α πααινε ρε φλωροπαιδο με τις μπυρες σου! οι μπυρες ειναι απλα διαλειμμα αναμεσα σε τσιπουρα και ουισκια!
α πααινε ρε φλωροπαιδο με τις μπυρες σου! οι μπυρες ειναι απλα διαλειμμα αναμεσα σε τσιπουρα και ουισκια!
this is radio freedom.
Καθομαι πινω ενα κιλο (καλο) κρασι μονος μου και δεν νιωθω τιποτα (τιποτα): Καλη μερα.
Πινω μιαμιση βοτκα και θελω να την φτυσω χαμω: Κακη μερα.
Spoiler
Deafening, painstaking, BB King
συκωτι ηταν ρε βλακα. και τι, μου εγινες υγιεινη ζωη τωρα; σανδαλακι, πουκαμισακι και αλυσιδιτσα στο ποδι μηπως;
this is radio freedom.
χαχααχχαχαχα η αληθεια ειναι οτι επειδη εχω κι εγω το ιδιο ζορι (2 μερες ψιλοσκατα) το εχω γυρισει στην μπυρα,το πολυ ρετσα αλλα ΚΑΛΕΣ ποσοτητες ε
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
τι ρετσα ρε μλκ, δεν βγαινει αυτο. εγω μονο με ΚΑΛΟ τσιπουρακι την παλευω. κρασια/ρετσινες τα'χω σβησει, μαθηματικα σιγουρο το ξερατο.
this is radio freedom.
εγώ κρατάω παραδοσιακά τον θανατερό συνδυασμό μπύρα/ούζο (με οποιαδήποτε σειρά)
αμέ
I must have some booze. I demand to have some booze
μετρανε τα ουζα. δυστυχως κανεις δεν πινει πια. εκτος απο μια φιλη μου στην οποια εχω ταξει σημερα να παμε για ουζα. θα πεθανω γαμω την τυχη.
this is radio freedom.
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Ειμαι λιγο cliche αλλα στην πραγματικοτητα δεν ειναι τοσο τα χρονια αλλα ο τροπος ζωης.
Ο χειρωνακτας ή αθλουμενος με μια ισορροπημενη (σε ποσοτητα, ποικιλια & περιοδικοτητα) διατροφη... δεν μασαει τ'αρχιδια του σε συγκριση με...
τον υπαλληλο γραφειου/φοιτητη που ζει με τυροπιτακια και καπνισμα.
Θυμηθειτε τους γραφικους οικοδομους του 80' που τρωγανε το κρομυδι ωμο στην φασουλαδα και κατεβαζανε ενα καφασι αμστελ για να ρευτουν....
τα ματακια μας καλε
κατα τ'αλλα λες μαλακιες, ντουλαπες κουβαλαμε και παλι μια χαρα μας πιανει το χανγκοβερ
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
Ε ειδες, δεν τρως καλα λοιπον!
Εντιτ: Σορρυ για το ουρανιο τοξο
γιατι ρε καλκι γιατι ρε παλικαρι μου δηλαδη δε σκεφτεσαι τους γονεις σου που θα σε τρεχουν για αιμοκαθαρσεις (στην καλυτερη περιπτωση) πριν κλεισουν τα ματχια τους; Μια χαρα ωραιοτατη ψαγμενη φατσουλα εισαι και στα λιτσρατσουρ δινεις ρεστα αλλα μηπως παιρνεις πολυ σοβαρα την ψευτοκουλτουρα των καταραμενων ποιητων σου; ε;μηπως;; Ετσι οπως το πας θα γινεις σαν πρωταγωνιστικος χαρακτηρας ταινιων τυπου σπιρτοκουτο η αθηνεζος μινμιν και τα γαλλικα δε θα σε σωσουν.