Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 106 to 120 of 123

Thread: Dream Theater - Images and words

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

O brummie, αν θυμάμαι σωστά, ήταν ο άλλος ο Ζαχαρόπουλος (Δημήτρης; ) που είχε γραφτεί στο φόρουμ και-καλά να μας κάνει πλάκα. Το στόρυ έχει ως εξής, ο Ζαχαρόπουλος (ο μπίλι ντε) είχε γράψει ένα editorial στο Sniper του Hammer.gr για το ER και για το πως άτομα πίσω από την ανωνυμία του "enterthename" και με ψηφιακές δισκοθήκες δεν πρέπει να μπορούν να έχουν άποψη για μουσική και κριτικές ( λολ ) και μετά έσκασε μύτη ο άλλος ενώ το συζητούσαμε να μας πει "συνεχίστε, έχει τόσο πλάκα".

Here you go, enjoy:

http://www.electricrequiem.com/forum...47-Peri-forums
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

MAS PSEKAZOUN Leech's Avatar

Πωωωωωω!!!!!!!!
    Θυμάμαι τη φάση σαν γκεστ αναγνώστης του φόρουμ
    (δεν είχα κάνει ρέτζιστερ τότε )

Quote Originally Posted by Atheist View Post
    Ζαχαρόπουλε μην τους ακούς.
    Α και ρίχτα και σε καμιά 17άρα να ξεσκάσεις.
    Πείτε κάνα κουτσομπολιό τι είχε παιχτεί

Mazikeen Krux's Avatar

Το θυμάμαι εκείνο το άρθρο στο sniper αλλά δεν ήξερα οτι ουσιαστικά μιλούσε για το ER του οποίου την ύπαρξη τότε ούτε καν γνώριζα.

Απο αυτά που βιαστικά διάβασα πάντως καταλήγω πως η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση.

edit : και μια χαρά τα λέει ο brummie στην σελίδα 14.
    Last edited by Krux; 08-06-2010 at 15:18.
    I'll bury you in your god's fucked garden

lcsgp FIXXXER's Avatar

χαχαχαχαχ τα ταγκς στο αλλο θρεντ
    Κρουξ, το οτι γουσταρεις τοσο πολυ τα μουσικα γουστα ενος ανθρωπου θα σε κανει να υπερασπιστεις οποιαδηποτε αποψη εχει αυτος και συμπεριφορα?
    Η τον γνωριζεις προσωπικα και εισαι biased?

Mazikeen Krux's Avatar

τον Δημήτρη Ζαχαρόπουλου δεν τον γνωρίζω, δεν έχουμε μιλήσει καν, δεν ταυτίζονται τα μουσικά μας γούστα αλλά απο αυτά που διαβάζω στην σελίδα 14 μπορώ να πω οτι συμφωνώ με την πλειοψηφία τους.

Vic Ford Prefect's Avatar

Πω, μπλαστ φρομ δε παστ. Και Devilworx σκηνικά!

Κρουξ, το άρθρο ήταν κακό και η αντίδραση του Μπράμι ήταν τραγική. Στη σελίδα 14 απλά λέει με άλλα λόγια "εσείς το ξεκινήσατε" (το οποίο έχει δόση αλήθειας όπως έλεγα και τότε, δύσκολο φόρουμ το ER!) αλλά δεν παύει να είναι εμετικά τα ποστ που έκανε μόλις προέκυψε το θέμα. ΦΦΣ είχε φτάσει να μιλάει για μπουρδέλα και μάνες και να "γελάει" (υπενθυμίζοντάς το κάθε τρεις και λίγο μη τυχόν και φανταστούμε ότι τον έχει τσούξει η επίθεση). Ε.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Mazikeen Krux's Avatar

Εγώ Βικ πάντως πίσω από όλες τις εύκολες ιντερνετικές εξυπνάδες βλέπω έναν άνθρωπο που ήρθε σε ένα forum να μιλήσει για αυτό που αγαπάει (μουσική) και αυτό που δέχτηκε είναι κοροιδία, χλευασμό και απειλές. Παράδειγμα. Σεβασμός για τα γούστα και την άποψη του άλλου, μηδέν.

Ισως μου θυμίζει κάτι όλη αυτή η κατάσταση. Ισως.

Για τον Κρουξ έχω γράψει ότι κάκιστα τσιμπάει και αντιδράει και δεν θα υπερασπιστώ τις επιθέσεις του, όμως δικαιολογώ κάποιον να ξεσπάει ακόμα και άκομψα όταν του πρήζουν τα αρχίδια σε μόνιμη βάση. Γενικά όταν πετάς σκατά στον άλλο και ο άλλος κάποια στιγμή στα πετάξει πίσω είναι μάλλον υποκρισία να πεις "δες που μου πετάει σκατά ο "ώριμος".
    Last edited by Krux; 08-06-2010 at 15:51.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Ρε φιλε εδω ερχεσαι σε αυτο το θρεντ να μας μειωσεις τον απολυτο θεο του drumming Mike Portnoy λεγοντας οτι ειχε βαλει drum machine και θα μας πεις για χλευασμο? Να προσεχεις τα λογια σου και μετα να απαιτεις την ιδια αντιμετωπιση.

