Quote Originally Posted by atom_smasher View Post
Quote Originally Posted by ~ladykiller~ View Post
ε ναι μωρέ.
άλλωστε τι υπάρχει τι δεν υπάρχει είναι το ίδιο κ το αυτό.

γκομενοδουλειές πέρα από τα μαγαζιά στο γκάζι, ξερω 'γω.
Οπα ...αλα αλκαιος...λειντι εχω παει μια δυο φορες και ειχε αρκετο κοσμο και οκ βγαινει προς τα εξω..ακομα και περα απο το γκετο του γκαζιου. Τωρα αν γινονται και γκομενοδουλειες οκ ναι...αλλα νομιζω οτι το ισοπεδωνεις λιγο. Φανταζομαι εχεις παει και ενδεχομενως να μην σε ψηνει το σκηνικο αλλα και μονο που στραβωνουν μερικοι κωλοφασιστες αρκει...
λολ @ "γκέτο" του γκαζιού.

Γενικά δεν είμαι πολύ πούστης και ταυτόχρονα νομίζω ότι το lgbt κίνημα πιο πολύ διακοσμητικό είναι παρά προσφέρει κάτι ουσίας αλλά δε καταλαβαίνω γιατί ένας πούστης (ή μια λεσβία ή ό,τι άλλο καυλώνει ο καθείς) για να είναι πούστης και να είναι αποδεκτός θα πρέπει να φοράει το στερεότυπο και την ταμπέλα του πούστη του "φιλικού προς τον χρήστη". Είναι κι αυτός μέρος της κοινωνίας, είναι σαν αυτούς που βλέπουμε στις ταινίες, είναι η χαρούμενη φτερού που χορεύει με παπαρίζου και sakis και καρναβαλίζει μια φορά το χρόνο σε ένα απόγεμα και μια νύχτα όλη δική της με τη βούλα των 80 χορηγών, με το "προκλητικό" της αφισάκι, με μια πραγματικά αηδιαστική κουλτούρα του "χαπενινγκ" και που δηλώνει περήφανη. Για τι πράγμα περήφανοι;