Page 17 of 31 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast
Results 241 to 255 of 462

Thread: LOST Series Finale (ναι, με σπόιλερς)

A rock, an island Drumsick's Avatar

Καμία απάντηση επί των όλων παρανόρμαλ που συμβαίνουν στο νησί. Δεν ξέρω αν είμαι χαζή ή φταιει που δεν ψαχνόμουν σε lostpedia και λοιπά, αλλά νιώθω πως ξέρω για το νησί σχεδόν οτι ήξερα και 3 σεζόν πίσω.
    Άνετα θα παίξει σίκουελ κάποια στιγμή, με αυτους που θα άφησαν χιουγκο και μπεν στη θέση τους. Ελπίζω να το δουλέψουν 5-6 χρόνια πριν αρχίσουν να βγάζουν επεισόδια.
    Έκλαιγα σε όλο σχεδόν το επεισόδιο (τα'πατε και οι περισσότεροι περί δεσίματος με τους χαρακτήρες κτλ) αλλά δυστυχώς το feeling που μου μένει συνολικά περιγράφεται άψογα από το ταγκ "η απάτη του αιώνα". Επειδή όμως οι δυο πρώτες σεζόν ήταν η καλύτερη σειρά της ιστορίας, δεν κρατάμε κακία.
    Καλά περάσαμε, γελάσαμε, κλάψαμε, φοβηθήκαμε, αγαπήσαμε. Πάμε γι'άλλα.

edit: όσοι είπανε πως ήταν το καλύτερο φινάλε σειράς (lol), να κάτσουν να δουν six feet under.
    Last edited by Drumsick; 26-05-2010 at 23:33.

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

Despite the simulcast (which was partially to reduce piracy), this episode also has the dubious honor of being the most pirated television episode ever on bit torrent networks
    γι'αυτο δεν κατεβαινε με τιποτα
    Vielen Dank für alles was mal war

The Patient H.'s Avatar

Abruzzi συμφωνώ για την 4η σεζόν, με μεγάλη διαφορά η καλύτερη όλης της σειράς αλλά απελπιστικά μόνη της. Σεναριακά εννοώ. Είχε action action action, δεν γκέλαρε πουθενά, ούτε κοιλιές ούτε τίποτα. Ήταν όμως και η απαρχή της γενικότερη σεναριακής κατολίσθησης. Κάπου άρχισε να λειτουργεί η σεζόν για την πάρτη της και το ίδιο έκανε και η 5η (που ήταν η χειρότερη όλων και βάλτε και science και faith στον κώλο σας).

Το ερώτημα για την Penny προφανώς δεν ήταν τυχαίο ε. Ήξερα ότι η απάντηση έπρεπε οπωσδήποτε να περιέχει τον όρο "απροσδιόριστα" είτε αυτολεξεί ή περιφραστικά. Απλά την έκανα για να υποδείξω πόσο εξώφθαλμες ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ, γενικολογίες και μπούρδες άφησε πίσω της η σειρά. Δεν είναι τα ερωτήματα που κάποτε λέγαμε "ναι ρε πούστη μου, γι' αυτό γαμάει το lost, γιατί σου λύνει ένα και σου δημιουργεί πέντε". Πάνε αυτά, 3 σεζόν τώρα, ξεπεράστηκε η λεπτή κόκκινη γραμμή και το θέμα άρχισε να γίνεται αρλούμπεν (που μάλιστα προσπαθούσαν να κλείσουν την κάθε μία με άλλη μία ακόμα μεγαλύτερη). Και η ελπίδα για μένα τουλάχιστον χάθηκε στην αρχή της σεζόν μόλις διέκρινα ότι πάει ΚΑΙ αυτή να ικανοποιήσει την πάρτη της και όχι το όλο lost. Και το είπα. Και έγινε.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Quote Originally Posted by H. View Post
    Abruzzi συμφωνώ για την 4η σεζόν, με μεγάλη διαφορά η καλύτερη όλης της σειράς αλλά απελπιστικά μόνη της. Σεναριακά εννοώ. Είχε action action action, δεν γκέλαρε πουθενά, ούτε κοιλιές ούτε τίποτα. Ήταν όμως και η απαρχή της γενικότερη σεναριακής κατολίσθησης. Κάπου άρχισε να λειτουργεί η σεζόν για την πάρτη της και το ίδιο έκανε και η 5η (που ήταν η χειρότερη όλων και βάλτε και science και faith στον κώλο σας).