Senior Peligro dopefiend's Avatar

πφφφ ούτε ένας δεν το εκτίμησε, το παίρνω πίσω!
    Last edited by dopefiend; 08-06-2010 at 22:17.

We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.

Quote Originally Posted by Krux View Post
    Εγώ Βικ πάντως πίσω από όλες τις εύκολες ιντερνετικές εξυπνάδες βλέπω έναν άνθρωπο που ήρθε σε ένα forum να μιλήσει για αυτό που αγαπάει (μουσική) και αυτό που δέχτηκε είναι κοροιδία, χλευασμό και απειλές. Παράδειγμα. Σεβασμός για τα γούστα και την άποψη του άλλου, μηδέν.

Ισως μου θυμίζει κάτι όλη αυτή η κατάσταση. Ισως.

Για τον Κρουξ έχω γράψει ότι κάκιστα τσιμπάει και αντιδράει και δεν θα υπερασπιστώ τις επιθέσεις του, όμως δικαιολογώ κάποιον να ξεσπάει ακόμα και άκομψα όταν του πρήζουν τα αρχίδια σε μόνιμη βάση. Γενικά όταν πετάς σκατά στον άλλο και ο άλλος κάποια στιγμή στα πετάξει πίσω είναι μάλλον υποκρισία να πεις "δες που μου πετάει σκατά ο "ώριμος".
    Point. Αλλά δεν μπορεί, πρέπει να το βλέπεις ότι όταν αρθρογραφείς στο χάμερ και μοστράρεις φάτσα φόρα στην πρώτη σελίδα αυτό το άρθρο, που είχα ξεχάσει πόσο τραγικό ήταν και πόσο ισοπεδωτικό και πόσο ψευτοελιτισμό της καραπουτσακλάρας έβγαζε και στο κατόπι να κάνεις συνεχόμενα ποστ "γελάω, είστε μπουρδέλο, η μάνα σου με πιπώνει", τουτέστιν ακριβώς αυτό που και καλά καταγγέλεις ως ωριμότερος, ε. Ε! Δεν μιλάμε για ένα τυχαίο νέο χρήστη στο ΕΡ, μιλάμε για το όπως το έλεγες το μεγαλύτερο μέταλ έντυπο και ΚΑΠΑΚΙ πλήρης ακύρωση του κειμένου. Εσύ ξέσπαγες εδώ. Αν καθόσουν και έβριζες το ΕΡ μέσα από την πρώτη σελίδα του Χάμερ γιατί είχες θέμα με τον Ικόνοκλαστ, το ίδιο θα έλεγα. Είναι χαοτική η διαφορά. Ο άλλος τα έγραφε σαν κότα από το Χάμερ με καμία δυνατότητα απάντησης και κρυμμένος πίσω από το κύρος και την δημοτικότητα του περιοδικού και ο αδερφός του συμπλήρωνε την εικόνα παίζοντάς το ανωτερότητα του δημοτικού.

Καταλαβαίνω ότι συμπαθείς τα παιδιά και καταλαβαίνω επίσης πως είσαι πιο ευαίσθητος στα δίκια τους (τα οποία είχα αναφέρει και εγώ τότε) αλλά καμία συμπάθεια από μέρους μου όταν ουσιαστικά η στάση τους είναι "ό,τι και να λέτε, εγώ είμαι ο Ζαχαρόπουλος και γράφω στο Χάμερ, με μια δισκοθήκη ΝΑ και εσείς είστε ένα ψωροφόρουμ πουθενάδων ανώνυμων που δεν έχετε δικαίωμα να ομιλείτε περί μουσικής". Ε, χέσε μας.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

Εγώ Βικ πάντως πίσω από όλες τις εύκολες ιντερνετικές εξυπνάδες βλέπω έναν άνθρωπο που ήρθε σε ένα forum να μιλήσει για αυτό που αγαπάει (μουσική) και αυτό που δέχτηκε είναι κοροιδία, χλευασμό και απειλές. Σεβασμός για τα γούστα και την άποψη του άλλου, μηδέν
    είσαι σοβαρός; σου λέμε ότι αυτός ο καλός άνθρωπος μοιράζει μηδενικά σε AOR δίσκους, όχι σε ένα κωλοφόρουμ, αλλά σε σοβαρό υποτίθεται περιοδικό μουσικής, επειδή θεωρεί το είδος ντροπη της μουσικής. και περιμένει και σεβασμό μετά.
    ου απειλές, εμείς οι ακροατές AOR τον ψάχνουμε.
    Vielen Dank für alles was mal war

