krata mikro kalathi h.
sxetika me ton "ipodedeigmeno apo ton santea neo koouts" ton giorgous kostikous
btw afto to oti ton kosta ton ipedeikse o santeas,pou to simperanes?epeidi einai portogalezos k aftos?pouthena den exei graftei/anaferthei tetxio prama apo kanenan.kserna
pantos den exei apofasistei tpt akoma.megalo to risko me ton kosta,isos pane se kati pxio "sigouro"
asxeto alla gelasa ligo mafto
Όπως και ο Σάντος έτσι και ο Κόστα, βασίζεται στο 4-3-3, με τη διαφορά ότι είναι πιο επιθετικογενής. Μία άλλη διαφορά είναι ότι στον Κόστα αρέσει να δουλεύει με νέους. Φέτος είχε την πιο νεανική ομάδα στην πρώτη κατηγορία
tha dei ta kapi toumpas me ananeomena simvolaio k tha pathei egkefalika o zorz
Last edited by Daffy; 21-05-2010 at 22:51.
xmm para polloi dgiafonoune me tin epilogi kosti k se sindesi me to gegonos oti den exoun vgei mprosta akoma ta skilia tis dioikisis na arxisoun propaganda iper tou kosta(kolkes,vasilopouloi ktl),e de to theoro teliomeno
tora,ema ennoeis voulomeno gramma oti maybe o kostas tha einai o giesmen tou konseisao k tou vriza,si eipas =)
Last edited by Daffy; 21-05-2010 at 23:20.
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
My name is Blond.
James Blond.
καλο παιχτακι στο μανατζερ
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
λετε να τα κανονισε παλι ο μανατζερ παιχτων και χομπιστας στην εθνικη ελλαδος??
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
ε τωρα γιατι το λες αυτο?
χαχαχαχ
οπου παιζει ελλην επιθετικος στη γερμανια η ομαδα παει για φουντο(με μια φωτεινη εξαιρεση)
ΔΝΤ εσεις?χαριστεα εμεις