Το ερώτημα για την Penny προφανώς δεν ήταν τυχαίο ε. Ήξερα ότι η απάντηση έπρεπε οπωσδήποτε να περιέχει τον όρο "απροσδιόριστα" είτε αυτολεξεί ή περιφραστικά. Απλά την έκανα για να υποδείξω πόσο εξώφθαλμες ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ, γενικολογίες και μπούρδες άφησε πίσω της η σειρά. Δεν είναι τα ερωτήματα που κάποτε λέγαμε "ναι ρε πούστη μου, γι' αυτό γαμάει το lost, γιατί σου λύνει ένα και σου δημιουργεί πέντε". Πάνε αυτά, 3 σεζόν τώρα, ξεπεράστηκε η λεπτή κόκκινη γραμμή και το θέμα άρχισε να γίνεται αρλούμπεν (που μάλιστα προσπαθούσαν να κλείσουν την κάθε μία με άλλη μία ακόμα μεγαλύτερη). Και η ελπίδα για μένα τουλάχιστον χάθηκε στην αρχή της σεζόν μόλις διέκρινα ότι πάει ΚΑΙ αυτή να ικανοποιήσει την πάρτη της και όχι το όλο lost. Και το είπα. Και έγινε.
    /agree

+ το σεζον φιναλε της 5, που ολοι ηταν ''ΜΜΜΜΜ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΑΚ ΡΟΚ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ'' εγω ημουν /φεισπαλμ
    That Rorschach, so hot right now!

lcsgp FIXXXER's Avatar

Θες και παρασημο? Μπραβο εισαι ο ξεχωριστος μαλακας που δεν του αρεσε το τελος, πηγαινε αλλου να τρολαρεις τωρα.
    Τουλαχιστον ο Φοιβος που νομιζει οτι ξερει την πανανθρωπινη αντικειμενικη αληθεια εχει και κανα 2 επιχειρηματα, εσυ απλα ποσταρεις ποσο μαλακια ειναι.
    Χασε κι αλλο χρονο για να το ξαναγραψεις, μπορεις!

AWhatUp hater?! BlackiE's Avatar

Οφτόπικ

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    edit: όσοι είπανε πως ήταν το καλύτερο φινάλε σειράς (lol), να κάτσουν να δουν six feet under.
    Πριν ξεκινήσω SFU διάβαζα παντού αυτό για το φινάλε και είχα στο μυαλό μου οτι θα κόψει τη γη και τέτοια πράματα και κάπως απογοητεύτηκα.
    Δε λέω οτι δε γάμησε ε, απλά το φανταζόμουν ΤΕΛΕΙΩΣ αλλιώς.

Συνεχίστε να τσακώνεστε τώρα

The Patient H.'s Avatar

Fixxxer ffs, όσοι διαφωνούν με εσένα δεν τρολλάρουν. Η μπορεί και να τρολάρουν όσο εσύ από την ανάποδη όμως. Δεν έχω επιπλέον επιχειρήματα σε σχέση με ότι αναφέρθηκε έως τώρα, το ομολογώ. Φέρνω όμως πρακτικό παραδειγματάκι που εξηγεί θέλω να πιστεύω τη γενικότερη λογική μου. Ελπίζω να σου περάσει η πόρωση και να ξαναδιαβάσεις λίγο πιο ψύχραιμα τι έγραψα.
    Anagkastika stirizoume Hillary

