Results 31 to 45 of 73

Thread: Μυρωδιές που μου την σπάνε...

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Solidium HAVOC's Avatar

Βαριες φαγιτιλες που μπορει οταν πλεον τρωγονται να ειναι υπεροχες αλλα κατα την ετοιμασια σου γυρνανε το στομαχι.
    Π.χ. βρασιμο λαχανου, τσιγαρισμα κρεμμυδιου, σκορδιλες, μαγειριτσες και ολα τα συναφη. Oταν δε, διαχεονται απο φωταγωγο στο σπιτι γαμησετα.

Ως εκ τουτου μου την δινει απιστευτα οταν καποιος εχει φαει βρωμερα πραγματα και με πλησιαζει. Τοπ απεχθεια η μελιτζανοσαλατα, χειροτερη κατ'εμε κι απο τζατζικι. Σιχαμα επισης η ανασα απο μπερμπον η τσιπουρο.

Το λιοτριβι κι απο δω.

Η απλυσια, απο οποιαδηποτε φυλη, με κορυφαιο να ειναι μαζεμενοι μπολικοι βρωμιλοι σε κλειστο χωρο. Το καλοκαιρι σε υπηρεσιες πεθαινω, δεν εχω χειροτερο.

Μου τη δινουν ολες οι βρωμιαρες σε μαγαζια με καλλυντικα. Μπαινεις σε χωρο πχ με αρωματα, σε πνιγει η καλλυντικιλα, και ξαφνικα σκανε μασχαλιλες και περιοδιλες. Το νυχι περιποιημενο και βαμμενο και η μποχα να μην παλευεται. Γενοκτονω.

Μου τη δινει να μπω σε δοκιμαστηριο και να εχει προηγηθει μποχιτσα με την σωματιλα της.

Απιστευτη αηδια τα απλυτα ρουχα πριν μπουν στο πλυντηριο. Τουλαχιστον αποζημιωνεσαι οταν βγαινουν μοσχοβολιτα. Αισχροτατη φαση, να εχει βαλει ο αδερφος μου ρουχα για πλυσιμο, αλλα το ζωο μπιμπαρισε τον καδο και δεν καθαρισαν σωστα. Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο μισοπλυμμενα απλυτα.
    Πατανε κατω γερους, πακιστανους, βρωμιλους,εμετους και φαγιτιλες ανετοτατα.

Ξερατιο επισης η κατρουλιλα στο γαλλικο μετρο. Δεν παιζεται. Και οι αγγλικες παμπ μετα απο ladies night.

Η κλανια του αδερφου μου στο αυτοκινητο.

Ξερναω τελος με την ζωιλα απο κατοικιδια. Και ακομη πιο πολυ με τα αφεντικα τους που το εχουν συνηθισει και νομιζουν οτι και οι αλλοι συμπαθουν το ιδιο την κωλιλα της γατας/σκυλου τους.

Οκ, παω χαρωπα να τα βγαλω.
    Last edited by HAVOC; 29-05-2010 at 19:04.
    Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.