Βαριεστημένος είσαι σίγουρα, όταν η πρώτη αντίδραση σε κάτι που δε σου αρέσει είναι να πάρεις την άμυνα της απαξίωσης. Θέλεις να το συζητήσουμε παραπάνω να κάνω θρεντ?
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
Κοίτα, μιας και βλέπω ότι ανησυχείς για το πού διαθέτω τον χρόνο μου, σε πληροφορώ ότι κάθομαι στο γραφείο μου και εφευρίσκω τρόπους να αποφύγω να τελειώσω ένα τέρμα βαρετό requirements document που δε θα διαβάσει κανείς. Για την ώρα έχω βρεί το πιο ενδιαφέρον για μένα θέμα που έχει προκύψει επαέ και έναν μαλάκα αμερικανό που πλακωνόμαστε για το 31 flavors των Sacred Reich και την αντίδραση που είχε και έχει γενικά στον μεταλλόκοσμο. Παράλληλα τραβάω τζούρες από το φραπέ μου και ακούω Entombed στα ακουστικά που μου δίνουν ψυχική δύναμη και πρίζωμα για να ΣΕ ΠΟΛΕΜΗΣΩ.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Ban σε Ford και Dragonlord μέχρι να ηρεμήσουν.
εγώ το έκανα έτσι κι αλλιώς, όποιος θέλει μιλάει.
http://www.electricrequiem.com/forum...58#post1002358
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
το ER που δεν θελουμε.....
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Ρε φορντ, έλα στο αθλέτικς που σε αγαπάμε και ξέρουμε να τσακωθούμε σωστά.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
Έρχονται κρεμάλες![]()
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Εσενα μουνοπανο, 8α σε κρεμασουμε ΨΗΛΑ!
Αν δεν τη γλιτώσω θέλω banner ε.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.