lcsgp FIXXXER's Avatar

Φιλε μου Η. , ακου να δεις, η αντιμετωπιση "ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ" ειναι αντικειμενικα ΗΛΙΘΙΑ. Θες να εισαι με τους ηλιθιους? Καλως. Δε θες? Καλως και παλι. Δικη σου επιλογη ειναι. Εγω σε οσα ποστ εχω κανει εδω περα, περα απο το να γραψω για το δια ταυτα της σειρας και το γεγονος οτι εμενα προσωπικα μου αρεσε, δεν εχω κατσει να κραξω ουτε ενα ατομο για το οτι δεν του αρεσε. Μαγκια του σε οποιον δεν αρεσε, μια γαμοσειρα ειναι, δεν ειναι η κλωστη απο την οποια εξαρταται η ευτυχια μας. Δε θα πεθανουμε κιολας, οπως λεει κι ο Φοιβος, υπαρχουν κι αλλες σειρες να ναι καλα η αμερικανικη και η αγγλικη τηλεοραση. Αλλα ρε φιλε, πραγματικα μπαινει ενας ανθρωπος να δει κανα ποστ για το τι επαιξε (οπως για παραδειγμα ο διαλογος με τον Dragonlord) και βλεπει ενα σωρο ΠΙΠΕΣ απο τα ιδια ατομα τα οποια νομιζουν οτι με το να γραψουν 100 φορες ποσο για το μπουτσο ηταν το ΛΟΣΤ και το τελος του, θα πεισουν οποιον εχει αντιθετη αποψη οτι ξερουν τη θεοφωτιστη πανανθρωπινη αληθεια. Ε καπου κουραζεσαι λιγο. Υπηρχε και κοσμος που δεν τρελαθηκε με το τελος, αλλα εκανε πολυ σωστα ποστ, και μαλιστα εχω ριξει και pinks σε ατομα που δεν τους αρεσε το τελος, αν το ποστ τους ειχε κατι να πει, οπως ο ΚοιλιαΣαμπρελα και ο Σπιριτκρασερ. Ολες οι αποψεις σεβαστες ειναι, η γνησια μαλακια στον εγκεφαλο δεν ειναι σεβαστη. Με την ιδια ευκολια που εσυ ποσταρες σαν αλλος βλακας "περιμενω να δω ποστ ΕΡιτων να το εκθειαζουν για να γελασω" μπορω καλλιστα αν θελεις να σου πω κι εγω οτι "περιμενω να δω κομπλεξικα βλαμμενα προκατειλημμενα ατομα που δεν καταλαβαν χριστο να το κραζουν" αλλα δεν το κανω, γιατι ειναι εξισου καθυστερημενο. Ο Φοιβος δε, το εχει προχωρησει τοσο πολυ το ζητημα, που δεν ξεχναει καθε φορα να διατυπωνει πως αν δε σου αρεσε το επεισοδιο και η σειρα τοτε εισαι γαματος και φυσιολογικος, ενω αν σου αρεσε "εισαι λοστακιας". Μιλαμε δηλαδη πρεπει να επηρεαζει παρα πολυ τη ζωη σας οτι καποιοι μπορει να βρισκουν πραγματα να τους αρεσουν σε κατι που εσεις δε γουσταρατε μια.

ΥΓ. Προφανως το προηγουμενο μου ποστ αναφεροταν στον Ρορσαχ ε, οχι σε σενα. Ειδικα τα δικα σου ποστ περαν αυτου που ανεφερα λιγο πιο πανω δε με ενοχλησαν, μαγκια σου και σενα να μη σου αρεσει

Forever Failure geologiko_karoto's Avatar

Des and Jack fixed the Island with the ultimate IT solution of switching it off and switching it on again.

