για στακάτε ρε παίδες
Spoiler
24 αυγουστου το boxset
-
So as expected and suspected, ABC has confirmed the wreckage had nothing to do with the LOST Story. In fact they also confirmed that they added to wreckage as a nostalgic touch to the end of the show to add a buffer until the local news.
Here is the statement that comes from ABC via LA Times:
"The images shown during the end credits of the 'Lost' finale, which included shots of Oceanic 815 on a deserted beach, were not part of the final story but were a visual aid to allow the viewer to decompress before heading into the news,"
Source: LA Times
-
Question about the ‘Lost’ finale: I thought we were supposed to see Walt one last time? Did something change? – Craig
You perhaps got wind of what ‘Lost’ boss Carlton Cuse said at last week’s Times Talk Live event: “You will actually see Malcolm [David Kelley], when all is said and done.” But he wasn’t necessarily referring to the series finale that was broadcast on Sunday. So yes, they did find a way to reintroduce (a grown) Walt, but you’ll have to wait for the Season 6 DVD extras.
-
και ο διαλογος jack-christian
Spoiler
το τροκτικο ειναι πολυ λαθος και ειναι κριμα να παραπληροφορει ετσι τους αρκετους (απο οσο ξερω) αναγνωστες του!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
ΒΑΝ στον τύπο που πόσταρε την κοτσανάρα που έγραψε ο άλλος στο τροκτικό (εντοπισμός IP και διπλό χαράκωμα στο πρόσωπο) και BAN και στον Locust που μου το παίζει έξυπνος κ ακόμη δεν έχει καταλάβει τι γίνεται και τι του γίνεται...
Hey Bobby Marley, sing something good to me
this world go crazy, it's an emergency
Εγώ δεν το έχω απορρίψει το ενδεχόμενο να ήταν νεκροί από την αρχή. Νομίζω ότι είναι αρκετά αμφιλεγόμενο, και τα δύο ενδεχόμενα έχουν υπέρ και κατά, και τα δύο αφήνουν λογικά κενά, ίσως το να ήταν νεκροί από την αρχή να αφήνει λιγότερα.
Αυτό που λέτε ότι αποδεικνύεται πως έζησαν στο νησί από το "όλα όσα σου έχουν συμβεί είναι αληθινά" είναι εντελώς άκυρο, γιατί αμέσως πριν λέει ότι όλοι στο παράλληλο σύμπαν είναι "αληθινοί", ενώ ξέρουμε ότι είναι νεκροί. Άρα θα μπορούσε να τους θεωρεί "πραγματικούς" και στο νησί αν ήταν κι εκεί νεκροί. Ομοίως, το "το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής σου" θα μπορούσε να είναι και μετά θάνατο (και όντως, τι πιο σημαντικό από ενός είδους "καθαρτήριο";), αφού είναι και μετά θάνατο αληθινοί (άρα μπορούμε να το ερμηνεύσουμε και ως "μέρος της ζωής τους"). Από την άλλη, όντως το ότι κάποιοι πέθαναν πολύ μετά από αυτόν δείχνει ότι επέζησαν (με μια επιφύλαξη, καθώς δε λέει συγκεκριμένα ότι όσοι είναι στην εκκλησία πέθαναν σε άλλες στιγμές, το ξεκινάει πιο γενικά, "όλοι πεθαίνουν κάποια στιγμή", άρα θα μπορούσε να μιλάει και γενικότερα). Αλλά κι αυτό με τη σειρά του αφήνει άπειρα άλλα κενά (τα γνωστά ερωτήματα για το νησί) που εξηγούνται πολύ πιο εύκολα ως μέρος ενός νιου έιτζ καθαρτηρίου (πχ το σκάλωμα του τζέικομπ με την ελεύθερη βούληση/επιλογή ανάμεσα σε αυτόν και τον ΜΙΒ θυμίζει πολύ χριστιανισμό). Όπως και να έχει, νομίζω ότι είναι λίγο σαν τους στίχους ενός τραγουδιού που ο καθένας τους αντιλαμβάνεται διαφορετικά, δεν είναι κακό, ίσα ίσα, ίσως εν τέλει και να το προτιμώ από μια ξεκάθαρη, επιστημονικά τεκμηριωμένη (που εκ των πραγμάτων δε γινόταν) αλήθεια.
το σεβομαι αλλα το θεωρω εκτος.νομιζω οτι ειναι σαφες πως ξεχωριζει το "της ζωής σου" απο το "Δεν υπάρχει "τώρα" εδώ που είμαστε."Ομοίως, το "το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής σου" θα μπορούσε να είναι και μετά θάνατο (και όντως, τι πιο σημαντικό από ενός είδους "καθαρτήριο";), αφού είναι και μετά θάνατο αληθινοί (άρα μπορούμε να το ερμηνεύσουμε και ως "μέρος της ζωής τους").
για ποιον λογο να εφτιαχναν αυτον τον κοσμο ωστε να βρεθουν αν ειχαν απο πριν βρεθει στο οπως λες "μετα θανατον" νησι;υπο αυτες τις συνθηκες μιλαμε για 2 μεταθανατια level και καπου δε μου κολλαει καλα.για να μη παμε στα της νταρμα,ταξιδια στον χρονο,ηλεκτρομαγνητισμους,αρκουδες και τυνησιες,αμερικανικος στρατος,γουιντμορ να προσπαθει να ξαναβρει το νησι και να το κατακτησει και ενα σωρο αλλα μαζι με τις εξηγησεις που εχουν δωσει(ή εχουν αφησει να εννοειθουν) για το καθενα εντος και εκτος σειρας ανα καρους,τα οποια υπο αυτες τις συνθηκες δεν εχουν κανενα νοημα στην "ιστορια" που βλεπαμε τοσο καιρο στο νησι.και ας μη ξεχναμε οτι jacob-richard εβρισκαν τους losties απο πιστιρικια.
