθμο και αλλον εναν (Ροντο) που του λειπει μολις ενα καλαθι.
Lakers εχουν δυο παικτες με περιπου 20-25 ο καθενας και οι αλλοι τιποτα (κατι κανει κι ο Οντομ).
Οταν λες βασικοι εννοεις ο Κομπι και ο Γκασολ?![]()
Των Σέλτικς ρεΑλλά και οι δικοί μας δεν πάνε πίσω
Α οκ εννοεις να τα χανουν, νομιζα να τα βαζουν, μαλακια μου, δεν ειναι οπως η μπαλα που λες "σπανε τα δοκαρια"και καταλαβαινεις με τη μια.
E μονο ο Αλλεν κι ο Ροντο εχουν χασει πολλα, αλλα κι αυτοι την εκαναν τη δουλεια τους
Ελα ο χοντρος επαιξε μπαλαρα...
Αλλα γενικα, το θελα πιο δυνατο το ματσακι...Καλημερες.
xxl reeeeeeeee...porosi!
upervoliko to keimeno oso den paei...rookie epiloges o kobe...ok
den einai kalos sti seira..opws thaprepe alla ntaksei min ta isopesonoume ola...
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!
σοβαρά; κ είχα αγχωθει πως δε θα προλαβω να δω πολυ λογω ξυπνηματος, γαμω =)
Λες να αντεξω? Εχω διαβασμα γαμω..
The True Big Baby
Spoiler
Мама Люба давай, давай, давай
αργα ειναι 3 αν παει σε 7ο θα το σκεφθω
παντως τα δειχνει ο σκαι επομενη μερα στις 12 η' 1 μονο το ματς χωρις ταιμ ουτ κλπ
εγω δεν μπαινω σε σαιτ για να μην ξερω το σκορ και ναχω αγωνια![]()
Να μας πει ο ηθοποιός από τον Μητσικώστα με πόσους πόντους διαφορά θα χάνανε απόψε οι Lakers αν δεν έπαιζε ο Bryant.
Мама Люба давай, давай, давай