Λοιπόν, εγώ που είμαι γαμάτος θα σας εξηγήσω πως έχει το πράμα και αν θέλετε να λυθεί η κατάσταση και να έχει κάποιο νόημα το "αλμπουμ ρηβιουζ", ακούστε με.
Το πρόβλημα είναι η όλη τακτική του άλμπουμ ντισκάσιον ότι πρέπει να έχει από μια έκθεση - κριτική. Είναι πολύ πιο εύκολο το οφ τόπικ για όλους εμάς που οι περισσότεροι είμαστε τεμπέληδες να κάτσουμε να γράφουμε πεντακόσιες σειρές για ένα άλμπουμ που μόλις κατεβάσαμε και ξέρουμε ότι δεν νοιάζει κανέναν. Αυτά είναι για κάτι αργόσχολους βλάκες σαν τον κρουξ που γράφει κριτικές για TO IMAGES AND WORDS KE TON IPERASPIZESE FANDAGO DLD AN EXEIS TO THEO SOU.
Τέσπα. Είναι πολύ πιο εύκολο να ποσταριστεί ένα εξώφυλλο στο οφφ τόπικ και να ακολουθήσουν 2 σελίδες σχόλια. Πολύ απλά γιατί είναι πιο απλή διαδικασία.
Εγώ λοιπον που γενικά υποστηρίζω το να υπάρχει μοιρασιά των θεμάτων σε διάφορα υποφόρουμς σας προτείνω να μην ισχύει αυτό το μέτρο ωστε να δοθεί ένας λόγος στον μέσο ηαρίτη να κάνει εύκολα ένα θρέντ για τον αγαπημένο του δίσκο και να γίνει κουβέντα εκεί. Αντί να χρειάζεται να γράψει έκθεσει και να ανεχτεί τον κάθε μαλάκα σαν εμένα που θα του λέει "ωραία κριτική".
Στην τελική δεν υπάρχει και λόγος. Το ΗΑΡ που θέλουμε δεν είναι το "τυπικό ηαρ" με τις πολυσέλιδες κριτικές, αυτά είναι απομεινάρια από την ιστορία με το μαγκ.