Page 16 of 31 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast
Results 226 to 240 of 462

Thread: LOST Series Finale (ναι, με σπόιλερς)

Senior Member

Quote Originally Posted by Fireknight View Post
    phoebus , de nomizo oti oi moutzes peftoun epidi de sou arese to finale tou lost.
    kardoula stin eni , an kai yperaploustevei tin kataliksi , alla ki ego paromoies skepseis ekana sto telos . 8a i8ela pio polles apantiseis , alla den mporw na po oti tis perimena stin ekti season etsi opws pigene .
    ps:kardoula kai ston Ford .
    Για πες να μάθω. Είναι ο κωλοπαιδισμός μου;

raz smash Abruzzi's Avatar

φοιβε μου λες για μουτζες ενω γραφοντας οτι το φιναλε ηταν υπεροχο και πως η σειρα ειναι δυσκολο να ξεπεραστει εχω φαει τη μουτζα του αιωνα.
    ειδες πουθενα να κραζω οσους το θαβουν;

Senior Member

Quote Originally Posted by Abruzzi View Post
    φοιβε μου λες για μουτζες ενω γραφοντας οτι το φιναλε ηταν υπεροχο και πως η σειρα ειναι δυσκολο να ξεπεραστει εχω φαει τη μουτζα του αιωνα.
    ειδες πουθενα να κραζω οσους το θαβουν;
    http://www.electricrequiem.com/forum...=1#post1005036

Εσύ. Πριν λίγο. Με δουλεύεις;

που κολλαει αυτο;απαντηση σαυτο που εγραψες απο πανω ειναι.

Senior Member

Δηλαδή, εσύ που εκφράζεις τη γνώμη πως το φινάλε ήταν γαμάτο τελικά λαμβάνεις μούντζες ή αγαπούλες; Αποφάσισε.

Senior Member MaX Payne's Avatar

ειδα το 14,15,16

s6 απατη οτι φιναλε και να δω

Quote Originally Posted by Phoebus View Post
    Δηλαδή, εσύ που εκφράζεις τη γνώμη πως το φινάλε ήταν γαμάτο τελικά λαμβάνεις μούντζες ή αγαπούλες; Αποφάσισε.
    αν οντως δεν καταλαβες τι εγραψα,για αρνητικη αντιμετωπιση των ποστ αυτων μιλουσα.

Quote Originally Posted by Kelldorain View Post
    .....
    Οκ ξεπερνάω όλα τ'άλλα (εξάλλου είχες πει ότι το Λοστ θα 'πρεπε να ναι σαν το Supernatural, πάλι καλά που δεν είπες το Chuck) και περιμένω να μου πεις τι σχέση θεματολογικά έχουν το Sopranos, το Deadwood και το Carnivale με το Lost.
    αρχικα δεν ειπα οτι επρεπε ναναι σαν σουπερνατουραλ, ειπα οτι πιο πολυ βγαζει νοημα to σουπερνατουραλ. Δευτερον, καμια σχεση θεματολογικα προφανως σοπρανος και ντεντγουντ, τα ανεφερα ως παραδειγματα σοβαρων σειρων. Τωρα αμα λες οτι δεν εχει θεματολογικη σχεση λοστ με καρνιβαλ, gg.

Στον νοντορντουνοτ, καμια συμβολη/συμβουλη περα απο την γνωμη μ οτι το λοστ κατεντησε μια αρχιδιά και μιση, και ειναι απλα η γνωμη μου, που ομως απλα τυχαινει ναναι και η σωστη, χεχ.

Επισης, Ροζγουελ, σε πειραξε τοσο η γνωμη μ για το λοστ, που θα ηθελες να με δεις νεκρο;! Και ποιος στα λεει αυτα οτι ειμαι γαμιολης!;
    That Rorschach, so hot right now!

Senior Member

Νομίζω ότι δεν έχει σημασία Abruzzi αυτή η όποια θετική/αρνητική αντιμετώπιση (τα πινκς και οι μούτζες). Γράψε τους όλους στα παπάρια σου. Όποιος θέλει να εκφράσει άποψη να τη έρθει να τη γράψει. Σου μιλάμε (μιλάω) τόσες σελίδες τώρα για τις εξηγήσεις στα μυστήρια του LOST και εσύ ειρωνεύεσαι "σόρρυ ρε παιδιά που μου άρεσε, δε θα ξανασυμβεί" και ακολουθούν διάφορα ζωάκια με σύνδρομο metooism για να επικροτήσουν. Αντί λοιπόν να συζητήσουμε για τη σειρά που τόσο πολύ λες ότι θα ήθελες, για τα κενά της, για τα λάθη, για τα γαμάτα σημεία, για τις επικούρες (τα είχε και αυτά το LOST) έρχεσαι και αμφισβητείς το θρεντ. Οπότε, στο δια ταύτα, απαντήσεις. Πήρε κανείς; Καλύφθηκες; Αν ναι, σου είπα, δες τις σειρές που ανέφερα για να αντιληφθείς τι πάει να πει ποιότητα και συνέπεια. Και αν όχι, τότε γιατί δεν έχεις ξενερώσει όπως τόσοι άλλοι;

The Patient H.'s Avatar

Πείτε με λίγο κι εμένα τον βλάκα, η Penny πως/πότε πέθανε?
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

