re pousti einai asilipto.mousxiorouneis dakria
re pousti einai asilipto.mousxiorouneis dakria
Αφιερωμένο στον GG* για όσα έπονται,
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
εσείς οι βόρειοι ενημερώστε αν είναι ο μπουγάτσας αυτός που βλέπω συνέχεια στην παραλιακή στο μέγαρο για φραπεδάρες.
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ο πρωην περουκας χωρις τους 2 αρειανους εχει χασει πολυ απο το cult status που ειχε
με τις διοικητικες εξελιξεις μας εχει πιασει μια νοσταλγια για τα παλια επιστημονικα χρονια
και ξεθαβουμε υλικο
ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΣΑΛΙΑΡΕΛΗΣ δερνει κοσμο
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
που πας ρε μουρινιο στις πριμαντονες γαμωτο
Δίνουμε βάση, στα related και τα επόμενα parts.
παλι καλα παει γυμναστηριο ο παππουλης που τον επιασε και δεν σοριαστηκαν μαζι κατω!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!