Page 6 of 12 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 176

Thread: "Ένα καράβι για τη Γάζα"

Senior Member rage for order's Avatar

μα έχω παραδοθεί ήδη, σταματήστε.

το πρόβλημα της υπόθεσης είναι στο ότι σκάσανε εξαρχής οι βατραχάνθρωποι με τα όπλα στα πλοία, όχι το τι έγινε αφού σκάσανε. Είναι απολύτως λογικό για οποιονδήποτε στρατό να αντιδράσει με τον τρόπο αυτό σε μία τέτοια περίπτωση, αυτή είναι η εξουσία του, πρέπει να κάνεις ότι λέει, εάν δεν το κάνεις θα σε πάρει παραμάσχαλα, εάν του σηκώσεις χέρι θα σε γεμίσει τρύπες. Δε πιστεύω ότι κάποιος άλλος στρατός θα έκανε κάτι το διαφορετικό (εκτός κανενός λουξεμβούργου λολ), οι ισραηλινοί απλά είναι και λίγο εξτρά ράμπο/φασίστες οπότε για αυτό έχουμε τόσους νεκρούς. Τώρα για το ποιος φταίει που πέθανε, το αυγό κάνει τη κότα ή το αντίστροφο, ετς.
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Μπράβο Φθόγκε, ώρα να σου επιστρέψω μια αυτονόητη μούτζα!
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Κοίτα Ντάιθορ, η αλήθεια είναι ότι είσαι χαζός, οπότε εάν δε μπεις στο κόπο να αναπτύξεις την χαζομάρα σου σε μία παράγραφο τουλάχιστον δε παίζει να κάνουμε καμια συζήτηση εδώ πέρα.
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Κοίτα μεγάλε, η αλήθεια είναι ότι ακούς χέβι μέταλ.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Senior Member

κοίτα διασκέδαση που μπορούν να προσφέρουν αυτά τα τίντμπις ευφυολογίας! τόσο δύσκολο είναι να μιλήσετε σαν άνθρωποι ρε πούστη; ναι ξέρω το er είναι κλπ κλπ και κάνω σοβαρές συζητήσεις irl κλπ κλπ αλλά υπάρχει όντως πραγματικός λόγος για όλο αυτό; τι σκατά. απελπίζομαι.

read between the lines Shadowking's Avatar

ωχ ήρθε και ο λοκι ο ειρηνιστής.
    ένα καράβι για τον λόκι λοιπόν.
    A loaded gun won't set you free.
    So you say.

Senior Member

με τρομάζουν τόσο άγρια αγόρια, πουλεύω.

Αυτός άρχισε! Εγώ πάντα θέλω να κάνω σοβαρές συζητήσεις, αλλά δε μπορώ να μιλάω και μόνος μου.

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Ένα καράβι για τον.. Λόκι!!

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

Quote Originally Posted by freak brother View Post
    Στην κυπρο καλα καναν παντως απο τι φανηκε που δεν τους αφησαν να διαπλευσουν , κατι ειχαν μυριστει.
    τι μυρίστηκαν ρε μλκ, το ακελ και καλά στήριζε την πρωτοβουλία, απλά τα πούλησε όλα με αντάλλαγμα να μη στέλνει το ισραήλ κρουαζιερόπλοια στα κατεχόμενα. γιατί καλή η αλληλλεγγύη στα κατεχόμενα, αρκεί να μην πειράζουν τα δικά σου...

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by Phantom Duck View Post
    Quote Originally Posted by freak brother View Post
    Στην κυπρο καλα καναν παντως απο τι φανηκε που δεν τους αφησαν να διαπλευσουν , κατι ειχαν μυριστει.
    τι μυρίστηκαν ρε μλκ, το ακελ και καλά στήριζε την πρωτοβουλία, απλά τα πούλησε όλα με αντάλλαγμα να μη στέλνει το ισραήλ κρουαζιερόπλοια στα κατεχόμενα. γιατί καλή η αλληλλεγγύη στα κατεχόμενα, αρκεί να μην πειράζουν τα δικά σου...
    α δεν το ξερα οτι εγινε τετοια συμφωνια , λινκς?

και το βιντεο που εδωσε το ισραηλ

σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Senior Member atom_smasher's Avatar

καραβι θελει; ....ενα ελαφακι και στον λοκι... Μωρε τιμη και δοξα στους τουρκους, αλλα και στους κυπριους αδερφους που ειναι μεγαλοι μαστοροι και πουλησαν την ιδεα για τα κρουαζιεροπλοια. Αν οντως ισχυει ρισπεκτ. Α και ηρωας ειναι ενας βλακας που θυσιαστηκε για καποια ιδεα.
    1) e4, c5
    2) Νf3

survivor scarecrow's Avatar

Πάντως όλοι αυτοί οι στρατόκαυλοι(συμπεριλαμβανομένων και των μπάτσων)μαθαίνουν ότι ακόμα και στην περίπτωση που χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν όπλο,να πετύχουν κανένα πόδι ή κάποιο μη ζωτικό όργανο έτσι ώστε να μην πεθάνει κόσμος. Άρα όλα αυτά περί επίθεσης με μαχαίρια και ρόπαλα και κουτάλια ή δεν ξέρω εγώ τι τα ακούω βερεσέ....

Spoiler
    Γαμώτο δουλεύω την ώρα που θα γίνουν οι πορείες

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by scarecrow View Post
    Πάντως όλοι αυτοί οι στρατόκαυλοι(συμπεριλαμβανομένων και των μπάτσων)μαθαίνουν ότι ακόμα και στην περίπτωση που χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν όπλο,να πετύχουν κανένα πόδι ή κάποιο μη ζωτικό όργανο έτσι ώστε να μην πεθάνει κόσμος. Άρα όλα αυτά περί επίθεσης με μαχαίρια και ρόπαλα και κουτάλια ή δεν ξέρω εγώ τι τα ακούω βερεσέ....

Spoiler
    Γαμώτο δουλεύω την ώρα που θα γίνουν οι πορείες
    εσυ οταν εκανες βολες στον στρατο σου λεγαν να σημαδευεις τα ποδια? απλα σου λεν οτι αμα σου επιτεθουν προσπαθησε να τους απωθησεις με το οπλο , και αν δεις οτι εχουν καποιο οπλο προσπαθησε να τους ριξεις στα ποδια.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry