ερώτηξις: στο betoto είναι απαραίτητο να συμπληρώσω πραγματικό ονοματεπώνυμο και διεύθυνση?
Υπαρχει περίπτωση να τα διασταυρώνει με τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού σου και αν δεν συμφωνουν να μην σε αφήσει να πάρεις τα κέρδη.
Επίσης, προσωπική άποψη, αλλά θα απέφευγα το betoto γιατί σε γνωστό είχαν κάνει μπινιά και δεν του δίναν τα λεφτά. Για έναν και-καλά λόγο, αλλά ομολογουμένως ήταν και λίγο περίεργη περίπτωση. Από αποδόσεις δε θυμάμαι αλλά δεν ήταν και κάτι το φοβερό θαρρώ.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
bwin είναι αρκετά εύχρηστο και αξιοπιστο αλλά οι αποδόσεις δεν είναι και πολύ καλύτερες από ΟΠΑΠ.
Betfair εχει και γαμώ τις αποδόσεις αλλά είναι λίγο πολύπλοκο για να το μάθεις μιας και δεν είναι πατροπαράδοτο στοίχημα, ενώ έχει περιορισμένες επιλογές
Εγώ τελευταία έπαιζα bet365 και είχε καλύτερες αποδόσεις, εύχρηστο, καλή ποικιλία (όχι σαν bwin νομίζω αλλά οκ δε σε νοιάζει το πρωτάθλημα γουαδαλαχάρας ε; ). Στο θέμα της ανάληψης έχω ακούσει ότι είναι αξιοπιστη από το προαναφερθέν άτομο στο betoto post που είχε τραβήξει πάνω από 1000ρικο.
Α και expekt έχω ακούσει καλά λόγια αλλά δε ξέρω και πολλά.
edit: Και sportingbet είχα πάιξει και ήταν μια χαρά αν και οι αποδόσεις νομίζω ήταν πάνω κάτω σαν bwin. Δε ξέρω τι κάνουν τώρα γιατί εκεί έχω να παίξω χρόνια, ήταν το 1ο ονλάιν στοίχημα μου
και ο 1ος ονλάιν κουβάς![]()
Last edited by SpiritCrusher; 13-06-2010 at 04:36.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
A και κάτι ακόμα, λίγο πολύ όλες έχουν ένα tutorial για το πως να παίζεις κτλ. Μπορείς κάλλιστα να κάνεις register χωρίς να βάλεις λεφτά σε όποιες σε ενδιαφέρουν, να κάνεις το tutorial/demo, να συγκρίνεις και αποδόσεις σε ίδιους αγώνες και μετά απλά κάνεις κατάθεση σε όποια κατασταλάξεις.
Αυτή είναι και η Σωστή Μέθοδος.
ακουω προβλεψεις για σημερα..εγω στην αρχη ελεγα Χ αλγερια ασσο σερβια και ασσο γερμανια(αδιαφορο βεβαια μικρη αποδοση) αλλα για τη σερβια το ξανασκεφοτμαι
Σερβια ασσο δαγκωτο (γιατι αλλιως θα κοιμαμαι στον καναμπε για κανα μηνα...). Νομιζω οτι θα το παρουν τελικα. Αλγερια να μην σκοραρει. γερμανια ασσο.
1) e4, c5
2) Νf3
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
αλγερία - σλοβενία άσσος + σκορ 1-0
σερβία - γκάνα Χ + σκορ 1-1
γερμανία - αυστραλία άσσος, όβερ
τζεμπούρ βάλε κάνα γκολ να σε μοσχοπουλήουμε για να προσφέρουμε κολοσσιαίο συμβόλαιο στο Δέλλα και κυρίως για να φέρουμε πίσω Παντελή Καπετάνο
ΠΑΣΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΗΛΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ
Spoiler
σπιριτ κρασερ αδειασε τα πι εμ σου.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
αχαχαχαχα
ε αυτο περιμενω και γω.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."