Page 15 of 31 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 211 to 225 of 462

Thread: LOST Series Finale (ναι, με σπόιλερς)

lcsgp FIXXXER's Avatar

Σε ενοχλουν τα ταγκζ?

Grzegorz Brzęczyszczykiewicz MoRmEnGiL's Avatar

Quote Originally Posted by Kelldorain View Post
    πάρα πολλά στη σειρά φαίνεται πλέον ότι μπήκαν απλά για να κολλάει ο κόσμος χωρίς να έχουν αφηγηματικό σκοπό.

This sums up the entire lost thing perfectly.

Κρίμα πραγματικά, τέτοιο έπικ concept και να το γαμήσουν τόσο στην εκτέλεση. Διαδικαστικό τέλος. Δεν μπορώ να πω οτι ξενέρωσα, γιατί δεν περίμενα πλέον τίποτα. Αλλά ξαναδείτε 2 πρώτες σαιζόν και συνδιάστε τες με όσα ξέρουμε τώρα και πείτε μου, δεν θα μπορούσε να είναι απλά επικ??

My morning sun is the drug that brings me near
    To the childhood I lost, replaced by fear

survivor scarecrow's Avatar

Βασικά όλοι οι χαρακτήρες πριν μπουν στο αεροπλάνο είχαν κοινό την μοναξιά ακόμα και τα ζευγάρια(Bernard-Rose,Jin-Sun) ενώ μετά την πτώση του αεροπλάνο βρήκε ο καθένας την αδερφή ψυχή του.Ο μόνος που αισθανόταν σχεδόν πάντα μόνος μέχρι το τέλος είναι αυτός με τον οποίον άρχισε και τελείωσε η σειρά και όλως τυχαίως( ; ) είναι αυτός που θα φέρει όλους τους υπόλοιπους πίσω στο νησί και αυτός που στο τέλος θα σώσει το νησί,και δεν είναι άλλος από τον Jack.Για αυτό αρχίζω να πιστεύω πως ότι είδαμε ήταν οι παραισθήσεις-σκέψεις του Jack στα λίγα δευτερόλεπτα που έμεινε ζωντανός μετά την πτώση του αεροπλάνου, και ότι είδαμε δεν ήταν τίποτα άλλο από όλες αυτές τις προθανάτιες εμπειρίες που αφηγούνται όσοι λένε ότι επέστρεψαν από τον θάνατο(βλέπε Χαρδαβέλας) και εξηγούνται πλήρως επιστημονικά από την έλλειψη οξυγόνου.
    Last edited by scarecrow; 26-05-2010 at 19:13.

raz smash Abruzzi's Avatar

FIXXXER,οχι απλα πιστευω πως στο παλιο τοπικ η κουβεντα θα περιοριζοταν στη σειρα και το τελος της παρα στους λiθοβολισμους και τις κρεμαλες.

Vic Ford Prefect's Avatar

Εγώ δεν κατάλαβα γιατί ψάχνετε εναλλακτικές θεωρίες από αυτό που μας έδειξαν, λες και θα βγει κανένα επεισόδιο να τα ανατρέψει. Από συνήθεια;
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Senior Member

Quote Originally Posted by Abruzzi View Post
    FIXXXER,οχι απλα πιστευω πως στο παλιο τοπικ η κουβεντα θα περιοριζοταν στη σειρα και το τελος της παρα στους λiθοβολισμους και τις κρεμαλες.
    Μας έχετε ταράξει στη μούντζα ρε παπάρες επειδή κράζουμε το τέλος και λέτε για λιθοβολισμούς και κρεμάλες;

raz smash Abruzzi's Avatar

την αντιμετωπιση που εχουν τα θετικα για το φιναλε ποστ την βλεπεις ή ειμαστε o καθενας σε διαφορετικο topic?

Senior Member

Την βλέπω. Και; Είστε 6-7 κολλημένοι μαλακολοστάκηδες και ο ένας γουστάρει τα ποστ του άλλου (μαζί με όλα τα φέηκ που ο καθένας μπορεί να έχει). Και τι έγινε ρε μαλάκα, πες μου αλήθεια. Μείναμε ΟΛΟΙ με το πούλι στο χέρι όσον αφορά το θέμα ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ (say it ain't so!) και εσείς χτυπάτε φιλικά ο ένας τη πλάτη του άλλου λες και ήταν ό,τι καλύτερο έχετε δει ποτέ. Ειλικρινά, δείτε κάτι άλλο, δείτε Treme ξέρω γω, δείτε Wire να καβλώσει η μουνάρα σας από στόρυ, χαρακτήρες κτλ. Δηλαδή ΟΚ, είχαμε όλοι κολλήσει λιγάκι με το LOST, αλλά από ένα σημείο και μετά (η ταμπακιέρα που λέει σύντροφος usER) περιμέναμε απαντήσεις και πήραμε τ'αρχίδια του μπιζάριου να πούμε. Ξεκολλάτε με τη μαλακία, πάμε στην επόμενη σειρά.

