Ότι είπε ο Αμπρούτζης.
Spoiler
Ότι είπε ο Αμπρούτζης.
Spoiler
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
Λοιπόν, είδα τα τρία πρώτα επεισόδια και κατέληξα πως η σειρά είναι ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ.
Οι ερμηνείες τον μισών ηθοποιών - και ειδικά της πρωταγωνίστριας (θέλω να την κλοτσήσω στα δόντια) - αγγίζουν σχεδόν τον πάτο αυτών του True Blood. Οι εξηγήσεις που δίνονται για τα διάφορα παρανορμαλ συμβάντα είναι τραγελαφικές, όπως είναι και οι διάφορες μέθοδοι που χρησιμοποιεί ο γουόλτερ για να τα εξηγήσει, ενώ κυριαρχεί μια πληθώρα βολικών συμπτώσεων ώστε να γίνεται πάντα αυτό που συμφέρει τους ήρωες.
Drumsick disapproves.
Βελτιώνεται πολύ μετά, αν θες συνέχισέ το μέχρι το τέλος της σεζόν και αν δεν βρεις κανένα ενδιαφέρον παράτα το. Και 'γω αρχικά το 'χα παρατήσει μετά από 5 επεισόδια και είδα μαζεμένη μετά όλη την 1η σεζόν. Επίσης στις ερμηνείες υπερβάλεις λίγο νομίζω (όπως και στο True Blood αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα =Ρ) , η Olivia ναι δεν θα τη χαρακτήριζα καλή ηθοποιό, αλλά ο Peter είναι οκ, και o Walter παίζει απίστευτα ειδικά σε συνδυασμό με το χαρακτήρα του
O peter είναι θεός και τον έχω αγαπήσει σε άλλες σειρές. Εδώ, δίπλα στην αχώνευτη, χαραμίζεται. Θα πιάσω το wire τώρα κι αν είναι μαλακία κι αυτό, θα σας γαμήσω.
Κρίμα που είχε αυτό το κλείσημο η σεζον, το κατάλαβα πολύ πριν το τέλος και όταν τέλειωσε έτσι δεν έμεινα ο μαλάκας που περίμενα να μείνω.. κρίμα....
Hey Bobby Marley, sing something good to me
this world go crazy, it's an emergency
Drumsick αμα καναπεις κακια κουβεντα για την ολιβια την αμαζοναρα που γαμαει και δερνει και δε σηκωνει σπαθα στο μυγι της θα την πληρωσει ασκημα η γατα σου.
Η αληθεια ειναι πως τη σειρα την αφησα στις αρχες της δευτερης σεζον (οταν αυτη παει να βρει τον τυπο στο μποουλινγκ) αλλα σκοπευω να την ξαναπιασω καποτε.ισως το καλοκαιρακι οσο θα περιμενουμε νεες επεισοδιαρες true blood.
Spoiler
Tι γαμάει και δέρνει ρε το μόγγολο? Μετά από κάτι kate και 13 και δεν ξέρω κι εγώ ποιές άλλες γυναικάρες μου είναι αδύνατον να την παρακολουθήσω. Κλοτσίες στα δόντια μόνο. Και λίγα με τις γάτες μου.
lol , oute sto Wire exei gynaikares !
the game is the game
ναι αλλα οι καιτουλες και οι 13 δεν ειναι ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΦΜΠΙΦΑΚΙΝΑΙ ! και με βαση τις παρακατω πικς ποιες ειναι πιο πιθανο να πηραν τους ρολους τους με τσιμπουκια ?
και ναι αυτη ειναι η πιο σεκσι πικ της τορβαρας που θα βρεις.
το λοιπον μου φαινεται πως απλα και μονο επειδη ειναι πιο κοντα στον τυπο σου φυσιογνωμικα και συμπεριφοριστικα τις εχεις βαλει σε βαθρο.-
Επισης μην το συνεχισεις.Δε θελω το εξακοσιοστοεκηκοστοεκτο ποστ μου να χαραμιστει σε αυτο το τσιρκουλετο.
Last edited by Blanket; 22-05-2010 at 14:55.
Last edited by Drumsick; 22-05-2010 at 15:06.
παντως από τα πρωτα 3 επεισοδια δεν μπορεις να ψηθεις απο το fringe, δηλ. τοτε το συνεχιζα μονο για να περναει η ωρα
επισης μην αρχισεις τις χριστοπαναγιες απο το 1ο επ του wire =p,
με μια πρωτη επαφη φαινεται η πιο κλισε σειρα που εχει παιξει, θελει επιμονη