ε με συγχωρεις,μεχρι εκεινο το ποστ και τι δεν εχουμε ακουσει επειδη μας αρεσε,η ειρωνια στο ποστ μου σε πειραξε;και στη τελικη το θεμα ειναι οτι ηρθαμε να κουβεντιασουμε το φιναλε και το πως μας φανηκε,ή να πουμε το ποσο μαλακας ειναι καποιος που του αρεσε/δεν του αρεσε;εξου και το ποστ μου για το ξεχωριστο θρεντ και που πηγε αυτο.
    στο διαταυτα λοιπον.ναι η σειρα ειχε κενα και δεν απαντησε σε ολα,αυτο imo ηταν αναποφεκτο και το ξεραμε πολυ πριν μας το πουν φετος οι ιδιοι.αυτο δε σημαινει ομως οτι δεν εχω καλυφθει με τις μεχρι στιγμης απαντησεις συν οτι σε αρκετα θεματα μου αρεσει που απλα το εχουν αφησει να εννοειται προς καποιες κατευθηνσεις ωστε ο καθενας μας να βγαζει την εξηγηση που του ταιριαζει καλυτερα.

σαφως και θα ηθελα να μαθω περισσοτερα ,αλλα αυτο απο μονο του δεν ειναι ικανο να διαλυσει τις τελευταιες στιγμες της σειρας και την ιδεα αυτης,που imo περασαν με πολυ σωστο τροπο σκηνοθετικα και οχι μονο.ουτε μπορω να πω "στα τσακιδια οτι βλεπαμε τοσο καιρο" λες και δε γουσταραμε δλδ οταν τα βλεπαμε.σου ξαναλεω,με τις μεχρι στιγμης απαντησεις και εξελιξη της ιστοριας νιωθω καλυμενος ,χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν θα ηθελα ακομα περισσοτερα και σαφως θελω να δω τι εχουν κρατησει για τα extras που μας λενε.
    ουτως ή αλλως πριν μερικα επεισοδια λεω πως θα χρειαζοταν τουλαχιστον αλλη μια σεζον και πως αρκετα μας μεταφερονται βιαστικα.σαφως και σαν σεζον σε σχεση με τις υπολοιπες δεν ειναι ψηλα.

επισης δεν ξερω αν θυμασαι αλλα τα ειχα ακουσει στο παρελθον και για τον λογο οτι εκραζα φιναλε προηγουμενων ετων,αν και στην πορεια συνειδητοποιησα οτι αυτο συνεβαινε γιατι ειχα απαιτηση για πολλα περισσοτερα και πιο κοντα σε αυτα που ειχα στο μυαλο μου σα θεωριες για το τι παιζει.ε,φετος ειπα "γαμα το" το ειδα πιο ηρεμα και χωρις συγκεκριμενες προσδοκιες και το ευχαριστηθηκα πολυ περισσοτερο.

Senior Member

Ωραία, πήγαινε τότε να δεις Treme λέμε. Άλλες ΤΑΙΝΙΕΣ σε λιγότερο από 2 ώρες σου έχουν περάσει τα πιο όμορφα, γλυκά και διαχρονικά μηνύματα... και εσύ λες ότι το LOST ήθελε άλλη μία season; Μήπως έχουμε χάσει λιγάκι το μέτρο; Τέσπα, δε θυμάμαι τι είχες ακούσει στο παρελθόν, το σίγουρο είναι πάντως πως το άξιζες

σιγουρο δεν ξερω αν ηταν,τουλαχιστον δεν θυμαμαι να λεω "ειστε μαλακες οσοι γουσταρατε" πχ.
    και σαφως πιστευω οτι ηθελε αλλη μια σεζον, γιατι η ιστορια jacob-mib-richard κτλ για παραδειγμα ηταν πολυ μεγαλη για να αναλωθει σε μολις 2 επεισοδια.για παραδειγμα θα μπορουσε να μοιρασει τον χρονο με τη νταρμα,η οποια πηρε υπερβολικα μεγαλο χρονο σε σχεση με το τι ειχε να προσφερει στην ιστορια.
    και δε νομιζω να μπορουμε να βαλουμε στο ιδιο καζανι μια κινηματογραφικη ταινια με μια τηλεοπτικη σειρα ε.

το treme εχει κατεβει ηδη,απλα δεν εχω κατσει να το ξεκινησω ακομα.

The Patient H.'s Avatar

Abruzzi sorry man αλλά αν ισχυρίζεσαι ότι το από τους πάντες κυριολεκτικά αποδεκτό ότι η σειρά έπρεπε να τελειώσει 3 σεζόν νωρίτερα για να είναι "δεμένη", και εκτός αυτού ζητάς και ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΕΖΟΝ τότε μάλλον έχεις χαθεί.

Και τέσπα πείτε μου όσοι σας άρεσε αυτή η βλακεία πότε πέθανε η Penny.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

η πενυ πεθανε οπως και οι υπολοιποι που επεζησαν απο το νησι πχ,καποια αοριστη στιγμη στο μελλον.

και σορυ αλλα με τη σειρα μου θα σου πω πως το από τους πάντες κυριολεκτικά αποδεκτό δεν βλεπω να προκυπτει απο πουθενα.ακομα και τους er lost viewers να παρουμε σαν "παντες" και οχι γενικα απο οποιαδηποτε πυγη,δεν το βλεπω αυτο που λες.ξεχωρα οτι imo η 4η σεζον παιζει και να ειναι η καλυτερη της σειρας.