-----------------------

Κατά τα άλλα πολύ το

γενικά στηρίζω την άποψη "τι ΘΑ μπορούσε να γίνει το Λοστ και ΔΕΝ έγινε τελικά"

α και προφανώς δεν πέθαναν από την πτώση του αερόπλανου γιατί πως εξηγούνται οι άλλοι χαρακτήρες (Μπεν,Τζούλιετ,Ιθαν κτλ) - δεν μπορεί να ήταν στις μνήμες των Λόστιζ γιατί δεν τους γνώριζαν εκτός νησιού

Θες και παρασημο? Μπραβο εισαι ο ξεχωριστος μαλακας που δεν του αρεσε το τελος, πηγαινε αλλου να τρολαρεις τωρα.
    Τουλαχιστον ο Φοιβος που νομιζει οτι ξερει την πανανθρωπινη αντικειμενικη αληθεια εχει και κανα 2 επιχειρηματα, εσυ απλα ποσταρεις ποσο μαλακια ειναι.
    Χασε κι αλλο χρονο για να το ξαναγραψεις, μπορεις!

μπορω, εχεις δικαιο. Ποσο μαλακια καταντησε το λοστ, ε. Να ειδες το ξανακανα. Και αν εγω ειμαι ο ξεχωριστος μαλακας που δεν μου αρεσε το λοστ φιναλε, εσυ εισαι ενας απο τους πολλους μη-ξεχωριστους μαλακες που τους αρεσε. Και ναι ειμαι ξεχωριστος -τοσο οσο ο ξεχωριστος Γουολτ ΜΑΛΑΚΑ ΦΑΝΜΠΟΙ, στη σειρα που γουσταρεις τοσο, τι να απεγινε αυτος αραγε? Α ναι, στα εξτρας, εκει θα δουμε σωστα. κωλοζωο.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Μπραβο, μου την ειπες, σκασε τωρα. Πανεξυπνο αυτο με τον Γουολτ, πραγματικα.

Μπραβο, μου την ειπες, σκασε τωρα. Πανεξυπνο αυτο με τον Γουολτ, πραγματικα.
    Αφου στην ειπα και το παραδεχεσαι, παρτα αρχιδια μου στο στομα σου τωρα και μπουκωνε.

Vic Ford Prefect's Avatar

Ρε άνθρωπε, έχεις κάνει φέηκ (ελπίζω δηλαδή) για να βγάλεις τον ΚΑΗΜΟ σου για το Λοστ και την λες στον κόσμο που του άρεσε; Σε πλήγωσε η λατρεία σου; Κάτσε κάτω, άναψε τσιγάρο, αναστέναξε, έλα, πάει, πέρασε, δεν πειράζει ρε.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    Ρε άνθρωπε, έχεις κάνει φέηκ (ελπίζω δηλαδή) για να βγάλεις τον ΚΑΗΜΟ σου για το Λοστ και την λες στον κόσμο που του άρεσε; Σε πλήγωσε η λατρεία σου; Κάτσε κάτω, άναψε τσιγάρο, αναστέναξε, έλα, πάει, πέρασε, δεν πειράζει ρε.
    μπα δεν εχω κανει φεικ. και δεν την ειπα σε κανεναν - για κοιτα πιο πανω, ειχα γραψει μαγκια σε οσους δεν τους αρεσε. κοιτα επισης ποιος αρχισε να βριζει πρωτος αν σε ενδιαφερει, δεν ημουν εγω αυτος. τεσπα, δεν προκειται να το συνεχισω, μια σειρα ειναι ξερω γω αλλοι γουσταραν αλλοι οχι, τοσο απλο. Αλλωστε εγω δεν εχω μουτζωσει ουτε εναν - οπως ειπε και ο φοιβος αγαπη σε ολους

Peace out

Senior Member Tribe's Avatar

pwpw skata to kanate to thread... mpaineis na peis kammia malakia gia ti seira kai diavazeis 1000 malakies gia to se poion arese kai poion oxi poios einai ilithios kai poios mpoukwnei...

an den uparxei kati gia ti seira na eipwthei kalytera na min exoume alla post. oxi allo drama omws