these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
"God bless him". Οκέη αλανάρες.
It is known.
θα'πρεπε να βγουν να πουν goodnight sweet prince και κακό ψόφο.
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
Δεν είμαι ο κατάλληλος να μιλήσω μιας και δεν το έψαξα ποτέ με την πάρτη τους και δεν μου άρεζαν αλλά νομίζω ότι αυτά που λες η. είναι και λίγο θέμα μάρκετινγκ και "look" - "profile" της μπάντας. Η έκφραση του πένθους βγαίνει διαφορετικά στον καθένα και δεν έχει σχέση με το μάρκετινγκ που κάνεις στο συγκρότημά σου. Πολύ απλά γιατί το κοινό που ψαρώνει με αυτά δεν θα κάνει τον συνειρμό που έκανες. Νομίζω.
δεν το πιστευω-πεφτω απο τα συννεφα
δηλαδη cannibal corpse δεν ειναι ανθρωφαγοι και οι χ σκατιαρηδες ατμοσφαιρικοι πεοκρουστες δεν θελουν να αυτοκτονησουν?
Νομίζω ότι το ότι βγήκε ο τραγουδιάρης με το attitude αυτό μετά την επιτυχία των stone sour ήταν πολύ πιο lol. Δεν θα μου φανεί για μπουνιές, όχι. Εμένα δεν μου έβγαλαν ποτέ κάτι το μισανθρωπικό πραγματικά. Πάντα μου φαινόταν οτι τα λέγαν για την όλη "φάση"
Καλά αυτό με τους stone sour πολύ σωστό.
Όταν λες ποτέ θέλω να πιστεύω ότι αναφέρεσαι στα χρόνια που τους "προλάβαμε" καλά καλά. Κάπου από λίγο πριν το πανάθλιο 3ο album τους που ξεκίνησε τις μπαλάντες και τα λοιπά. Γιατί δεν πρέπει να ξυπνάμε ότι κάποτε οι slipknot ήταν κάπως έτσι:
Που δε νομίζω ότι είναι το fake το οποίο λες (αυτό ξεκίνησε μετά).
Δεν λέω "fake", λέω στη φάση. Όπως όταν ο Ozzy λέει "fuckers" προφανώς δεν βρίζει το κοινό.