καποιος με γνωστο/συγγενη/whatever να ενημερωσει τι παιζει με τον προστατη...οχι το πουλι μου μια χαρα λειτουργαει...
ο πατερας εβγαλε αιμα και τον τρεχαμε σημερα...στο νοσοκομειο μας ειπαν θα γινει υπερηχος και βλεπομε
παιζει να την σκαπουλαρομε με καμια ουρολοιμωξις?
ο μινμιν ειναι στα προθυρα νευρικου κλονισμου....
δεν πρέπει να έχει σχέση με τον προστάτη. μπιορεί νεφρά,μπορεί ουρήθρα, μπορεί απλή ουρολοίμωξη. οπότε μην τρελαίνεσαι ακόμα
Vielen Dank für alles was mal war
ευχαριστω...καλα τον βλεπω παντως
εις αλλα...εχω bugs under my skin....φτασαμε σε τετοιον βαθμο...
ε;
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
blast from the past
είναι ένας τύπος σε ένα αεροπλάνο και παίζει με μια τρίχα. τον πλησιάζει η αεροσυνοδός και του λέει χαμογελαστή:
-απ' το άγχος;
Spoiler
μετά από 3 ώρες ορθοστασίας είναι φυσιολογικό να σε σφάζει η μέση σου και μετά από 20 ώρες οι ενοχλήσεις να μην έχουν περάσει ακόμα εντελώς; ή συμπεραίνεις ότι έχεις πρόβλημα με την μέση και πας σε ορθοπεδικό;
See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.
ε αν ειναι η πρωτη φορα μαλλον οχι
πονοι στην μεση μπορει να προερχονται και απο αγυμναστους κοιλιακους,παραπανησια κιλα κτλ
βεβαια παντα στηριζουμε επισκεψεις σε γιατρους αν σου περισευουν!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
σε ομίλια (όλες οι θέσεις ήταν πιασμένες), οπότε δεν είναι τράνταγμα.
θα δοκιμάσω εντριβή με οινόπνευμα, ευχαριστώ και τους δύο.
See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.