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

abruzzi, πολύ καλά κάνεις που σου άρεσε. αλλά δε νιώθεις λίγο το πασάλειμα της 6ης σεζον; οι 2 πρωτες σεζον (άντε και η 3η) ήταν υποδειγματικές, με χτίσιμο χαρακτήρων, ψυχογραφήματα, μυστήριο, ωραίες ερμηνείες και τέτοια. ένα ωραίο συνεχόμενο mindfuck
    και καταλήξαμε στο ξυλίκι στο βράχο μεταξύ τζακ και ΜΙΒ και στο kumbaya τέλος. κρίμα δεν είναι;
    προφανώς οι φαν γίναν τόσοι πολλοι, που για να καταλαβει τι παίζει "το ευρύ κοινό", έπρεπε να κάνουν τα πράματα πολύ απλά. για να καταλάβει και ο τελευταίος ηλίθιος τι παίζει
    και πάλι, κρίμα δεν είναι;
    Vielen Dank für alles was mal war

Τι απαντήσεις ρε Φοίβε; Το είχε δείξει το παραμύθι από νωρίς, δεν θα επεκταθεί σε αριθμούς, σε εξότικ ύλη, σε τάιμ τράβελ και τέτοια. Από την αρχή σου έχει ναούς με πηγές, νεκραναστάσεις και μολύνσεις, Τζέικομπ και φελούς που κρατάνε το κακό, βλέπω νεκρό κόσμο, φάρους με καθρέφτες που δείχνουνε κάποιους, γενικά είχε πάρει ένα τελείως fantasy δρόμο κόβοντας κάθε sci-fi/"επιστημονική" εξήγηση και το πήγαινε γκαζωτά να κορυφώσει το τι θα γίνει με τους χαρακτήρες, θα νικήσει ο κακός, ο καλός, ποιος είναι ο κακός, ποιος είναι ο καλός, με ποιον είναι ο Widmore, τι θα κάνει ο Τζακ και τέτοια. Θέλω να πω είναι πολύ λογικό που κάποιοι ξενερώσατε με αυτά αλλά είχατε μια ολόκληρη σεζόν να το χωνέψετε, δεν μπορεί να περιμένατε το φινάλε για να δείτε ξαφνικά να σας απαντάνε ότι δεν σας απάντησαν σε 16 επεισόδια να πούμε.

Και εν πάσει περιπτώσει, τι σκατά επιστημονική εξήγηση λογικοφανή μπορεί να έχει ένας γαμημένος Τζέικομπ και ο Καπνός που παίρνει μορφές νεκρών; Κατά τα άλλα εγώ εξήγησα ότι μου άρεσε το στόρι και οι χαρακτήρες, συγγνώμη που μου αρέσουν τόσο ξεφτιλισμένα επιφανειακά πράγματα ενώ υπάρχουν κολοσσοι ντοστογιεφσκικοί τύπου Wire, συγγνώμη που ένιωθα αγαπησάρικα αισθήματα σε κάθε ξύπνημα, έτσι γουστάρω ΡΕ, δεν ξεκολλάω με την μαλακία, εσείς ξεκολλάτε να μας πρήζετε που σας απογοήτευσε το ΛΟΣΤ, στα παπάρια μας δηλαδή.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Senior Member

ΟΚ ρε καβλιάρη, μη ξεκολλάς, τουλάχιστον εσύ μιλάς και δε μουντζώνεις απλά

Παίζει να μην έχω μουντζώσει κανέναν στο τόπικ. Σου έριξα και πινκ τώρα, έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ!
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Радость простых мелодий Fireknight's Avatar

phoebus , de nomizo oti oi moutzes peftoun epidi de sou arese to finale tou lost.
    kardoula stin eni , an kai yperaploustevei tin kataliksi , alla ki ego paromoies skepseis ekana sto telos . 8a i8ela pio polles apantiseis , alla den mporw na po oti tis perimena stin ekti season etsi opws pigene .
    ps:kardoula kai ston Ford .
    the game is the game

Senior Member

Μη σνομπάρεις το Wire όμως γιατί θα τα χαλάσουμε. Και το Treme. Να τα δεις. Η σειρά με σειρά περνάει.

Είναι στα υπόψιν αυτά και άλλα μπόλικα προ πολλού. Απλά πρέπει να τακτοποιήσω κάποια GB από σκληρούς σε σκληρούς για να κάνω χώρο στον εξωτερικό που συνδέω με την τηλεόραση (άσχετο).
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος