αυγό
το φαγητο που εφτιαξε η γειτονισσα και μυριζει ΤΕΛΕΙΑ αλλα δεν μπορω να το φαω
οταν χεσει η γατα μου
οταν κατουρισει η γατα μου
ο εμετος
υπομονή
μπορεις να πας να της χτυπησεις την πορτα,να της πεις "γεια σας,ειμαι ο γνωστος Tech Expert" αυτη απο την χαρα της θα σου περνα μεσα
και τοτε ειναι η καταλληλη ευκαιρια να της κλεψεις το φαγητο! αν παλι ειναι και καλη τοτε το τρωτε μαζι!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
την μουτζα ξεχασες!
εντιτ
αχαχαχαχα 2 instant dislikes σε χρονο dt!!!
κι εγω σας αγαπω!
Last edited by Clockwork Orange; 28-05-2010 at 21:35.
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
αυτο
η μπόχα του εργοστάσιου ζαχάρεως που απλώνεται σε όλη την περιοχή όταν δουλεύει αβέρτα κουβέρτα, μαζί και το ντουμάνι
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
του τσιγαρου του βιομηχανικου!
η δικιά μου όταν είμαι ιδρωμένος. δεν με αντέχω.
I'll bury you in your god's fucked garden