Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 101 of 101

Thread: H απαξίωση και η ειρωνία.

Συνεργάτης Β. Τσιβιλίκα Kaserinos's Avatar

Και για να το ξεκαθαρίσουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και στους τελευταίους που δεν το καταλάβαν :

Ψαχτείτε.

A rock, an island Drumsick's Avatar

Quote Originally Posted by Παρακμιακό Εργαλείο View Post
    Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    χαχαχαχαχα μια ΚΑΠΟΤΑ στο κεφάλι ενός μωρού χαχαχαχαχα τέλειο, τέλειο.
    Τώρα εσύ γιατί μου το χαλάς βρε ikonoklast?
    Ήθελα να πιστεύω ότι είναι λιωμένο κασέρι σε σχήμα καπότας στο κεφάλι ενός μωρού.
    Κάτι τέτοια πόστς με αναγκάζουν να κάνω λογκιν με το άλλο ακάουντ για να ρίξω δύο μούτζες.

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    Από την πόλη έρχομαι και στην κορυφή τελετάμπις. Γενικά λες βλακείες αλλά αυτό το λέω χωρίς να πιστευώ ότι έχω δίκιο. Οι σοβαροί άνθρωποι, συγγνώμη, οι "σοβαροί" άνθρωποι όμως ελπίζω να συμφωνήσουν μαζί μου. Για να ξέρω αν έχω δίκιο δηλαδή.

Κατ'α τ'άλλα δεν ξέρω για ποιον τα γράφεις τα υπόλοιπα, δεν απευθύνονται σε μένα μιας και δεν έχω υποστηρίξει απολύτως τίποτα από όλα αυτά. Οπότε θαμπζ απ. "Σοβαρό" ποστ.
    Ό,τι γράφω απευθύνεται σε σένα, ακόμα κι αν ξεκινά με το "κατά τα άλλα έχει ενδιαφέρον αυτό που είπε ο ρέηβεν".
    Όσο για το πρώτο, δηλαδή η διαφορά μας είναι ότι εσύ θεωρείς ότι οι άλλοι λένε βλακείες, αλλά τουλάχιστον δεν τους ειρωνεύεσαι. Χμ.

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    Quote Originally Posted by Παρακμιακό Εργαλείο View Post
    Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    χαχαχαχαχα μια ΚΑΠΟΤΑ στο κεφάλι ενός μωρού χαχαχαχαχα τέλειο, τέλειο.
    Τώρα εσύ γιατί μου το χαλάς βρε ikonoklast?
    Ήθελα να πιστεύω ότι είναι λιωμένο κασέρι σε σχήμα καπότας στο κεφάλι ενός μωρού.
    Κάτι τέτοια πόστς με αναγκάζουν να κάνω λογκιν με το άλλο ακάουντ για να ρίξω δύο μούτζες.
    Ποπο ούτε μια πλάκα δεν μπορούμε να κάνουμε εδώ μέσα -_-

Vic Ford Prefect's Avatar

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Από την πόλη έρχομαι και στην κορυφή τελετάμπις. Γενικά λες βλακείες αλλά αυτό το λέω χωρίς να πιστευώ ότι έχω δίκιο. Οι σοβαροί άνθρωποι, συγγνώμη, οι "σοβαροί" άνθρωποι όμως ελπίζω να συμφωνήσουν μαζί μου. Για να ξέρω αν έχω δίκιο δηλαδή.

Κατ'α τ'άλλα δεν ξέρω για ποιον τα γράφεις τα υπόλοιπα, δεν απευθύνονται σε μένα μιας και δεν έχω υποστηρίξει απολύτως τίποτα από όλα αυτά. Οπότε θαμπζ απ. "Σοβαρό" ποστ.
    Ό,τι γράφω απευθύνεται σε σένα, ακόμα κι αν ξεκινά με το "κατά τα άλλα έχει ενδιαφέρον αυτό που είπε ο ρέηβεν".
    Όσο για το πρώτο, δηλαδή η διαφορά μας είναι ότι εσύ θεωρείς ότι οι άλλοι λένε βλακείες, αλλά τουλάχιστον δεν τους ειρωνεύεσαι. Χμ.
    Κοίτα Πάνο, αν τόσα σεντόνια μετά νομίζεις ότι έχω κάτι με την ειρωνεία γενικά ή με το γενικότερο ύφος του ΕΡ, με τον χαβαλέ και το κέφι και δεν ξέρω γω τι άλλο, έχεις πρόβλημα αντίληψης. Όπως εγώ που διακρίνω σπόντες στο πάνω ποστ που απευθύνεται στον Ρέηβεν ένα πράμα.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Για να το λήγουμε, το να ζητάς συμπαράσταση για το πένθος σου για τον dio στο banner και τα ποστς ενός φόρουμ (και δη του er, όπου όπως είπες κι εσύ έχουμε ατσάλινα αρχίδια και τέτοια) δείχνει πρόβλημα αντίληψης. Επίσης το να βλέπεις κακεντρέχεια στο συγκεκριμένο banner δείχνει πρόβλημα αντίληψης. Όσο για το "νταούλια" παρτ στο πιο πάνω ποστ, όχι, δεν πήγαινε μόνο σε σένα, πήγαινε σε όποιον θεωρεί χρέος του να μου τα κάνει νταούλια για ηλίθιους λόγους. Και ναι, καταλαβαίνω ότι σε κάποιους δε φαίνεται ηλίθιος ο λόγος, αλλά καταλάβετε κι εσείς ότι σε μένα φαίνεται, εξ ου και τα νταούλια. Δηλαδή κουλ, το είπαμε μία, το είπαμε δύο, ακόμα και ο μπέρνης που εν πολλοίς σε αυτόν κατευθυνόταν η ειρωνία είπε ένα "δε θα ξανασχοληθώ με το θέμα" και το ξεπέρασε.

Για να το λήγουμε, το να ζητάς συμπαράσταση για το πένθος σου για τον dio στο banner και τα ποστς ενός φόρουμ (και δη του er, όπου όπως είπες κι εσύ έχουμε ατσάλινα αρχίδια και τέτοια) δείχνει πρόβλημα αντίληψης. Επίσης το να βλέπεις κακεντρέχεια στο συγκεκριμένο banner δείχνει πρόβλημα αντίληψης.
    Ήθελα να στην δώσω και πιο ανοιχτά:

Πραγματικά βαριέμαι να κάνω quotes και έχω πίστη βαθιά μέσα μου ότι δεν χρειάζεται κιόλας. Πάω να διαλογιστώ, να πάρω βαθιές ανάσες να ξεπεράσω το ζήτημα, να ξε-χαλαστώ, να ηρεμήσω, δεν θυμάμαι τι άλλο έγραφες. Καλό ξεπρήξιμο!
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Πολύ άκαρδο να μου φέρεσαι έτσι, λίγες μόνο μέρες μετά το θάνατο του dio.

cabrón Xtikio's Avatar

κλαίω

Πολύ άκαρδο να μου φέρεσαι έτσι, λίγες μόνο μέρες μετά το θάνατο του dio.
    *τελευταίος λόγος*
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

To Defend Our Steel Ra Pariah's Avatar

Κοίτα Πάνο, αν τόσα σεντόνια μετά νομίζεις ότι έχω κάτι με την ειρωνεία γενικά ή με το γενικότερο ύφος του ΕΡ...
    Μορφωθείτε οι υπόλοιποι.
    ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
    LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!

Tags for this Thread