Φθόγγε κόψε κάτι, τελικά δεν το'πιασες
edit:Με πρόλαβαν.
Φθόγγε κόψε κάτι, τελικά δεν το'πιασες
edit:Με πρόλαβαν.
Once I was trapped, but now I am free
δε βγάζει κανένα νόημα αυτό όμως, πάρε μία μούτζα και σύ!!!
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
@φθόγγε, δεν έχω καμμιά δουλειά με τις διαφωνίες σας, απλά μ'αρέσει να πειράζω τη φεηθ φέιλς (ναι γιατί είμαστε φιλαράκια και τα σπάμε κ με εγκζαητερ αν κάτσει - όχι πια στο τζασμιν όμως). από εκεί και πέρα είναι μεγάλο κορίτσι και μπορεί να τα βγάλει πέρα μόνη της.
και για να απαντήσω κ λίγο ον τόπικ, προσωπικά είμαι της λογικής ότι όταν σημαδεύεις κάποιον με όπλο πρέπει να είσαι έτοιμος να πυροβολήσεις. ξέρω ότι λόγω του "μέσου" πολλοί σημαδεύουν συχνά, αλλά λίγοι θα πυροβολούσαν τον άλλο σε ένα τετ α τετ.
Rock or Nothing
αμ, να που έρχεσαι στα λόγια μου! Να, για παράδειγμα, βλέπεις ένα μεγάλο ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ σε αυτό το θρεντ εδώ???
http://www.electricrequiem.com/forum...=1#post1001825
πσ. ακόμα δε με θέλει με τα χρώματα η μαλακία!
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
Δείξε λίγη αξιοπρέπεια ρε μπούλη, μόλις πριν λίγο έκανες ένα κωλογλειφάδι-ποστ όπου δεν έχεις πρόβλημα με κανένα και γράφεις γι' αυτά που αγαπάς καρδιά μου καημένη πως βαστάς και δε ραγίζεις.
Οντοπικ, ήθελα να γράψω και κάτι για κουλτούρες στα φορουμς και ροκιν και ερ αλλά μετά το ξαναείδα και βαρέθηκα τη ζωή.
Αναμένω την τοποθέτηση σου στο θέμα τις κουλτούρας γιατί με αυτά τα κατινίστικα και τα προσωπικά ακόμη και γω σαν νέος, αρχίζω να σε βαριέμαι.
Edit : For real.
Last edited by Kaserinos; 21-05-2010 at 15:36.
Μερικοί έχετε μπλέξει την σοβαροφάνεια με την σοβαρότητα. Και το δυστυχές αποτέλεσμα είναι να αυτοπροσδιορίζεστε ως ασόβαροι γενικά (εκ πεποιθήσεως παναθεμά σας!) και είναι κρίμα.
Αλλά να κάνω και μια διορθωσούλα στον Πάνο, το πρόβλημα συνεννόησης προκύπτει όταν ο άλλος σε παίρνει στα σοβαρά, ενώ εσύ θεωρείς τον εαυτό σου και τους πάντες και τα πάντα ασόβαρους και ασόβαρα αντίστοιχα γιατί εδώ είναι ένα ενήλικο, μυρωδάτο φόρουμ. Ναι, τότε, συνεννόηση δεν θα γίνει. Εν προκειμένω, αν δεν μπορείς να συνεννοηθείς με τον Χελμ, είσαι καθυστερημένος κοινωνικά, φόρουμ ξε-φόρουμ. Και εσύ και ο οποιοσδήποτε. Άλλο να σου βάζουν τάπα στο λόγο σου και να κρύβεσαι πίσω από κανόνες ηθικής γιατί είσαι κότα (που το ΕΡ όντως είναι σχετική όαση σε αυτό) και άλλο να χέζεις τον συνομιλητή σου υπό το πρόσχημα της ελευθερίας έκφρασης γιατί είσαι μπετόβλακας και δεν ξέρεις να μιλήσεις.
Αν δεν εντοπίζεις διαφορά μεταξύ των δύο ή θεωρείς ότι δεν πάει έτσι, είσαι πούτσα, αρχίδι, ξεκωλιάρης και κουτός. *κλανιά*, *ήχος αυνανισμού*.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
σε ποιόν αναφέρεσαι?
τι κοιτάς μωρή κότα, απάντησε.
Last edited by phthoggon; 21-05-2010 at 16:05.
καλοκαιρακι ρε μουντρουχοι! γουαη αρ γουη φαητινγκ????
this is radio freedom.
Εμπιστεύομαι το ένστικτο του Ρωχάμη, δεν εννοεί εμένα.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
χαχαχαχ είσαι ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΟΤΑ ρε φλωράκο. Σοβαρά τώρα, ψήσου για κανένα καφέ να μου πεις από κοντά το τι είμαι και δεν είμαι, και θα σου πω και εγώ την άποψή μου για σένα, σοβαρά και πολιτισμένα, με βλέπεις κιόλας, φοβάσαι τώρα και τους μετροσέξουαλ? Έλα περιμένω απάντηση, αλλιώς ρε μλκ θα ποστάρω πικ κότας σε κάθε ποστ που κάνεις.