που παίζει εκπομπές λοστ στο θεσσαλονίκη ράδιο;
που παίζει εκπομπές λοστ στο θεσσαλονίκη ράδιο;
Να σου πω την αμαρτία μου δεν ακούω ράδιο θεσσαλονίκη, μόνο αθλητικά και λίγο imagine, άμα λάχει, 1055 & 104,7. Θα πρέπει να ρωτήσουμε άλλα παιδιά!
Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.
η τελευταία σκηνή ήταν όλα τα
για τις απαντήσεις, βρώμαγε η δουλειά ότι δε θα δώσουν καμία, έτσι, για να'χουμε να ασχολούμαστε
τα επόμενα χρόνια με συνεντεύξεις, έξτρας κλπ. Πολύ γρήγορα κάποια σημεία που θυμάμαι και δεν
βγάζω άκρη, αν θέλει κανείς ας μου πει:
-εκείνο το "you are not supposed to do this Jack" που είχε πει κάποτε ο Λοκ, τελικά δε σήμαινε τίποτα;
-όταν είχε παει ο Ρίτσαρντ στον μικρό Λοκ, που είχε διαλέξει το μαχαίρι (αν θυμάμαι καλά) και ο Ριτσαρντ έφυγε,
τι είχε παιχτεί τελικά;
-το παπούτσι στο τέλος τι ήταν;
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
that's the mystery!!!
σχετικά με το παπούτσι, υπάρχει και στο πρώτο επεισόδιο εκεί που ο Jack βγαίνει από τα μπαμπού και κατευθύνεται προς την παραλία, στο ίδιο σημείο ακριβώς. Τότε όμως είναι καινούργιο, υποτίθεται ότι άνηκε σε κάποιον επιβάτη or something...
Hey Bobby Marley, sing something good to me
this world go crazy, it's an emergency
http://lostpedia.wikia.com/wiki/Richard_Alpert#1954 απο κει και κατω δες
ακουσα και εκπομπη καρπετοπουλου
σε χαλαρα επιπεδα οτι ειδε του αρεσε και το δικαιολογουσε εβρισκε ενα τροπο ουτε ο ιδιος να τοχε γραψει
μηπως υπηρχε στην αρχικη στο pilot και το βαλανε κι αυτο να κλεισει οπως αρχισε;
ρε μαλακα τζεικομπ αυτους που ηθελες για candidates δεν χωραγανε σε ενα ταξακι για να τους φερεις στο νησι;τι τοπμπλεξες με αεροπλανα και τετοια τσαμπα πεθανε κοσμακης
Οργανώνουμε λίστα δώρων για τον Μπέρνι και ξεκινάμε με αυτό:
![]()
Pragmatika to xirotero telos pou exw dei se sira
Ok oloi thn ixame miristi thn douleia alla tetia malakia den thn perimena.
Ka8e fora pou evlepa lost skalona kai skeftomoun pi8ana senaria opos kai oi perisoteroi fadazome kai oi malakes mas edi3an ena telos pou sta misa me pire o upnos
Profanos oute oi idioi eixan kati sto mialo tosu gia na mas dosoun apantiseis kai htan ola apla gia etniposiasmo kai me sixenome pou thn patisa kai ekatsa kai thn eida thn kwlosira
Epi8imw ton vasanistiko tous 8anato kai na tous apagoreftei na vgaloun kapia allh sira sto melon...
Kargiolia ......
Καλά να πάθεις!
Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.
makari na bgaloyn kai allh seira idia, na paramilame, na exei diarkeia6 xronia k as exei malakia telos.
Εμενα μπορει κανεις να μου λυσει την απορια πώς, αφου ο ΜΙΒ δεν μπορουσε να φυγει απο το νησι, εμφανιστηκε κανα δυο φορες στον Τζακ στο νοσοκομειο που δουλευε, με τη μορφη του πατερα τζακ? Εκει δε βγηκε εκτος νησιου? Εκτος αν δε θυμαμαι κατι καλά. =/
Γενικως ειμαι μεγαλη φαν του λοστ. Το τελος και για μενα δεν ειναι το καλυτερο που θα μπορουσα να φανταστω για μια τετοια σειρα, αλλα σε καμια περιπτωση δεν ξενερωνω ξαφνικα με ολη τη σειρα. Περασα καλα οσο την εβλεπα, το οτι το φιναλε ηταν απλως οκ, δεν αναιρει αυτο που μου εδωσε το λοστ απο την αρχη του. Αυτο το λεω για σας που απο εκει που το εκθειαζατε, ξαφνικα το βριζετε τωρα ως κωλοσειρα. Βριζετε ολη τη σειρα, λες και το μονο σημαντικο ειναι το φιναλε της.
Ολοι θελαμε καποιες βασικες απαντησεις, αλλα οσο περναει ο καιρος και το σκεφτομαι, τελικα η μαγεια του λοστ δεν ηταν στις απαντησεις του και ο ανχολης ειχε δικιο.
http://www.electricrequiem.com/forum...l=1#post966680
There is a light that never goes out
εμφανιστηκε σαν φαντασμα, προφανως για να χαζεψει ο jack και να ξαναγυρισει πισω. κατι τετοιο, δε θυμαμαι τι διάλογο έκαναν. επρεπε να γυρισουν πισω και να φυγει με αυτους, προφανώς οι κανόνες του παιχνιδιού ήταν τέτοιοι
κι ενας αλλος κανονας λεει οτι ο ΜΙΒ δεν μπορει να φυγει εκτος νησιου. Δε ρωταω γιατι πηγε στον Τζακ, αλλα πώς. Το συζητουσα μ ενα φιλο μου και δεν βγαλαμε ακρη, αλλα δε βαριεσαι.
There is a light that never goes out