Κερκίδα.
και ο speaker μετραει
λες και ξερνα καταρες ακουγεται
Λογικά θα έχει ξαναμπεί αλλά το είδα στην εκπομπή των ΠανουτσοΚαρπετοπουλέων και το βάζω:
ΠΑΣΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΗΛΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ
Spoiler
γιατι δε γυριζουν κι οι δικοι μας τετοια, ο Τοροσιδης, ο Καφες, ο Κατσουρανης...
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Ναι μωρε γιατι ο Μιλνερ μπορει να πετυχει δοκαρι νομιζεις ετσι για πλακα αν θελει...
Katy Perry
Και γενικα σε ολους εκει περα, ο παρουσιαστης επαιζε στο τελευταιο Dr Who και ηταν κι αυτος γαμω.
o παρουσιαστης ηταν καλεσμενος του γκορντον ραμσει και μαλλον απο εκει τον πηραν
ειπε και ατακαρα οταν ο σεφ τον ρωτησε πως ξεκινησε να μαγειρευει και απαντησε "απο τον Jamie Oliver"!!!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
o Σμίθυ είναι ψιλοσελέμπριτυ στις Αγγλίες, δεν τον πήραν από την εκπομπή του Ράμσευ λολ. και σε σημεία είναι και σχεδόν αστείος!
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
ο οποίος Καναβάρο έκανε παράπονα επειδή έπαιξαν λέει αμυντικά οι παραγουάηδες =))
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~