Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 130

Thread: Αντιεμπόριο και κριτικές της κωλάρας.

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Μπορεί να θες να δεις πιο πολυπρισματικά το θέμα "υποχρεωτικό εισιτήριο VS όψιοναλ ενίσχυση" αντί να εμμένεις σε παρωπιδικές θέσεις πίσω από ένα χαρούμενο κι αέρινο πλην μισοτσαντισμένο στυλάκι που δεν εξυπηρετεί τίποτα και στην προκειμένη δεν είναι καν αστείο, λέω 'γω τώρα.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Senior Member

γελάω. Με θεατρικά "δεν πληρώνω δεν πληρώνω" και "αχταρμίξ 3: όλα εδώ πληρώνονται". Και είσοδο 6 ευρώ.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Dythor, δεν είναι οψιοναλ/υποχρεωτικό το δίπολο. Είναι εργάτης/βλάκας φοιτητάριος όπως το περιέγραψα παραπάνω.

Holc, να πας στην ευρωπαϊκή γιορτή της μουσικής που είναι σε "δημόσιο χώρο", είναι τσάμπα, έχει φοβερά dj sets και είναι πιό υγιές γιατί τρώνε 100 χορηγοί και η διοργάνωση κάνει την αρπαχτή του αιώνα.

Επειδή έτσι γουστάρεις ή για κάποιον πιο συγκεκριμένο λόγο; Γιατί εκ των πραγμάτων εγώ βλέπω το δίπολο που ισχυρίζεσαι ότι δεν υπάρχει.

Senior Member

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Holc, να πας στην ευρωπαϊκή γιορτή της μουσικής που είναι σε "δημόσιο χώρο", είναι τσάμπα, έχει φοβερά dj sets και είναι πιό υγιές γιατί τρώνε 100 χορηγοί και η διοργάνωση κάνει την αρπαχτή του αιώνα.
    όχι, αλλά θα πάω στο b-fest που δεν έχει χορηγούς, πληρώνεις άμα θες(που δεν παίζει να μη χώσεις 5 ευρώ στο ταμείο ενίσχυσης) και έχει και πιο ελκυστικό πακέτο και λιγότερα νταβατζιλίκια και λιγότερους ναρίτες. Λογικό είναι εσύ να έχεις τρελά νεύρα γιατί μπήκατε μέσα, αλλά οκ, ψαχτείτε και δείτε τι φταίει που δεν είστε ελκυστικοί για τον απλό κόσμο. Φέρτε Τάμτα ξερωγώ.

Και κάντε κιένα Νοσότρος στην τελική να τα σκάτε 'κει καθημερινά, οι άλλοι έχουνε χεστεί στο φράγκο.

Quote Originally Posted by Dythor View Post
    Επειδή έτσι γουστάρεις ή για κάποιον πιο συγκεκριμένο λόγο; Γιατί εκ των πραγμάτων εγώ βλέπω το δίπολο που ισχυρίζεσαι ότι δεν υπάρχει.
    Φυσικά και υπάρχει. Εσύ για παράδειγμα είσαι βλάκας φοιτητάριος, ζεις σε σπιτάρα, σε ταϊζουν και η φάση σου είναι πως θα περάσεις το σαββατόβραδο. Δεν σημαίνουν τίποτα τα όποια 6 ευρώ θα τσιγγουνευτείς για να δείς το λαιβάκι σου όπως και λίγο-πολύ δε σημαίνει πολλά η κριτική σου για το αντίτιμο. Αν η φάση είχε οψιοναλ αντίτιμο/κράνος το πιθανότερο είναι να μην έδινες φράγκο κυρίως γιατί τόση ώρα αδυνατείς να καταλάβεις τι σημαίνει ο όρος "λειτουργικά έξοδα".

Εγώ θα τα 'δινα και τα δίνω ρε ηλίθιε.

Α, απλά θες να σου λένε ότι είναι όψιοναλ γιατί σε αγχώνει.

ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.

Τη διαφορά της πολιτικής σκέψης πίσω απ' το ένα και πίσω απ' το άλλο γιατί αδυνατείς να την καταλάβεις;

Spammity Spam rat_poison's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    [...το δίπολο] Είναι εργάτης/βλάκας φοιτητάριος όπως το περιέγραψα παραπάνω.

Η φάση φτωχομπινές φοιτητής την παλεύω δεν την παλεύω με τη βδομάδα ας πούμε δεν παίζει; Ή να ερχόμαστε με φορολογική δήλωση για να μπούμε τζάμπα;

Σ' αυτήν την αριστερά ή θα 'σαι προλετάριος εργάτης/οργανωμένος φοιτητής, ή λούμπεν. Μανιχαϊσμός.
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

Senior Member

εν τω μεταξυ γελάω με τη συσπείρωση των er-ιτών όταν πρόκειται για πολιτικές οργανώσεις που έχουν κομματική ταυτότητα και όχι για "σκατά στα κομματόσκυλο ρε μαν" καταστάσεις. κράξιμο στα κόμματα να 'ναι κι ότι να 'ναι, ας είναι και για τα 6 ευρώ ενώ συνήθως τα δίνω πενταπλάσια για τις μισές μπάντες.
    See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.

