αυτοι που διαλυθηκαν επειδη τα εξινε ο drummer τους???
γελαει ο κοσμος ρε πουστη μου με την διαλυση!
αυτοι που διαλυθηκαν επειδη τα εξινε ο drummer τους???
γελαει ο κοσμος ρε πουστη μου με την διαλυση!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
i need feminime venoms in order to function with the system.
Tom Warrior σε Γιοβανιτη
WARRIOR.....Υπηρχε ενα μελος στην προσφατη ενσαρκωση των Celtic Frost που φερθηκε ανευθυνα,τοσο ανωριμα,με τοση απιστευτη αγνοια για το τι πηγαιναμε να χτισουμε οι υπολοιποι! Ηταν ενα ατομο με τοσο υπερτροφικο εγωισμο, τοσο κυριαρχουμενο απο τις ορεξεις του καυλιου του,που συμπεριφεροταν για πεντεμισι χρονια με πληρη αδιαφορια για το οτι υπηρχαν και αλλοι ανθρωποι στην μπαντα..... Και φυσικα αυτο το ατομο εννοειται οτι πως δεν ειναι ο Martin"Γιοβανιτης..... (σσ:Μιλα για τον drummer Franco Sessa)
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Cephalic Carnage
![]()
Мама Люба давай, давай, давай
μπαν επιτέλους τον αχρείο. έλεος
ον τόπικ τώρα:
Spoiler
I must have some booze. I demand to have some booze
Dillinger Escape Plan. δεν είναι φωτοσοπ, λέει. \m/
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.