δεν τον βάζω σε αυτή την κατηγορία το Σάββα, δε μαρτυράει ο Σάββας εδώ, δεν έδωκε συνέντευξη στην Καθημερινή όπως ο Ποντίκης, ιδιωτική συνομιλία με κάποιον που "ήδη ξέρει γουίνκ γουίνκ" είναι.
δεν τον βάζω σε αυτή την κατηγορία το Σάββα, δε μαρτυράει ο Σάββας εδώ, δεν έδωκε συνέντευξη στην Καθημερινή όπως ο Ποντίκης, ιδιωτική συνομιλία με κάποιον που "ήδη ξέρει γουίνκ γουίνκ" είναι.
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
ποια πεινα ρε-παμε καλα?
απο τους πλεον χορτασμενους ειναι και οι λογοι που θυμωσε οταν τον εκαναν ξουτ δεν ηταν οικονομικοι
Με ένα γρήγορο πέρασμα, δεν λέει απολύτως τίποτα καινούργιο, ακόμα και για τις διαιτησίες σας τα έχει ξαναπεί. Για τις ντόπες δεν λέει και κάτι, ο άλλος θέλει να τον βάλει να τα πει και δεν λέει και τίποτα πέρα από τις γνωστές ηλίθιες διαρροές που έβγαζε και τότε, με τον Τζόλε να φοβάται τον θάνατο και την επομένη να τρέχει 90λεπτα με τον Θρασύβουλο περικαλώ. Το ωραίο είναι ότι ο Σάββας γαμάει τα πάντα. Είναι ο Χουλκ. Γαμάει και Κόκκαλη και την οικογένειά του, γαμάει γενικά το γερόντι. Δεν θα μου λείψει καθόλου το αρχίδι, ο γλείφτης που πισώπλατα χέζει το χέρι που τον τάιζε τόσα χρόνια. Στο φόρουμ που έβαλε ο Τάιλερ αυτά ήταν τα μοναδικά ποστ btw που την είδαν ντροπή και έτσι, κάνω paste ένα ωραίο σχόλιο και ανταποδίδω με πέιστ από βαζελοφόρουμ:
Originally Posted by οξυδερκής γαύρος
Originally Posted by βάζελοι
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
πολύ φερπλέι στα διοικητικά φέτος, το όνειρο όλων για ευγενή άμιλλα μεταξύ των αιώνιων αντιπάλων γίνεται πραγματικότητα.
επίσης μια χαρά τους κάτσαμε φέτος μια διαιτησία "50-50" όπως την έχει στο μυαλό του ο οπαδός μια ομάδας.όπως το έκανε ο οσφπ κάποια από τα προηγούμενα χρόνια με αυξομειώσεις στην ποσότητα και την ποιότητα.κυριαρχία λέγεται απλά...
Last edited by Griffith; 28-05-2010 at 14:13.
Oh, come, come be my waitress and serve me tonight
serve me the sky with a big slice of lemon.
το φορουμ που ποσταρε ο tyler ,αν ειναι αυτο που καταλαβα, ειναι της πλακας ιστορια
και δεν εχει την υποστηριξη της ερυθρολευκης επιστημονικης κοινοτητας
ford ο σαββας γαμαει τα παντα ειναι τσακ νορις αλλα ο θειος του γαμαει τη γυναικα![]()
Άκουσα και γω τις ομιλίες και πραγματικά σοκαρίστηκα.
Ο Πατέρας να κάθεται να βγάζει τους διαιτητές μαζί με τον άλλο; Αυτό είναι το πρωτάθλημα που θέλουμε;
Να παρέμβει ο εισαγγελέας, είναι ντροπή αυτά τα πράγματα.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Τα χρήσιμα που λέει δεν είναι ότι τώρα κάνει πάρτυ ο Πατέρας ενώ πριν έκαναν αυτοί, αυτά τα έλεγε και δημόσια και γελούσαμε όλοι μαζί γαυροβαζελοι. Τα χρήσιμα είναι ότι εμπλέκει άμεσα τον γκαγκατση (αν τους έστελνε μαζί θα έπαιρναν το πρωτάθλημα σε μια βδομάδα), το οποίο επιβεβαιώνει τη σχέση που υπήρχε επί παράγκας και οι ντόπες - αν εσείς δε θέλετε να τις ακούσετε, μαγκιά σας, αλλα τις είπε. Είμαι περίεργος πώς η αναφορά στις ντόπες βασίζεται στην "παραξενιά" (λολ) του σαββα και όχι σε γεγονότα.
