ετσι.
ειπαμε, να μαζευεστε ολοι.
ετσι.
ειπαμε, να μαζευεστε ολοι.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Σημερα επαιξα (κατα καποιον τροπο) ποδοσφαιρο μετα απο 8 μηνες
Και θα παιζω καθε Τριτη και Πεμπτη ολον τον Ιουνιο, οποτε ετοιμαστειτε για φουλ ετοιμο επιτελικο χαφ. Οι ομαδες αποτελουνταν απο 4 παικτες και παιζαμε σε παρκε (πρωτη φορα εγω), χωρις πλαγια και αουτ, η μπαλα επαιζε διαρκως. Οι αγωνες ηταν 8λεπτοι και προλαβα να παιξω 4 αγωνες, τους 2 συνεχομενους. Ειμαι πληρως ικανοποιημενος απο την αποδοση μου και απο τεχνικες λεπτομερειες οπως κοντρολ, σουτ, οξυδερκεια, ταχυτητα αντιδρασης κτλ, αλλα πληρως απογοητευμενος απο τις αντοχες μου. Μετα απο 5 λεπτα ειχα παραδωσει ψυχη και μετα τον πρωτο αγωνα ξεφυσουσα για 5 λεπτα χωρις σταματημο και δεν ειχα ανασα. Αυτο θα αλλαξει λογικα αν παω αλλες 5-6 φορες. Αλλα μιλαμε πολυ κουραση... σκατα... εννοειται πως επαιξα και πολλη ωρα τερμα γιατι αγκομαχουσα... πω ουτε τριανταρης σαν τον Μπερνι και το Μιτσμανν να ημουν ρε πουστη.
ΜΙΤΣ ΚΛΕΙΣΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΑΔΕΡΣ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ, ΒΓΑΛΤΕ ΟΚΤΑΔΑ-ΔΕΚΑΔΑ, ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.
Θα χαρώ πολύ.
Μακάρι να με βολέψουνε οι ημερομηνίες.
3 η 4 Ιουλιου, μια απ τις 2 μερες 100%.
Καντε τα κο(υ)μαντα σας.
"Τι χτυπαω??"
χωρίς τερματοφύλακα δεν παίζει.
Rock or Nothing
ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ????
ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΕΓΩ??????????????????????
"Τι χτυπαω??"
α, οκ... δεν το είχα πάρει πρέφα![]()
Rock or Nothing
Γραφτε κανα σιγουρο ροστερ ε.
μη σας περιμενουμε συνεχεια.
Αδερς ειστε, 1000 τακτικους γιουζερς εχει το φορουμ!!!!!!
"Τι χτυπαω??"
κοίτα, είμαι κ 350 χλμ μακρυά. δεν μπορώ να πω σίγουρα. παίζει όμως βάσει ημερομηνίας κατά 90% να είμαι κάτω για δουλειά.
λοιπόν, ας επιβεβαιώσει κ ο καθένας τι θέση προτιμάει και να πει σε τι επίπεδο βρίσκεται από τεχνική κ φυσική κατάσταση.
π.χ. εγώ είμαι τσαπί κ σχετικά αργός πια, αλλά παίζω συστηματικά 8Χ8 οπότε βγάζω άνετα αγώνα. μπορώ να παίξω είτε σέντερ μπακ ή δεξί μπακ χωρίς πολλά ανεβάσματα. πιο πολύ παίζω δεξιά στο τρέχον πρωταθληματάκι.
Rock or Nothing
Σαββατοκύριακο πέφτει, οπότε κατα 90% θα μπορω.
Αν τυχον δεν δινω μάθημα στις 5 του μηνος. Θα ειδοποιησω εγκαιρως.
Γενικα εγω πισω παιζω αλλα και ανασταλτικα, εχω καιρο να βρεθω σε 8x8, σε τρεξιμο δεν εχω θεμα, αντοχες παντα ειχα, για τωρα δεν ξερω.
Απο τεχνικη μετριο με λες, ποτε δεν ημουν μπαλαδορος, αλλα παιχτης-αθλητης.
Ολα για την φανελα!
Επιθετικος ουτε κατα διανοια.
Last edited by Kaserinos; 09-06-2010 at 13:46.