Πως εξηγεις τοτε τον Τζεικομπ στα φλασμπακς?
Πως εξηγεις τοτε τον Τζεικομπ στα φλασμπακς?
αν στο νησι ηταν τελικα νεκροι
τοτε μαλλον δεν υπηρχαν θεραπευτηκες ιδιοτητες ε!
και ειναι μια ευκολη λυση για να δικαιολογησει κανεις αυτες τις ιδιοτητες!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
γιεπ, αυτό λέω, ότι σαν ενδεχόμενο έχει κι αυτό τις αντιφάσεις του, αλλά λύνει και άπειρες απορίες.
Χλωμό το κόβω. Μου φαίνεται ότι ήταν αρκετά σαφές ότι στο νησί ήταν όλοι ζωντανοί. Με αυτό τον τρόπο επίσης χάνει την ομορφία της η τελευταία σκηνή με τον Jack.
...when worms are granted wings, angels have to crawl...
παιζει.αλλα αφου Carlton Cuse said at last week’s Times Talk Live event: “You will actually see Malcolm [David Kelley], when all is said and done.” But he wasn’t necessarily referring to the series finale that was broadcast on Sunday. So yes, they did find a way to reintroduce (a grown) Walt, but you’ll have to wait for the Season 6 DVD extras τοτε θα το διαπιστωσουμε με το πρωτο leak.
hahah to vale k allos se prohgoumenh selida.
ποστ 163
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
That Rorschach, so hot right now!
.....
Οκ ξεπερνάω όλα τ'άλλα (εξάλλου είχες πει ότι το Λοστ θα 'πρεπε να ναι σαν το Supernatural, πάλι καλά που δεν είπες το Chuck) και περιμένω να μου πεις τι σχέση θεματολογικά έχουν το Sopranos, το Deadwood και το Carnivale με το Lost.
Κι αν τα'χουμε δει ήδη όλα αυτά; Κι ακόμα περισσότερα που δεν έχεις ιδέα καν πως υπάρχουν; what then? Ποια θα είναι η συμβολή σου; Πέρα από το ωραίο χειροκρότημα του θεού Orson.
@fixxxer: Το πήρα το pm σου, απάντησα κιόλας, ελπίζω να το έλαβες.
Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.