Έντιτ: Πριν το κουράσετε. Δεν έχω ιδέα αν ο γαυρος ντοπαριζόταν ή ο σαββας θέλει να αφήσει αυτή την αίσθηση για δικούς του λόγους. Αλλά από τη στιγμή που κορυφαίο στέλεχος της διοίκησης παραδέχεται τέτοια πράγματα, είναι τουλάχιστον αστείο να γίνεται κριτική στον ΠΑΟ που ζητάει αντιντόπινγκ κοντρόλ. Έγραφα τότε που το συζητούσαμε ότι "ίσως κάτι να ξέρουν που δεν ξέρουμε". Ε.
Last edited by Odonian; 28-05-2010 at 17:33.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
Όλα εντάξει τότε για τον ΠΑΟ![]()
Αμνίζιακ, είσαι έξυπνο αγόρι υποτίθεται. Αν είδες να σφάζουν την ολυμπιακαρα φέτος που ο Πατέρας μας έλυνε και έδενε, να το συζητήσουμε με συγκεκριμένα παραδείγματα. Ο σαββας σκούζει που έχασε τον έλεγχο, όχι επειδή αυτός που τον απέκτησε έπληξε με κάποιον τρόπο το γαυρο. Όταν γράφουμε εμείς για παράγκες έχουμε κασέτες (και dvd προσφάτως) και κυρίως παραδείγματα μέσα στο γήπεδο. Εσείς έχετε τι; Το μπέναλτυ του Καφέ στα πλέη οφ; Γελάει ο κόσμος. Ο σαββας με τον γκαγκατση θα το έπαιρναν σε μηα εβδομάδα αν ήταν μέσα στα πράγματα. Πώς άραγες; Μάλλον θα έπαιζε καλύτερα ο ντιογος αν ήξερε ότι ο θεοδωριδης γαμούσε τον Πιλάβιο.
λέει ο Σάββας (κάπου ανάμεσα στο παραλήρημα ότι θα γαμήσει περίπου όποιον περπάτησε ποτέ στην πλατεία Αλεξάνδρας) ότι με τον Γκαγκάτση θα μας έδιναν δώρο το πρωτάθλημα και αυτό αμέσως αποδεικνύει την ιδέα σου περί παράγκας; είναι Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ Ο ΣΑΒΒΑΣ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΔΟΥΚΑΚΟ, σταλήθεια τώρα το λογαριάζουμε σα μια σοβαρή συζήτηση; και για την ντόπα εντάξει, πέρα από το επιχείρημα "γνωστός ο ρόλος του Σάββα στην απομάκρυνση Λεμονή", αντιντόπινγκ κοντρόλ δε γίνεται γενικά στην Ελλάδα; γίνεται μόνο σε Πολωνούς αμυντικούς του Πανθαναϊκού; είναι τόσο μάγκες πια εκεί στο λιμάνι που τους κοροϊδεύουν όλους; τι;
η μόνη συζήτηση που θα μπορούσε να προκύψει από την όλη φάση είναι αν ο κυρΣάββας θα έπρεπε να έχει θέση στο ΔΣ της ομάδας, μια συζήτηση όμως που δεν αφορά μη Ολυμπιακούς γιατί τι σας νοιάζει πια. δεν έχουμε και τον επιτετραμένο της χούντας δα!
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
Δεν κατάλαβες τίποτα ε.
