Εμένα πάντως από το οινόπνευμα μου κάνει πολύ καλύτερη δουλειά η counterpain. Βρωμάει οικτρά, αλλά αξίζει την υπομονή.
Αν δεν σου κανει κατι το οινοπνευμα ή η Counterpain ενα δερματικο διαλυμα που ειναι extra αποτελεσματικο (συν το οτι ουτε μυριζει, ουτε κολλαει)...
...ειναι το "PENNSAID". Σε σταγόνες. Κοστίζει λιγο παραπάνω απο 10ευρο, κάπου εκεί. Ειδικά για μυικούς πόνους ειναι γαμώ. Καμποσες σταγονες και τριψιμο στην περιοχή, ανα 2-3 φορες την ημερα και τα αποτελέσματα (σε μενα που ειμαι και ψιλοαθληταρας) ειναι θεαματικα. Την επομενη μερα νιωθεις ηδη πολυ καλυτερα.
Περαστικά.
Έχω πρόβλημα, έχω πετάξει τεράστιο καυλόσπυρο (από αυτά που πονάνε) πάνω από ελιά. Αν το σπάσω θα χουμε θέμα;
Ποιος μουτζώνει γαμώ την μπαναγία?
Πέρασα άλλη μια τραγική νύχτα στριφογυρίσματος μεταξύ ύπνου και ξύπνιου, με άπειρα ηλίθια όνειρα και βασανιστικές εναλλαγές θερμοκρασίας.. Τώρα το θερμόμετρο δείχνει 35,5.. Ο λαιμός μου είναι ΣΚΑΤΑ, έχω ρίγη και ζαλίζομαι γάμα τα =(((
ρε συ, λιγο συχνα δεν αρρωσταινεις?
There is a light that never goes out
A, οχι! Φέτος είναι κομπλέ η κατάσταση. Συνήθως είμαι μόνιμα άρρωστη οκτώβρη-μαη.
μέχρι να πάω στον γιατρό τις εξετάσεις (είναι και πολυάσχολος πανάθεμα τον)
αυξημένα ερυθρά αιμοσφαίρια.
Αν έχει να κάνει με την συμπάθεια που έχω στον GG* να αλλάξω στάση.
Επίσης προλαβαίνω να δω mundial?
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Γιατροί του φόρουμ, τι στο καλό μπορεί να είναι αυτό το πράμα?![]()
![]()
Photoshop.
Για τι έβγαλες ακτινογραφία; Δεν σου είπαν εκει τι παίζει;
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Mπα, σε ιδιωτική κλινική την έβγαλα για να την παω στον οδοντίατρο. Εκεί δε μου παν τπτ.