Οχι σε βρίζει, απλά εσύ νομίζεις οτι κάνει πλάκα.
Οχι σε βρίζει, απλά εσύ νομίζεις οτι κάνει πλάκα.
I'll bury you in your god's fucked garden
αν στον επομενο δισκο εχουν το ιδιο attitude θα ειναι γελειο λογω stone sour και οχι λογω της "συνεντευξης τυπου" μετα τον θανατο!
ετσι συμβαινει ομως σχεδον παντα,διαφωνω αλλα δεν ειναι κατακριτεο!
η αντιστοιχη περιπτωση με ανσελμο βρομουσε αντριλα και μανογορ και ισως επρεπε να κανουν κατι αντιστοιχο!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Για Slipknot μιλάμε. Μια μπάντα που αλοίμονο αν την υπολογιζες στο στιχουργικό θεμα.
Φυσικά και ούτε ήταν οι πιο αγριοι, ούτε οι πιο ουγκ.
Οπότε ουτε εγώ δεν τους παιρνω ΤΟΣΟ στα σοβαρά, ειδικα στο attitude.
Αν εξαιρεσουμε τον Clown που ξέρει να μιλάει και η εικαστική του προσέγγιση εχει καποιο ενδιαφερον.
Δεν μιλάμε για την αξία τους σαν παίχτες, να το ξεκαθαρίσω. Ακομα και αν το τελευταιο τους αλμπουμ ηταν οριακά αστειο.
Απλα ακομη και αυτο που κάνανε "για την φαση", σαν βλαχοι που ήτανε εμενα δεν με επειθε τοσο.
Και οπως ειπε και ενα παλικαρι απο το φορουμ : "Εγώ ξέρω γιατί κλαίγανε. Ηταν ο βασικός συνθέτης."
P.S.: Και έχω κι ολα τα αλμπουμς, ε.
Last edited by Kaserinos; 29-05-2010 at 14:02.
Slipknot press conference addressing bassist Paul Gray's death
http://www.ustream.tv/recorded/7209258
Κασερίνε, η προσέγγισή σου στη μαλακία άγγιξε το 100% κυρίως λόγω του "και έχω όλα τα άλμπουμς τους ε" που είναι το (ούτε καν οριακά) γελοίο επιχείρημα. Επίσης ας μην παραποιούμε ότι διαβάζουμε γιατί ο χρήστης είπε "κρίμα, ήτανε βασικός τους συνθέτης", αστείο επιχείρημα νο.2 λοιπόν.
Όπως ξαναείπα, αν είχαν κόψει μετά το Iowa και δεν βγάζαν subliminal verses, vermillions και άλλες τέτοιες λυπηρές ιστορίες, οι περισσότεροι τουλάχιστον θα λέγαν ρισπέκ.
Μιλάμε για θέμα γούστου, έτσι?
Και συ παρερμήνευσες στο "Εγώ ξέρω γιατί κλαίγανε. Ηταν ο βασικός συνθέτης.".
Καθότι ηταν μια κουβέντα που ειπώθηκε απο χρήστη του φορουμ σε κατ'ιδιαν κουβέντα και οχι ιστοριούλες που καθεσαι και φτιαχνεις με τα αλλα ποστς και ποσο πολυ ντροπη ειναι να κοροίδευουμε.
Οκ, καταλάβαμε οτι είσαι φαν. Και ούτε η προσέγγιση που ήθελα να κάνω ήταν η καθόλα επίσημη.
Είχαν ψεγάδια στο στησιμό τους που εμένα μου χτύπαγαν κάπως, γιατί περίμενα κάτι πιο στιβαρό. Αλλα για mainstream μπαντα μιλάμε.
Το "και έχω όλα τα άλμπουμς τους ε", το βαλα καθαρα με βαση δικο σου ποστ τύπου "Καλό είναι πάντως όσοι δεν έχουν ακούσει ούτε νότα να απέχουν γιατί εκτίθενται με τις μαλακίες που λένε."
Έτσι για να μην γκρινιάζεις.
Kαι σιγά μην χαλάσουμε τις καρδιές μας, για μια μπάντα που (αν θυμάσαι) ήταν στα όρια διάλυσης την περίοδο του Iowa.
Παντως οσο γκει και να θεωρειται να μιλας για σλιπκνοτ, το iowa μια χαρα γαμαει.
http://www.youtube.com/watch?v=KXJQtdIXoKY