αληθεια ειναι ομως....τεσταρισμενο δυστυχως!!!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Ti travas re clockwork IROA...
I tore myself away from the safe comfort of certainties through my love for truth; and truth rewarded me.
δεν θυμαμαι να ειπα οτι τραβαω καποιο ζορι
μαλλον εσυ τραβας...
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Pame ekso an eisai antras
I tore myself away from the safe comfort of certainties through my love for truth; and truth rewarded me.
οποτε θελεις!!!![]()
Ενας φιλος μου εχει την αποψη οτι το αιδοιο μυριζει ψαρι.
Εμενα μου προεκυψε απορια, το αιδοιο Γιαπωνεζας μυριζει σουσι?
την ειπες την ΚΑΣΙΔΙΑ σου
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
Apo tis xiroteres mirodies einai auth h ormonila otan mpaineis se kapio xoro pou kapioi molis exoun kanei sex, an einai dikia sou einai cool den thn katalaveneis
εγω στηριζω φιξξξερ!!!
λεβάντα
Μανον. Σνιφαρισμα κανονικο, οποτε βαφω νυχι. -το ασετον δε μ'αρεσει-
Μαρκαδοροι διαρκειας. Υπεροχη αηδια.
Λιγοτερο χημειες:
Βιβλια της μανας μου απο τα 60'ς.
Η λονδινιλα που βγηκε απο τις κουτες οταν πρωτογυρισα και δυστυχως υπαρχει πια μονο στη ληθη της μνημης.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.