Quote Originally Posted by H. View Post
Quote Originally Posted by mindscape View Post
Καταρχήν, γιατί είσαι επιθετικός; Με ξέρεις και από χτες;; Στα υπόλοιπα, κάπου ανάμεσα στις προσβολές δηλαδή, έχουμε:
Μάγκα, σε λάθος φόρουμ είσαι. Δοκίμασε κάνα ρόκιν για περισσότερες αγαπούλες. Η μάλλον, ακόμα καλύτερα, παράτα τα φόρουμς, κυκλοφορούν πολλοί αλήτες εκεί έξω που δεν περιμένουν να βγείτε για έναν καφέ πρώτα, να γνωριστείτε ρε παιδί μου και μετά να πουν άμα αυτά που λες είναι κατά την άποψή τους μαλακίες ή όχι..
Και εσύ ας πούμε είσαι ο μάγκας που μέσω forum την πέφτει σε κάθε άμοιρο που θα τολμήσει να πει μια γνώμη την οποία δεν ασπάζεσαι. Αυτό δεν λέγεται μαγκιά, λέγεται ηλιθιότητα, για να μην σου πω ότι είναι και άνανδρο. Το ότι επίσης δεν μπορείς να ολοκληρώσεις μια πρόταση δίχως να χαρακτηρίσεις τον άλλο δείχνει και έλλειψη επιχειρημάτων. Ακόμα, το ότι βγάζεις αυθαίρετα τα συμπεράσματα σου για τον άλλο και τις μουσικές γνώσεις και απόψεις του από μισή πρόταση δείχνει και το πόσο μικρόμυαλος είσαι, μα πραγματικά μικρόμυαλος, και την κακή σου προδιάθεση απέναντι σε οτιδήποτε διαφορετικό. Άρα, είσαι και μαλάκας και κολλημένος και φασίστας. Ορίστε, ξέρω και εγώ μερικές λεξούλες. Και αν νομίζεις ότι το forum είναι το τσιφλίκι σου, τράβα και παίξτο μάγκας αλλού.