1. Ο σαββας ήταν και είναι εδώ και πολλά χρόνια βασικό μέλος της διοίκησης του γαυρου. Εσένα μπορεί να μη σε εκφράζει, αλλά για μεγάλα διαστήματα ήταν η δεύτερη πιο δυνατή φωνή στην ομάδα σου. Είναι εύκολο και δειλό να λες ότι δεν είναι σοβαρά αυτά επειδή τα λέει ο γελοίος. Με τον ίδιο τρόπο μπορεί κάθε ομάδα να κάνει το οτιδήποτε και να αποποιηθεί της ευθύνης λέγοντας μετά ότι ο συγκεκριμένος που τα έκανε δεν την εκφράζει. Ήδη γίνεται αυτό με τους οπαδούς που τα σπάνε και μετα βγαίνουν οι παραγοντάρες και λένε ότι δεν εκφράζουν/αντιπροσωπεύουν τον κόσμο της ομάδας και άλλα τέτοια φαιδρά. Είναι επίσημη φωνή του γαυρου και μιλάει για ντόπες και παρασκήνιο, σε χαλάει, αλλά.
2. Αν εγώ έβγαινα και έγραφα "στείλτε με με τον νάθινμαν στην σουπερλίγκα και οι Generals θα το σηκώνουν για 5 σερί χρόνια", εκτός από το ότι είμαι βλάκας θα καταλάβαινες και κάτι άλλο - ότι έμπλεξα τον νάθινμαν στη βλακεία μου. Δεν είπε καν να τον στείλουν μόνο του να τους γαμήσει όλους, ανέφερε τον γκαγκατση και αυτό υποδηλώνει μια σχέση. Δεν τίθεται θέμα γι' αυτό.
3. Για τις ντόπες, τι δεν κατάλαβες; Ποτέ δεν έγραψα ότι ο τάδε είναι ντοπαρισμένος, πού να το ξέρω άλλωστε. Απλά υπερασπίστηκα την ΠΑΕ ΠΑΟ όταν ζήτησε κοντρόλ πριν το ντέρμπυ και μάλιστα μετά από ποστς 2 χρηστών για το θέμα (μιτσμανν και φιξξξερ). Αν έφτασε σε μας διαρροή για το θέμα αυτό, δεν είναι μάλλον πολύ πιθανό να είχαν ακούσει και κάτι οι παράγοντες ΠΑΟ; Η επιμονή τους σε κοντρόλ είναι λοιπόν απόλυτα δικαιολογημένη. Πάντως ο γαυρος έχει ιστορικό να αποφεύγει κοντρόλ, έχει τύχει και περίπτωση που παίκτες του δεν πήγαν "λόγω παρεξήγησης". Φυσικά, τίποτα δεν έγινε.
Λογικά ο ίδιος τα έγραψε (κάτι που μάλλον κάνουν πολλοί ΑΡΔ), αλλά δε νομίζω να τα έβγαλε ο ίδιος στη φόρα, δεν ήταν και πολύ προσεκτικός τι έλεγε. Εκτός αν ήθελε να κάνει κάτι πολύ συγκεκριμένο.
Odonian αυτό που μου κάνει εμένα εντύπωση είναι ότι ο γραφικός και μαλάκας Σάββας ξαφνικά έγινε η Δεύτερη Φωνή του Ολυμπιακού που πρέπει να πάρουμε σοβαρά τα λεγόμενα της γιατί ήταν μέσα στα πράγματα. Όχι όλα όμως ε, αυτά που λέει για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. παραμένουν γραφικά.
Είπε αυτό που είπε για τον Γκαγκάτση και ξαφνικά όλα βγάζουν νόημα, τη βρήκαμε την απόδειξη, αλήθειες λέει ο κυρ Σάββας, ο Γκαγκάτσης έστηνε τα πρωταθλήματα, ο Πατέρας πήγαινε στον Πηλάβιο για να βεβαιωθεί ότι το πρωτάθλημα θα παίζεται 50-50, ο Λεμονής έχει τη Μυστική Ντόπα που δε φαίνεται σε ελέγχους, όταν ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ζητάει αντιντόπινγκ σημαίνει ότι ΚΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ, δε μπορεί να το ζητάει έτσι για πλάκα, γενικά τα πάντα αποδεικνύουν μια ζωή αυτά που θες να εσύ αποδεικνύουν, οπότε επιμένω, όλα μια χαρά.![]()