royally fucked animae's Avatar

Γενικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχετε φάει τόσο κόλυμα με την φάση.
    Είναι ένας πολιτικός χώρος που θέλει να κάνει μια εκδήλωση/φεστιβαλ ώστε να μεταδώσει τις ιδέες του. Ο ίδιος πολιτικός χώρος δεν έχει την οικονομική επιφάνεια ώστε να το κάνει σε ένα ιδιωτικό χώρο + να πληρώσει και όσους έρθουν (μπάντες), οπότε βρίσκει ένα δημόσιο και το κάνει. Το ότι το κάνει σε δημόσιο χώρο λοιπόν επί πληρωμή, είναι υπό την ανοχή του κοινωνικού συνόλου, το οποίο κοινωνικό σύνολο σωστά ανεχεται τέτοιες εκδηλώσεις και τέτοια "εκμετάλλευση" του δημόσιου χώρου(κατά την άποψη μου πάντα). Αλλιώς μόνο όποιος θα είχε τα φράγκα θα μπορούσε να κάνει κάτι και δεν μου φαίνεται να το θέλαμε καθόλου αυτό.

Έτσι και αλλιώς δεν θα έβλεπε κανείς την τάδε μπάντα την συγκεκριμένη μέρα, στον συγκεκριμένο χώρο με τα συγκεκριμένα (λίγα) χρήματα αν γινόταν αυτό το φεστιβάλ.
    Ναι μεν λοιπόν, αστείο το γεγονός ότι είχανε πόρτα για τους τυχόν τζαμπατζήδες (λώρης φάση δικέ μου και τέτοια να ουμε), αλλά ρε παιδιά, 6 γαμημένα ευρώ είχε, το ξέρατε από πριν(και δεν θα πει κανένας σε κανέναν ΠΩΣ να χαλάει τα λεφτά του). Σε καπιταλιστική κοινωνία ζούμε, αν ζούσαμε σε μια άλλη, μπορεί να σου χάριζαν τα ηχεία και τις κονσόλες, μπορεί οι ίδιες οι μπάντες να έλεγαν "πω ρε μαν!ΝΑΡ?!Μέσα!Τζάμπα!" και να τελείωνε η ιστορία. Όμως δεν.

Και ο ικονοκλατς και ο ρατ_ποιζον μια χαρά τα λένε από την μεριά τους. Αυτό που μου την δίνει είναι το ότι οι περισσότεροι τα λένε αυτά με την νοοτροπία του τζαμπατζή που απλά θέλει να δεί μια μπάντα και όχι γιατί "γαμώτο ήθελα να παρακολουθήσω τις ομιλίες, δεν ξερωκαιγωτιαλλο, αλλά δεν παίζει φράγκο". Αφού αυτή την γαμημένη μπάντα δεν θα την έβλεπες, τι σκατά παραπονιέσαι και κρίνεις πολιτικά τον άλλον από το γεγονός ότι απλά δεν είχες λεφτά να δείς μια μπάντα λάιβ?
    Kill the wise one!

ρε ικόνοκλαστς καλό παιδί είσαι και ξύπνιο, γιατί κομματοσκυλιάζεις; Υπάρχει η απλούστατη λύση που λέγεται "προαιρετικό εισιτήριο", άμα είναι 6 ευρώ που χρειάζεσαι για να βγεις, γράφεις "προαιρετικό εισιτήριο 6 ευρώ", βάζεις κι ένα κουτί και όποιος θέλει δίνει. Τι να πάει να πει "ρε μάγκες δεν έχω μία αλλά θέλω να δω τις ομιλίες, κλαψ λυγμ αφήστε με να μπω τσάμπα" και κουραφέξαλα; Αν σέβεσαι την αξιοπρέπεια του άλλου ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ σε αυτή τη διαδικασία, τέλος. Είναι δημόσιος χώρος, αν θες να έχεις υποχρεωτικό εισιτήριο και φράχτες και τέτοια φάε όλο το αγγούρι, κλείσε το γκαγκάριν και βάλε 25 ευρώ εισιτήριο. Υπ'όψιν, όλα αυτά τα λέω χωρίς να είμαι αντίθετος με τη φάση, ίσα ίσα, πχ και στο resistance λέω να πάω αυτό το σκ και δε θα λυπηθώ τα λεφτά, και στο bfest έδωσα κατιτίς και εν τέλει στη συνολική εικόνα ίσως είναι λεπτομέρεια, αλλά η αλήθεια να λέγεται. Ειδικά δε όταν έχεις το προηγούμενο του bfest, που δείχνει ότι ναι βρε αδερφέ, γίνεται και χωρίς εισιτήριο.

Quote Originally Posted by ubu View Post
    εν τω μεταξυ γελάω με τη συσπείρωση των er-ιτών όταν πρόκειται για πολιτικές οργανώσεις που έχουν κομματική ταυτότητα και όχι για "σκατά στα κομματόσκυλο ρε μαν" καταστάσεις. κράξιμο στα κόμματα να 'ναι κι ότι να 'ναι, ας είναι και για τα 6 ευρώ ενώ συνήθως τα δίνω πενταπλάσια για τις μισές μπάντες.
    Εγώ προσωπικά δεν τηρώ τέτοια στάση, έχω ΣΤΗΡΙΞΕΙ πρωτοβουλίες και σύριζα και ανταρσύα. Τώρα αν έχεις κάποιο πρόβλημα με την κοινή λογική γενικά σόρι ρε μαν, εγώ παρέθεσα τα επιχειρήματά μου, εσύ απλά αντικράζεις.

Tags for this Thread