παλι μεσα πεσατε παοξ
παλι μεσα πεσατε παοξ
10 μύρια για λέτο η μπενφίκα. ψιλο-απίθανο μου ακούγεται![]()
Rock or Nothing
Και ο Τζίγκερ δεν έχει κλείσει ούτε βδομάδα ακόμα ε.
Το άκουσα και εγώ.Θα είναι τρελό deal από πλευράς βάζελου αν γίνει.Και θα αδειάσει η θέση για σκοκκο![]()
αν τελικά γίνει, νομίζω πρέπει να πάρουμε έναν πολύ καλό αριστεροπόδαρο
Rock or Nothing
Μάλλον πάει Real για 40m περίπου
Τελικά από αυτά που διαβάζω ο Di Maria πουλήθηκε στη Ρεάλ και στην ΠΑΕ καλομελετάνε το ενδεχόμενο πώλησης του Λέτο.Επιστροφή στις ρίζες μας λοιπόν,τον Δημούτσο και τον Ενακαρχίρε.
Προβλέπω εξώφυλλο Γκότζου
ΑΕΤΟΣ Ο ΛΕΤΟ
Мама Люба давай, давай, давай
ειναι πολλα τα 10 για παιχτη μη διεθνη απο ελληνικο πρωταθλημα
μηπως ειναι παραμυθι
Κορόιδα υπάρχουν παντού. Εδώ υπάρχουν ομάδες που έδωσαν 15 για Καστίγιο,και 8 για Ντιόγο.![]()
ο μαστιγιο εκανε καλο τοτε κοπα αμερικα ? και τσιμπησανε οι ουκρανοι και γενικα ταχωνε η σαχταρ
η μπενφικα δεν ξερω σε τι οικονομικη φαση ειναι τι να πω αν δωσουν 10 χαλαλι αρκει να πανε τα λεφτα σε κανα 2 καλες μεταγραφες μη μας λενε μαλακιες για χαμηλο μπατζετ μετα
και θυμιζω 7,5 το μισο παπαρι του μπελουτσι ε
Η Λίβερπουλ έχει το 45% των δικαιωμάτων του Λέτο, μείον τα έξοδα του Παναθηναϊκού για τον παίκτη. Δηλαδή σε περίπτωση πώλησης πρέπει να ενημερωθεί και να συναινέσει η αγγλική ομάδα, που θα πάρει ποσοστό από ό,τι μένει από την αξία αγοράς, το συμβόλαιο, τους μισθούς τα πριμ και τα λοιπά έξοδα. Δηλαδή αν η προσφορά είναι 10 εκατ. ευρω, αφαιρούνται 3,75 για την αγορά, 1,5 για το συμβόλαιο, οι υπόλοιπες αμοιβές και έξοδα και από το ποσό που μένει, η Λίβερπουλ παίρνει το 45%.