μην τσιμπατε ρε παοκς
σοβαρα τωρα,αν δεν τα δωσει ο οπαπ πατε στο γηροκομειο καυτατζογλειο ή τα δινει η παε και ολα καλα?
μην τσιμπατε ρε παοκς
σοβαρα τωρα,αν δεν τα δωσει ο οπαπ πατε στο γηροκομειο καυτατζογλειο ή τα δινει η παε και ολα καλα?
πιθανολογω οτι μιας και οι τιμες των διαρκειας διαμορφωθηκαν με δεδομενα τα χρηματα της χορηγιας αυτο που θα κανουν ειναι ειτε να δωσουν 2-3000 περισσοτερα απο τα 21100 προς πωληση ειτε να προβουν σε ληψη δανειου με υποθηκη τα χρηματα των εισπραξεων του ευρωπαικου αγωνα play-off.Εχοντας συναισθηση της πραγματικοτητας αυτης της χωρας ομως,χεζω στις μελετες της κοστολογησης σε 1,3 μυρια των εργων αναπλασης και βλεπω να γινεται στα μισα λεφτα η δουλεια.Το grand plan της Nεας Toυμπας ελοχευει γαρ!
Αναμενουμε τις παραδειγματικες τιμωριες των σωματειων χαντμπολ παοκ και αεκ και ελπιζουμε βασιμα οτι θα αποτελεσουν το τελειωτικο χτυπημα στα παρακμιακα φαινομενα βιας που ταλανιζουν την ελληνικη κοινωνια και αθλητισμο συναπεκολουθα
Last edited by hvilelos?; 31-05-2010 at 17:36.
Touch my beloved's thought while her world's affluence crumbles at my feet
Last edited by SpiritCrusher; 01-06-2010 at 00:56.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
επεσε η γρια???
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Ούτε να διαβάσεις δεν ξέρεις.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
simera den dosate ta xartxia?opote ola ok opos legan oi dioikountes etsi?tote,giati ksesikonoun tous mogkolous?
afti i karamelitsa stin omorfi voulgaria mas oti mas polemane apo mesa apo ekso k genika to simpan,akomi exei perasei telika![]()
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
@clockwork: 2o ποστ πάνω από το δικό σου έχω βάλει λινκ που εξηγεί τι έγινε. Προφανώς νόμιζα από αυτό που είπες ότι απλά δεν κατάλαβες τι έλεγε το άρθρο. Doh. Ας έλεγες εξ'αρχής αυτό που είπες τώρα.
tl;dr, όχι δεν πέσαμε. Πήγαινε διάβασε για να καταλάβεις.
daffy: ε; Ναι οκ είναι μια χαρά ο φάκελος αλλά όλα τα υπόλοιπα που γίνονται δεν σου κάνουν καμιά εντύπωση; Πέρα από τους εκβιασμούς, το ότι ψυρρίζουν κάθε ότι να'ναι χρέος βλ. Κωφίδη και ότι ασχολούμαστε με τις Κομποτιες δεν είναι λόγος να ξεσηκώσουν τους μόγγολους; Εδώ το έχετε κάνει εσείς για λιγότερα
To ότι ο φάκελος είναι υπερπλήρης δεν πάει να πει πως δε θα βρουν κάποιο κουλο παραθύρι αν θέλουν να κάνουν τίποτα. Αυτό λέει και ο Τάκης, ότι τουλάχιστον θα πρέπει να πουν τι ακριβώς λείπει ώστε μετά να μην έχουν δικαιολογία.
Last edited by SpiritCrusher; 01-06-2010 at 02:17.
νταξ ειμαι λιγο ξεκουρδιστος απο τα κρασια και δεν ειδα!!! ηρθα γεματος απογοητευση να μαθω αν επεσε η γρια!
spirit ennoeite oti ta kaname k meis k i alli i geitonia.apla periergo to gegonos oti olo afto ton kairo pou "trexei" i epitropi,kanenas den vgike na pei paidgia iparxei megalo thema edo me tin adeiodotisi.ti pempti-paraskevi legane ola kala 2-3 xartia leipoune,tha ta steiloume k eimaste sti fasi.k simera akougo ton allon oti athina-simpolites k mesa apo tin omada(!) theloun na mas riksoun,parolo pou einai pliris o fakelos.ligo periergo olo afto.kapou tin exoun leromeni k aftoi ti folia tous(oxi oti kamane lamogies,apla paizei na mi steilane kapxia egkrafa) k sou leei as ksesikosoume tous ougks
Last edited by Daffy; 01-06-2010 at 02:35.
Από όσο το ακούω τελευταία, υπήρχε το πρόβλημα ότι παίκτες λείπουν σε άδεια και κάποια χαρτιά που χρειάζονταν τα είχαν αυτοί. Απλά τα περι μπιλίσκοφ και χαρτιά πίστευαν ότι θα τα είχαν και όλα οκ. Τώρα πια λένε πως τα παρέδωσαν. Το θέμα είναι πως ακόμα και έτσι βρίσκουν να τους κάνουν νερά με καινουριες πίπες. Θα δούμε.