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Εγώ Βικ πάντως πίσω από όλες τις εύκολες ιντερνετικές εξυπνάδες βλέπω έναν άνθρωπο που ήρθε σε ένα forum να μιλήσει για αυτό που αγαπάει (μουσική) και αυτό που δέχτηκε είναι κοροιδία, χλευασμό και απειλές. Παράδειγμα.
    Κακό παράδειγμα όμως. Δηλαδή οκ, βλέπεις πως μέχρι τη 4η σελίδα υπάρχει μια συζήτηση (ναι με τις ειρωνίες, τα πειράγματα και όλα αλλά κανείς δε προβληματίζεται από αυτό αν παρατηρήσεις ε, welcome to the internets) και γυρνάει τη συζήτηση γιατί θίχτηκε. Του απαντάει και ο άλλος απο κάτω στη πλάκα (έλα ακόμα κι εσύ το βλεπεις) ότι το europower είναι gay και "the truth hurts " και ο άλλος θίγεται κι άλλο. Σιγά το φοβερό, το παρών θρεντ να έβλεπε θα είχε βγάλει αφρούς και θα έκανε ποστ 3 παραγράφων.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

ShamRock n' Roll Tyler_Durden's Avatar

και μιας και το φερε η κουβέντα με τους ζαχαροπουλαίους, ας διαβάσουμε λίγο Βασίλη (τεύχος 296, "Τα 100 σπουδαιότερα albums όλων των εποχών"):

"Ορόσημο.Αξεπέραστο στο χρόνο.Δίχως ακολούθους.Μοναχικό. Κάθε νέα ακρόασή του είναι σαν πρώτη. Η μουσική σε περιβάλει.Για λίγο, πριν εισβάλλει μέσα σου. Για πάντα. Απο εδώ και πέρα θα ξενίζεις τον ιό του "Rage For Order".Είτε σου αρέσει είτε...όχι (!), σ' έχει χαράξει. Ας μην το ξέρεις.Κάθε φορά που το ακούς, ή απλά το θυμάσαι, αλλάζεις. Η πραγματικότητά σου σχετικοποιείται. Ο χρόνος λιώνει. Ο χώρος ανακαλύπτει νέες διαστάσεις. Το διάνυσμα μοιάζει ατελεύτητο. Προσπαθείς να οριοθετήσεις τον δίσκο στην εσωτερική ιεραρχία των Queensryche. Εμπειρικά συναισθάνεσαι ότι το συγκρότημα αυτό έχει καλύψει μία αισθητική απόσταση αναρίθμητων μετρικών μονάδων - διάλεξέ τις εσύ. Αν το 1986 ηχούσε εξωγήινο, σήμερα το εκτόπισμα και η ακτίνα του παραμένουν ακατάληπτες έννοιες στο χώρο του heavy metal, μα και του rock συλλήβδην. Είναι μία καθαρή τυχαιότητα το οτι βγήκε το 1986. Αλλά σκέτος ντετερμινισμός το ότι παραμένει μυστήριο, ανεξερεύνητο, δαιδαλώδες. Αχαρτογράφητο. Κυρίως ως αισθητικός αγωγός. Ως μύχια κοίτη άβατων χημικών ενώσεων.Ως υπόφυση και λεμφαδένας ορμόνης.Που τρέφει το μυαλό, την ψυχή. Ως μέλλον που βιώνεται σε κάθε παρόντα χρόνο που καταλύεται στην κάθε ακρόαση. Θες από τ' απίστευτα, θεατρικά φωνητικά του ερμηνευτή Geoff Tate; Θες από τη συνολική απόδοση των Queensryche των οποίων οι υποδόριες δυναμικές και pop (μην τρομάζεις πιο metal δεν πάει) μελωδίες έμειναν αναντίγραφες, αν κι επηρέασαν πολύ κόσμο.Κόσμο που δεν ήταν έτοιμος για τους Queensryche. Και πώς θα μπορούσε άλλωστε να είναι; Ούτε σήμερα είναι! Αυτό συμβαίνει διότι τίποτε δεν προοιώνισε την κάθοδο του "Rage..." στην ιστορικότητα του σκληρού ήχου. Θα δεχόμασταν και παρθενογένεση δίχως να εθελοτυφλούμε ενώπιον των σοβούντων επιρροών.Έχω εξαντληθεί και η μουσική μου όραση έχει ακονιστεί στον υπερθετικό βαθμό.Τέτοια βαθιά συναισθηματική άροση πάσχω κάθε φορά που επανέρχομαι στο "Rage for order", το album που κάθε μελλοντική πολιτιστική εξουσία θα προσλαμβάνει ως ανοίκειο, κριτικό, εχθρικό. "

Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !

Μαλάκα, εμένα μου έκανε εντύπωση ο Βενέρης που έγραφε "Ω, ναι! Η παράνοια είναι γεγονός!". Δεν μπορώ να διανοηθώ τι θα σκέφτεται ένα 12χρονο που διαβάζει ότι το Rage for Order είναι αχαρτογράφητο ως μια μύχια κοίτη άβατων χημικών ενώσεων, μια υπόφυση και λεμφαδένας ορμόνης.
    Last edited by Ford Prefect; 08-06-2010 at 17:23.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

ο,τι κι αν διάβαζε κάτι τέτοιο σε σχολικό βιβλίο. θα το έκλεινε και θα πήγαινε να παίξει προ
    Vielen Dank für alles was mal war