στα ισα και να ξαναφας
στα ισα και να ξαναφας
Έχω ακούσει ένα 15λεπτο, ως τώρα έχει βρίσει Σωκράτη, Πέτρο, Λούβαρη("ΘΑ ΤΟΝ ΕΓΑΜΗΣΩ"), Χρυσικόπουλο, έχει πει ότι ο Λεμονής τους έδινε ντόπες, ότι "παλιά κάναμε πάρτυ στις συνεδριάσεις της Σούπερ Λίγκας" και τώρα είπε για τον Πιλάβιο "είναι μεγάλη πουτάνα, του είπα ότι θα του γαμήσω το σπίτι του πούστη"
Μόνο συγκίνηση![]()
μιλάμε για στιγμές μεγαλύτερες από «ο ολυμπιακός και το αιγάλεω να κερδάνε» αλλά ακόμα δεν το έχουνε καταλάβει οι μάζες
ΠΑΣΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΗΛΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ
Spoiler
Είμαι σίγουρος ότι και όλα αυτά δικαιολογούνται κάπως για τους γραφικούς γαυρους.
Βέβαια έχουμε φάει τρελή ειρωνεία για διαιτησίες και ντόπες γαυρου. Από τον κώλο του μιλάει και ο σαββας άραγες;
Last edited by Odonian; 28-05-2010 at 02:50.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
εν τω μεταξύ -λέω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό- κανας εισαγγελέας/αθλητικός δικαστής κλπ κλπ θα παρέμβει ή θα μείνουμε πάλι στα "άκου τι λέει ο θεός" " / "ά ρε σαββα μορφή " / "μαλάκα έχει και γαμώ τα στύλ έτσι οπως τα λέει" ; Βέβαια θα μου πεις εδώ είναι Ελλάδα, και σε αυτό το μπουρδέλο οι θεσμοί και οι νόμοι λειτουργούν χειρότερα ακόμη και απο το μπερλουσκονικό καθεστώς που είχε τουλάχιστον τα αρχίδια να καθαρίσει τις αντίστοιχες βρωμες όταν έσκασαν μύτη...
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !