δεν χρειαζεται να σκυψεις να τα μυρισεις!!! ειναι η ατμοσφαιρα ξερω γω που ευωδιαζει!!! (σωστα το εγραψα?)
δεν χρειαζεται να σκυψεις να τα μυρισεις!!! ειναι η ατμοσφαιρα ξερω γω που ευωδιαζει!!! (σωστα το εγραψα?)
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
ε ειμαι πιο γρηγορο μποτ απο σενα!
καλυτερο μοντελο!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Άλλο να το κάνεις καμια φορά από περιέργεια, άλλο κάθε φορά.. και στην τελική γιατί να αναφέρει αυτή τη φορά? Τι έφαγες τζουτζούκο το μεσημέρι? :Ρ
if your heart holds any riches, lend a helping hand
χαχα μου θυμισες ατακα Τζενας που λεει οτι μπορει να καταλαβει τι εφαγε ο αντρας χθες απο την γευση του σπερματος!
και ξαναλεω οτι δεν το κανεις απο περιεργεια!μυριζει ρε παιδι μου!!!
δεν χρειαζεται αφου το μυριζεις ετσι κι αλλιως! αυτο λεω και για τα χυσια!
και μυριζουν και τα γυναικεια φυσικα! κι αν η αλλη εχει πιει τον βοσπορο βρομανε απιστευτα!!1
δεν έχω χρόνο να ξεθάβω παλιά θρεντς, ψάξτο
if your heart holds any riches, lend a helping hand
Κανα καγκουρι δεν εχουμε να απαντησει "το καμμενο λαστιχο στην ασφαλτο μετα την σκονη που ριχνω στο τζιμη καθε Σαββατο" ?
χωμα μετα τη βροχη, δερμα μετα απο θαλασσα + ηλιοθεραπεια
κανελα, βανιλια, τζιντζερ, πικραμυγδαλο, ανανας, καραμελωμενη ζαχαρη, ριγανη, θυμαρι, αγγουρι
λουλουδια νερατζιας, κεδρος, σανδαλοξυλο, νουφαρα, λεβαντα
λιβανι
η "καινουργιλα"
η higher/dior (αντρικη)
build your tether rain-out from your fragments