ΚΑΦΡΟΘΛΗΣ
ΜΟΡΦΙΝ
ΜΠΡΟΥΤΑΛΙΤΣΑ
ΧΑΒΟΚΑΡΑ
ΒΑΗΣ
ΚΟΥΗΝ ΟΦ ΔΕ ΧΑΗΙΕΙΣ
Χ
ΛΕΘΑΡΤΖΙΚΑ
ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ
ΑΤΑΧΟΥΑΛΠΙ
ΚΟΥΟΛΕΜΑ
ΙΦΙΓΚΟΘΙ
ΙΦΙΝΟΙ
ΕΝΙΘΑΡΜΟΝ
ΛΕΔΗΚΙΛΑ
εγώ στο facebook σου έχω αφιερώσει κανα 7-8
ποστ πιξ/λινκ
edit:@cookie για το εξυπνο
facebook cookie εχουμε τιμησει ηδη!
Last edited by Clockwork Orange; 04-06-2010 at 01:36.
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
εσύ τώρα που το σκέφτομαι ταιριάζεις γάντι με το user title της
hey headphones...
![]()
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
clockwork κερνας καφε? σαλονικη μενω.
οποτε θες
παρε και την cookie μαζι!!!
οχι. μου τρωει τους γκομενους.
o H. είναι τόσο ομοφοβικός και γυναικοφοβικός και ταπανταφοβικός που τον φαντάζομαι ακόμα με το μπουλντόγκ-κολάρο του Άθεηστ, στα τέσσερα, να τον παίρνει από μολοσσούς και να τη βρίσκει μόνο έτσι, τιποτένιο τυπάκι, αναγούλιασα.
μετα την γνωριμια μου με την lady σταματησα να ειμαι μονογαμικος!
clockwork στο facebook εισαι ενας alex delarge?
There is a light that never goes out
Εχει σεξυ φωτος παντως. Με μπικινι![]()
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
κανε add
σας μαζευω ολους να κανουμε παρτυ!!!!
stiriksa kouin of the haieis gia sinesthimatikous logous.