Βαριες φαγιτιλες που μπορει οταν πλεον τρωγονται να ειναι υπεροχες αλλα κατα την ετοιμασια σου γυρνανε το στομαχι.
Π.χ. βρασιμο λαχανου, τσιγαρισμα κρεμμυδιου, σκορδιλες, μαγειριτσες και ολα τα συναφη. Oταν δε, διαχεονται απο φωταγωγο στο σπιτι γαμησετα.
Ως εκ τουτου μου την δινει απιστευτα οταν καποιος εχει φαει βρωμερα πραγματα και με πλησιαζει. Τοπ απεχθεια η μελιτζανοσαλατα, χειροτερη κατ'εμε κι απο τζατζικι. Σιχαμα επισης η ανασα απο μπερμπον η τσιπουρο.
Το λιοτριβι κι απο δω.
Η απλυσια, απο οποιαδηποτε φυλη, με κορυφαιο να ειναι μαζεμενοι μπολικοι βρωμιλοι σε κλειστο χωρο. Το καλοκαιρι σε υπηρεσιες πεθαινω, δεν εχω χειροτερο.
Μου τη δινουν ολες οι βρωμιαρες σε μαγαζια με καλλυντικα. Μπαινεις σε χωρο πχ με αρωματα, σε πνιγει η καλλυντικιλα, και ξαφνικα σκανε μασχαλιλες και περιοδιλες. Το νυχι περιποιημενο και βαμμενο και η μποχα να μην παλευεται. Γενοκτονω.
Μου τη δινει να μπω σε δοκιμαστηριο και να εχει προηγηθει μποχιτσα με την σωματιλα της.
Απιστευτη αηδια τα απλυτα ρουχα πριν μπουν στο πλυντηριο. Τουλαχιστον αποζημιωνεσαι οταν βγαινουν μοσχοβολιτα. Αισχροτατη φαση, να εχει βαλει ο αδερφος μου ρουχα για πλυσιμο, αλλα το ζωο μπιμπαρισε τον καδο και δεν καθαρισαν σωστα. Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο μισοπλυμμενα απλυτα.
Πατανε κατω γερους, πακιστανους, βρωμιλους,εμετους και φαγιτιλες ανετοτατα.
Ξερατιο επισης η κατρουλιλα στο γαλλικο μετρο. Δεν παιζεται. Και οι αγγλικες παμπ μετα απο ladies night.
Η κλανια του αδερφου μου στο αυτοκινητο.
Ξερναω τελος με την ζωιλα απο κατοικιδια. Και ακομη πιο πολυ με τα αφεντικα τους που το εχουν συνηθισει και νομιζουν οτι και οι αλλοι συμπαθουν το ιδιο την κωλιλα της γατας/σκυλου τους.
Οκ, παω χαρωπα να τα βγαλω.