μα μονοι μας πεσαμε και ειμαστε και περηφανοι για αυτο!
για κατσιαμπιδες,κολαρα και μπουζουκια λεω
για 6αρες απο ανυπαρκτες ομαδες
για πεσιμο σε σηφακη! (φετινο βεβαια)
δωζμου εναν λογο να με νοιαζει αν εισαι Α εθνικη!
μα μονοι μας πεσαμε και ειμαστε και περηφανοι για αυτο!
για κατσιαμπιδες,κολαρα και μπουζουκια λεω
για 6αρες απο ανυπαρκτες ομαδες
για πεσιμο σε σηφακη! (φετινο βεβαια)
δωζμου εναν λογο να με νοιαζει αν εισαι Α εθνικη!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
1) Μια χαρά βγάζετε ακόμα κόμπλεξ για εκείνο. Και ας πέσατε μόνοι σας. Ξεχνάς από πανό μέχρι εκπομπές και ότι θες. Μέχρι και tag στο athletics!
2) Ποια 6άρα λες;
3) Πέσιμο σε Σηφάκη..μάλιστα. Αυτο δεν είχε σχέση με εσάς σαν ομάδα και αν ισχύει το ότι στο παρελθόν ο Σηφάκης είχε πει ότι "Καλά σας γάμησε ο πατέρας μου" πήγαινε γυρεύοντας.
4) Έλα τώρα, τίποτα από αυτά να μην είχε γίνει πάλι δε θα ήθελες να είμαι Α' εθνική. Άσε τις αηδίες.
Από τότε που ανεβήκατε από τη Β' έχετε ξεφύγει. Δεν χωνεύετε ούτε τα ίδια τα άντερα σας ένα πράγμα.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
πραγματικα ξερναμε με αποψεις δεν γινεται α' εθνικη χωρις ηρακλη οφη ή καλαματα π.χ.
οκ μια ομαδα επαρχιας πεφτει αλλες ανεβαινουν, ποια η διαφορα?
4)μπα αν δεν ειχαν γινει αυτα θα ημουν τις αποψης με την οποια ξερναει ο GG!
2) 6αρα που παιζαμε με 9 παιχτες απο το 20! ημουν μεσα! εσεις κανατε αποχη!
1) εκανε μλκια αφου!
μπα τα αντερα μας τα γουσταρουμε μια χαρα!!! για το "εχουμε ξεφυγει" αν θες ξηγησου
(η αριθμηση εγινε τελευταια)
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Α ναι, οκ αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα. Αν είστε αρκετά μαλάκες να μείνετε με 9 από το 20 πάει να πει πως πρεπει εγώ να κάτσω; Μαλακίσμένη λογική και κομπλεξικιά, μιας και αν πχ γινόταν το αντίθετο ούτε εσείς θα καθόσασταν και θα μας τα πρήζατε και για 10 χρόνια. Ανεξαρτήτως ομάδων (χώρα, πρωτάθλημα whatever) δεν βρίσκω κάτι λάθος σε αυτό. Να μην σου πω πως αντί να κάτσεις να βρίσεις τα λαμόγια σου που άφησαν την ομάδα μιση από την αρχή πας και λες ότι φταίω εγώ που είχα αριθμητικο πλεονέκτημα! Μήπως να έτρωγα και 2 κόκκινες για το fair play;
Στο 1) δεν σε κατάλαβα, και κόψτε αυτό με το "αφού" στο τέλος της πρότασης. Το έχουν πάρει πρέφα πως είναι δικό μας κουσούρι και μας κοροιδεύουν όπως με το κασέρι![]()
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
o μονος σοβαρος λογος που εχουν οι αρειανοι να μας βριζουν ειναι η 6αρα(θα επρεπε να ειχε τηρηθει ενα φερ πλεϋ)και καλα κανουν
τα κολαρα κατσαμπη ειναι να χαμε να λεγαμε, γιατι ποτε δεν προκειται να παραδεχθουν επισημως οτι πεσανε εξαιτιας του σουπερ3 και αλλων τραγελαφικων.
οσο για το περιστατικο με τον σηφακη, πηγε ενας παπαρας εξαιτιας οσων δηλωσε ο σηφακης και του εκανε τσαμπουκα. Και σας πειραξε. Αλλα δεν σας πειραξε η υποδοχη που σας εκαναν οι καβαλιωτες στον ημιτελικο ας πουμε.
ρε κλοκγουορκ τραβα στο σεξιον, ελεος
υ.γ.: παντως κανενας ηρακλης δεν εχει βγει να πει "καλυτερα να χασω το κυπελλο παρα να παρει ο παοκ ή ο αρης πρωταθλημα". Αυτο για τον "πιο κομπλεξικο λαο της πολης"(αν και μισω γενικα αυτες τις ηλιθιες συζητησεις). Ουτε και σημαιες και πανηγυρισμους επειδη σας ριξαμε κατηγορια(το κανατε στο μπασκετ)
υ.γ.2.: τωρα το προσεξα. 3 περιστατικα σε διαστημα 6-7 χρονων. Οντως τρελο κομπλεξ βγαζουμε απεναντι σας
Last edited by Zoonchild; 02-06-2010 at 18:36.
ΑΕΛ τρακτερ και Love is in the air /
μην μπερδευεις του καβαλιοτες παοξ! μιλαμε για σας τωρα!
πιο πανω παραδεχομαι οτι μονοι μας πεσαμε! απλα ο κατσαμπης δεν επρεπε να φερθει ετσι!
και νομιζω μεχρι τοτε δεν ειχαμε τπτ τα 2 μας να χωρισουμε! μετα αρχισαν οι οποιες εχθρες!
ρε αποπάνω, σκουλίκι;
γκρεμίστηκαν όνειρα που κανα
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
ΑΕΛ τρακτερ και Love is in the air /