Και για να το ξεκαθαρίσουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και στους τελευταίους που δεν το καταλάβαν :
Ψαχτείτε.
Και για να το ξεκαθαρίσουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και στους τελευταίους που δεν το καταλάβαν :
Ψαχτείτε.
Κοίτα Πάνο, αν τόσα σεντόνια μετά νομίζεις ότι έχω κάτι με την ειρωνεία γενικά ή με το γενικότερο ύφος του ΕΡ, με τον χαβαλέ και το κέφι και δεν ξέρω γω τι άλλο, έχεις πρόβλημα αντίληψης. Όπως εγώ που διακρίνω σπόντες στο πάνω ποστ που απευθύνεται στον Ρέηβεν ένα πράμα.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Για να το λήγουμε, το να ζητάς συμπαράσταση για το πένθος σου για τον dio στο banner και τα ποστς ενός φόρουμ (και δη του er, όπου όπως είπες κι εσύ έχουμε ατσάλινα αρχίδια και τέτοια) δείχνει πρόβλημα αντίληψης. Επίσης το να βλέπεις κακεντρέχεια στο συγκεκριμένο banner δείχνει πρόβλημα αντίληψης. Όσο για το "νταούλια" παρτ στο πιο πάνω ποστ, όχι, δεν πήγαινε μόνο σε σένα, πήγαινε σε όποιον θεωρεί χρέος του να μου τα κάνει νταούλια για ηλίθιους λόγους. Και ναι, καταλαβαίνω ότι σε κάποιους δε φαίνεται ηλίθιος ο λόγος, αλλά καταλάβετε κι εσείς ότι σε μένα φαίνεται, εξ ου και τα νταούλια. Δηλαδή κουλ, το είπαμε μία, το είπαμε δύο, ακόμα και ο μπέρνης που εν πολλοίς σε αυτόν κατευθυνόταν η ειρωνία είπε ένα "δε θα ξανασχοληθώ με το θέμα" και το ξεπέρασε.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Πολύ άκαρδο να μου φέρεσαι έτσι, λίγες μόνο μέρες μετά το θάνατο του dio.