ε και εγω μεχρι 50 τα δινα...γιατι ηξερα οτι ηταν συλλεκτικο κλπ...αλλα εσκασε λαος που εδινα περισσοτερα![]()
ε και εγω μεχρι 50 τα δινα...γιατι ηξερα οτι ηταν συλλεκτικο κλπ...αλλα εσκασε λαος που εδινα περισσοτερα![]()
I'll bury you in your god's fucked garden
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Ποιο ξύλινο κουτί? Γίνε συγκεκριμμένος.
Λοιπόν, τι λέτε να δούμε μετά το Fates από στιχουργικής απόψεως; Εγώ προτείνω:
1) εάν θέλουμε κοινωνικό: Metal Church "Blessing in Disguise" ή Psychotic Waltz "Social Grace" (για πολύ κάψιμο)
2) μυθολογικό: Black Sabbath "TYR"
3) σκοτεινομαύρο: Samael "Passage"
4) κανά Death ή κανά Mekong Delta;
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
GAMA BOMB - CITIZEN BRAIN![]()
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
Επανακυκλοφορούν το 'Enemy Of The Sun' οι Neurosis...Αναλυτικότερα:
http://www.roadrunnerrecords.com/bla...sitemID=140716
όντως αλλά είναι πιό επιφανειακό στιχουργικά το Be. δηλαδή είναι αρκετά εμφανή ήδη αυτά που αναφέρει.
το Remedy Lane κουβαλάει αυτή την έντονη συναισθηματική φόρτιση και σφίζει απο κρυμμένα νοήματα και μυνήματα.
οτι θέλει ο λαός.
I'll bury you in your god's fucked garden
αν ξέρει κανείς ποιος είναι ο παρακάτω κύριος, ας μας πει κι εμάς.
![]()
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
http://tinyurl.com/28pvdy8
edit:το εχει ο νεφιλιμ για αυτο ανεφερα οτι το επιασα και το θελω και παπαριες!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Ακριβό, και δεν έχει μέσα το Vikingligr Veldi, απορρίπτεται.