Page 45 of 166 FirstFirst ... 3543444546475595145 ... LastLast
Results 661 to 675 of 2490

Thread: ΓΑΤΟΘΡΕΝΤ

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by Raven Lord View Post
    με πανί ή πετσέτα βουτηγμένη σε οινοπνευμα κι εναν αναπτηρα, μια χαρά γίνεται η δουλειά. αν είσαι προσεκτικός δεν μενει τίποτα

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by μπιζαριος View Post
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    . Το γαλα ειναι ακριβο Death In April, δεν το πεταει ετσι ο κοσμος σε περιοδο κρισης.
    Εμεις θελουμε να το το πεταμε ετσι ρε μαλακα, παιζει κανα προβλημα?
    Γκομενα σου ειναι και θιχτηκες??

A rock, an island Drumsick's Avatar

Δεν κάνει να τα πλύνεις όταν είναι μωρά, εφόσον υπάρχει μάνα κοντά, γιατί χάνουν την οσμή τους και μετά μπορεί να μην τα θέλει.
    Γενικά κάνει να πλένεις τα γατιά αλλά όχι συχνά γιατί χάνεται η φυσική λιπαρότητα της επιδερμίδας τους και ξηραίνεται δέρμα και τρίχα. Επίσης, επειδή οι γάτες έχουν διαφορετικό ph δέρματος απ'ότι οι άνθρωποι, δεν πρέπει να χρησιμοποιείται κοινό σαμπουαν/σαπούνι για το μπάνιο τους.

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

με πανί ή πετσέτα βουτηγμένη σε οινοπνευμα κι εναν αναπτηρα, μια χαρά γίνεται η δουλειά. αν είσαι προσεκτικός δεν μενει τίποτα

ε, ψιτ
    Spoiler

Spoiler
    Rock or Nothing

Δράκος ikonoklast's Avatar

με πανί ή πετσέτα βουτηγμένη σε ζεστό νερό, μια
    χαρά γίνεται η δουλειά. αν είσαι προσεκτικός δεν παθαίνουν τίποτα
    Βασικά μπορείς να μπανιαρίσεις κανονικά το γατάκι σου με κάποιο σαμπουάν που έχεις προμηθευτεί απο κάποιο pet shop ειδικά για γάτες ή κάποιο απαλό παιδικό σαμπουάν! Αφου τη λούσεις καλά και την στεγνώσεις με πετσέτα (σε καμμία περίπτωση σεσουαρ!!) θα είναι οκ απλά θα έχει χάσει τη φυσική της μυρωδιά, πράγμα κακό ειδικά αν είναι σε περίοδο ζευγαρώματος! Γι' αυτό πλένετε τα γατάκια σας αλλά μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο!

ε βασικά έχει κάθε φορά τόσο φαί στα πόδια του γιατί πασαλείβεται (τρώει σαν το βατράχι στο σίγκνατσουρ του fixxxer, πόδια κεφάλι μέσα στο φαί) και παρ΄όλα αυτά δεν γλείφεται afterwards...
    (όχι με ύψιλον το γλείφω ρε! δεν είναι από το γλυπτό, από το λείχω προέρχεται. Ναι, έκανα και grammar nazi κάποτες)
    ίσως μια δοκιμή - αλά Death in April - πρίν του δώσουμε να φάει, να πιάσει τόπο.

Αλλιώς μάλλον κανά μπανάκι με πετσετούλα και χαμομήλι βλέπω....
    η αβάσταχτη πλαδαρότητα του αδυνατισμένου θράσερ

57% not burnt μπιζαριος's Avatar

Quote Originally Posted by μπιζαριος View Post
    . Το γαλα ειναι ακριβο Death In April, δεν το πεταει ετσι ο κοσμος σε περιοδο κρισης.
    Εμεις θελουμε να το το πεταμε ετσι ρε μαλακα, παιζει κανα προβλημα?
    Γκομενα σου ειναι και θιχτηκες??
    ναι
    υπομονή

Στα pet shop μπορείτε να βρείτε και αρωματικά υγρά πανάκια. Κάποτε χρησιμοποιούσα πανάκια με άρωμα τριαντάφυλλο για τον γάτο μου. I know, gay

living hell Death In April's Avatar

Η γιαγιά μου τα έβαζε ένα ένα στην μπανιέρα Ο παππούς μου τα κράταγε κ εκείνη τα καθάριζε. Μετά τα σκουπίζανε χρουτσ χρουτσ με την πετσέτα κ τα βάζανε στη σειρά στο ξύλινο τράπεζι στην αυλή που το χτυπούσε ο ήλιος για να στεγνώσουν. Αυτό γενικά δεν γινόταν συχνά, παρά μόνο αν κάποια είχαν βρωμίσει πολύ ή αν κάποιο είχε πέσει κάπου, π.χ. σε καμιά οικοδομή με ασβέστη, που δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Γενικά, όμως, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ το νερό για τις γάτες γιατί είναι πολύ ευαίσθητες. Επίσης, γατί να γουστάρει το νερό δεν έχω δει (κ έχω μεγαλώσει γενιές και γενιές) ακόμα κ αυτά που το βλέπουν κ θέλουν να παίξουν, με το που βραχούν λίγο παραπάνω, ξενερώνουν. Εγώ, πάντως, αν κάνω ότι ρίχνω νερό στη δική μου για να την πλύνω, δεν ξέρω αν θα έχω μούρη μετά
    Last edited by Death In April; 27-05-2010 at 13:33.
    I tore myself away from the safe comfort of certainties through my love for truth; and truth rewarded me.

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Υπάρχει μια συγκεκριμένη ράτσα που έχει κόλλημα με το νερό. Κάτι σε Περσική φάση ήταν, δεν μου έρχεται τώρα. Παλιά γάτα μας είχε κόλλημα επίσης με το νερό και το ανακαλύψαμε όταν μια φορά δεν κλείσαμε καλά τη βρύση στο νιπτήρα του μπάνιου, ίσα ίσα να στάζει και μετά από λίγο βρήκαμε τη γάτα να κάθεται από κάτω και να απολαμβάνει τις σταγόνες. Άνοιγες και τη βρύση κανονικά και χαιρότανε λες και μπήκε σε καταράκτη. Από εκεί και μετά την πετύχαινες μερικές φορές να κάθεται στο νιπτήρα και να περιμένει υπομονετικά για κάποιον να της ανοίξει τη βρύση.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

axaxax είχα κ εγώ τέτοιο γατί κάποτε
    μιας φίλης μου ο γάτος πήγαινε κ καθόταν στη μπανιέρα κ προσπαθούσε να ανοίξει τη βρύση

satan was a lez

Chef Wannabe Clockwork Orange's Avatar

σας ζηλευω ολους
    αν αποφασισω οτι δεν ειμαι ετοιμος ακομα για στρατο θα παρω στανταρ ματσι!!!
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Πότε μπαίνεις;
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Chef Wannabe Clockwork Orange's Avatar

το 2012 κανονικα!
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

A rock, an island Drumsick's Avatar

E, εντάξει, θα τη γλιτώσεις.

Tags for this Thread