τελικά δεν το άντεξα και το ποστάρω ...
Spoiler
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Σκεφτόμουν να το βάλω και εγώ αλλά δεν είναι αστείο.Είναι κατάντια.![]()
en to meta3u gia ton souhdo 8eloun 1ek e sthn kopegxagh, san den ntrepontai...
Vicariously I live while the whole world dies
Much better you than I
ntropi e
αυτο με τον κουπερ το παιζουν κι αλλες εφημεριδες?
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
εισαι οφφ-τοπικ
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
oneiro kapxios se kapxio thema na sikosei oxi.tha thela na vlepo tis mapes pou tha trogei apta leptepilepta soupergia
δεν πειραζει! ειναι καλυτερα που αποφασιζουν αλλοι για σας...
xaxaxaxaxa
vazo stoixima oti itan grammeno k aptis dio plevres to nai
Last edited by Daffy; 10-06-2010 at 22:21.