επισης τουλαχιστον αποτι εχουμε δει ο καθενας ειχε ανθρωπους στη ζωη του σημαντικους για αυτον πριν το κρας(σαγιντ,τζακ,σογιερ πχ) αλλα στο φιναλε στην πλειοψηφια τους,ο καθενας ειναι "μαζι" μετα θανατον με καποιον ανθρωπο που γνωρισε και δεθηκε μαζι του με οσα περασαν -ζωντανοι- στο νησι.
συν οτι τελος εχουμε καποιους να εμειναν,καποιους να εφυγαν,καποιους να πεθαναν πριν,καποιους μετα και παει λεγοντας με το φιναλε σε συνδιασμο με τα λογια του κριστιαν για το συγκεκριμενο.
Ναι, μπορεί να μιλάμε για 2 μεταθανάτια level, το οποίο σαν ιδέα δεν είναι πιο "κουφό" από όσα συνέβησαν στο νησί, τον αγέραστο ρίτσαρντ, τους "κανόνες", το ταξίδι στο χρόνο, τη νεκρανάσταση του σαγίντ κλπ κλπ. Και οι δύο θεωρίες δηλαδή είναι όπως και να έχει "παράλογες". Όλα όσα έγιναν στο νησί θα μπορούσαν να εξηγηθούν ως αναγκαία για να πάρουν τις αποφάσεις τους οι πρωταγωνιστές (και κυρίως ο τζακ). Ίσως επειδή πέθαναν απότομα και με αρκετά άλυτα προσωπικά θεματάκια ο καθένας (όλοι είχαν σκατομπάκγκραουντ), άρα χρειαζόταν μια τέτοια διαδικασία για να δούμε αν θα καταλήξουν "καλοί" ή "κακοί" (και έτσι εξηγείται πχ το ότι ο michael είναι εγκλωβισμένος στο νησί, καθώς οι επιλογές του ήταν "λάθος", σκότωσε αθώους, άρα αν το νησί είναι όντως ενός είδους κόλαση βγάζει κάποιο νόημα). Δε λέω τέσπα πως αυτή είναι η αλήθεια, λέω απλά ότι είναι κι αυτή μια ερμηνεία που δεν αποκλείεται αναγκαστικά (καθώς ούτε η άλλη ερμηνεία καλύπτει όλα τα κενά, κάθε άλλο).
Βασικα η αλλη ερμηνεια, δηλαδη οτι εζησαν πανω στο νησι μεχρι να πεθανουν αλλοι στο νησι, και αλλοι εκτος νησιου ειτε μετα απο λιγο ειτε μετα απο πολλα χρονια (που για μενα ειναι και η σωστη, οπως καταλαβα απο τα λεγομενα του Κριστιαν, και γενικα απο το χαρακτηρα της σειρας) δεν εχει κενα, αρκει να κανει καποιος καποιες παραδοχες, πανω στις οποιες παραδοχες ομως βασιστηκαν οι σεναριογραφοι εξι χρονια. Προφανως και εβαλαν μεσα στο παιχνιδι πραγματα τα οποια δε μπορουν να εξηγηθουν με τη λογικη, δηλαδη time travel, επικοινωνια ζωντανων νεκρων, κανονες μεταξυ των δυο αδερφιων, το νερο που δινει αιωνια ζωη και ουτω καθεξης.
Χαίρω πολύ, και με την "παραδοχή" ότι το νησί είναι ένα είδος κόλασης/καθαρτηρίου δεν έχει κανένα κενό ούτε η άλλη εκδοχή.
Ναι αλλα η παραδοχη αυτη υποννοει οτι δεν εχουμε δει ουτε δευτερολεπτο απο τη ζωη κανενος χαρακτηρα ποτε στη σειρα.
Πιστευεις πραγματικα οτι ειναι αυτο?
καλα το λοστ εγινε μια παπαρια και μιση. ακουστε και αν μου το βρειτε τοτε τι στον κορακα. θα πω οτι γαμαει η σειρα
ο μπεικον παιρνει μορφες νεκρων. και κατα προτιμιση αθαφτων ετσι?
ωραια. τοτε οταν ειδε η σανον το ματωμενο γουολτ, ποιος ηταν?
ο γουολτ δεν ειχε πεθανει. αρα ουτε φαντασμα ηταν ουτε ο μπεικον ε
αν δεν εχουν εξηγησει κατι τοσο απλο σιγα μη μας εξηγησουν για τα γιουνιβερς . βασικα σιγα μ ημας εξηγησουν το τι βλεπαμε
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
έχω την εντύπωση οτι το walt τον προοριζανε για desmond, αλλά τους μεγάλωσε γρήγορα, έτσι τον αντικατέστησαν με desmond. όταν η shannon τον ειδε στο νησί, μάλλον έχτιζαν αυτό που θέλαν να κάνουν με γουολτ, αλλά δε συνέχισε
Vielen Dank für alles was mal war