http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
ρεαλισμός λέγεται από εμπειρία προηγούμενων αθλητικών καλοκαιριών!
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Ε οχι και ρεαλισμος, η γιαγια πιθανοτατα δεν ακουει μακρυτερα απο 3 μετρα, τα κουνουπια δε με τσιμπανε ποτε οποτε εσυ παρε φιδακικαι η μπυρα πινεται γρηγορα αν θελεις για να βλεπεις και κατι αγωνες Βορεια Κορεα - Ελλαδα πιο ομορφους.
λολ, ποια γιαγιά θα γκρινιάξει ρε, εδώ στο euro είχαν βγάλει όλοι τις grundig στις βεράντες και άκουγες χαριστέα dolby digital από 95 μεριές.
Μου αρέσει που κολλήσατε στη γιαγιά. Φορ δε ρεκορντ γιαγια έχει φωνάξει αστυνομία για θόρυβο στο τελευταίο euro (όχι σε εμένα). Είναι να σου κάτσει.
Το θέμα μας ήταν η γαμωζέστη και όσον αφορά τη μπύρα, χαλαρά γίνεται κάτουρο πριν τη τελειώσεις. Εκτός και αν πίνεις 30 κουτάκια μέσα σε 2 ώρες, οπότε οκ.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Να τα εκατοστήσεις Clockwork Orange!!!
Spoiler
nai alla to oti eisai ilithia den exei na kanei.
Whatever. Στους παλιούς του φόρουμ δεν αντιμιλώ
Edit: Περαστικά για τα νευράκια cancer.
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΗ ΧΑΜΟΥΡΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ!!!!!!!
υπομονή