Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 141

Thread: dio theme sto forum twra

Βασικά σκοπεύαμε να φτιάξουμε ένα με μαικλτζάκσον, dio, isis και δουρή και να το αφήσουμε μόνιμο αλλά ξενερώσαμε.

Chef Wannabe Clockwork Orange's Avatar

αφου στο τελος θα καταληξετε στον εντουαρτ καχιλ γιατι το κουραζετε?
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

MAS PSEKAZOUN Leech's Avatar

Quote Originally Posted by Clockwork Orange View Post
    αφου στο τελος θα καταληξετε στην Ντούβλη γιατι το κουραζετε?

Mazikeen Krux's Avatar

αφου στο τελος θα καταληξετε στον Devon γιατι το κουραζετε?
    I'll bury you in your god's fucked garden

Радость простых мелодий Fireknight's Avatar

αφου στο τελος θα καταληξετε στον Santos γιατι το κουραζετε?
    the game is the game

Διονύσης Ρόδμανν Comte de Saint-Germain's Avatar

Βάλτε μπάνερ τρολολο, το χουμε κι έτοιμο.

Senior Member

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Εκτός από το ρωχάμη που είναι τρολλ για αρκετό ρισπέκτ, είμαι κανονικά σοκαρισμένος από μερικές αντιδράσεις ε. Συνέλθετε.
    α) Οτι εγραψα εδω ηταν ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΤΡΟΛΛΑΡΙΣΜΑΤΟΣ. Οποτε αμα θες να απορριψεις τα οσα γραφω, καντο με επιχειρηματα, καντο a priori αλλα οχι με το, τουλαχιστον υποτιμητικο, "Το'πε ο Ρωχαμης ο τρολλερ αρα αυτοματως παει /dev/null αλλιως μας τρολλαρει το μουνοπανο".

β) Εσυ(εις) συνελθετε. Οπως εγραψα και πριν, ΚΑΤ'ΕΜΕ το θεμα ειναι περι ονου σκιας ΑΛΛΑ αμα κραζει μια μεριδα κοσμου, για μενα μεγαλη, για σας μικρη ισως, για να υπαρχει μια ευρυθμη λειτουργια και να εκτονωθει η οποια κατασταση ΚΑΤ'ΕΜΕ, το μπανερ πρεπει να αλλαξει. Ακομα και σαν αστειο (μαλακισμενο μεν, αστειο δε), παλιωσε πως το λενε. Με λιγα λογακια; αλλαχτε το, μονο κακο κανει εκει που βρισκεται.
    It happens sometimes. People just explode. Natural causes.
    Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    Ρωχάμη, το debian είναι για ΓΥΝΑΙΚΕΣ;

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

δεν ήταν μόνο επειδή τον αγαπούσαμε κι ακούγαμε όλη μέρα billie jean όπως ακούς εσύ stargazer, αν και ήταν και γι'αυτό!
    Hey Panos.
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

Vic Ford Prefect's Avatar

Μπεχ, πάμε άλλη μία:
    'Οχι ρε Πάνο, μην το πας άλλη μία, σε εννοήσαμε από το πρώτο ποστ, εσύ ακόμα δεν το έχεις πιάσει και αφού ακόμα μου εξηγείς ότι δεν το έβαλες για να πικάρεις τον άλλο που στενοχωρήθηκε που πέθανε ο Ντίο (λες και σου λέω αυτό), χέστο βρε αδερφέ, δεν...άστο. Απλά απορώ που κάνεις εκατό χιλιάδες ποστ να μου εξηγήσεις "έλα μωρέ, μια αθώα ειρωνεία είναι, ΕΡ, τσιλ άουτ" αφού έχεις τις άμυνές σου. Τι μου εξηγείς ρε Πάνο; Για ποιο λόγο; Κάνε την μαλακία σου και μόκο, τι μου το παίζεις και θιγμένος και σοκαρισμένος και μας εγκαλείς και στην τάξη ρε παπάρα;

Μπεχ. Τι μπεχ;
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

314222 Mitsmann's Avatar

Γιοχεν Σεμπεστιεχ.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Εντάξει, υποθέτω ότι και όσοι αγαπούσαν τον μαικλτζάκσον προσβλήθηκαν όταν τον βάλαμε στο μπάνερ (ναι, είχε μια δόση ειρωνίας, δεν ήταν μόνο επειδή τον αγαπούσαμε κι ακούγαμε όλη μέρα billie jean όπως ακούς εσύ stargazer, αν και ήταν και γι'αυτό!), επίσης προσβλήθηκαν όσοι αγαπούν την ελλάδα όταν βάλαμε την αγιασοφιά στο μπάνερ, όσοι είχαν θείους στον αντιδικτατορικό αγώνα όταν βάλαμε τον παπαδόπουλο, επίσης προσβλήθηκαν όσοι έχουν καθυστερημένα μικρά αδερφάκια όταν είδαν την μπλούζα "ERTARD" που βγάλαμε το 2004. Αλλά όλοι αυτοί οι υπερευαίσθητοι τύποι μάλλον θα θεωρούσε κανείς ότι έχουν σταματήσει να επισκέπτονται το er εδώ και 7 χρόνια που είμαστε έτσι, σωστά; Εκτός αν θέλουν απλά να κλαφτούν για το πόσο ως γραφικούς και υπερευαίσθητους τους βλέπει και τους αντιμετωπίζει η άκαρδη κοινωνία και το αναίσθητο administration - ή αν είναι μαζόχες.
    ευτυχώς που βλέπω ενίοτε κανένα τέτοιο ποστ και μου θυμίζει να ποστάρω λιγότερο εδω πέρα.
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

Έτσι μπράβο, να αραιώνουμε σιγά σιγά, να χαλαρώνει κι ο σέρβερ.
    Βικ καταλαβαίνεις πόσο γελοίο είναι να μου τη λες επειδή εξακολουθώ να ασχολούμαι; Όσο ασχολούμαι ασχολείσαι κι εσύ. Και τέσπα, εγώ το παρακολουθώ με ενδιαφέρον αν μη τι άλλο το όλο θέμα, ειλικρινά δεν κατάφερε να μου χαλάσει καμία ημέρα, οπότε αν θες προβληματίσου. Γενικά ρε παιδιά, πάρτε λίγο πιο σοβαρά το φόρουμ επιτέλους, βάλτε προτεραιότητες στη ζωή σας.

Senior Member

Οτι πει ο φιλος!
    It happens sometimes. People just explode. Natural causes.
    Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    Ρωχάμη, το debian είναι για ΓΥΝΑΙΚΕΣ;

Βικ καταλαβαίνεις πόσο γελοίο είναι να μου τη λες επειδή εξακολουθώ να ασχολούμαι; Όσο ασχολούμαι ασχολείσαι κι εσύ. Και τέσπα, εγώ το παρακολουθώ με ενδιαφέρον αν μη τι άλλο το όλο θέμα, ειλικρινά δεν κατάφερε να μου χαλάσει καμία ημέρα, οπότε αν θες προβληματίσου. Γενικά ρε παιδιά, πάρτε λίγο πιο σοβαρά το φόρουμ επιτέλους, βάλτε προτεραιότητες στη ζωή σας.
    Όταν η απάντηση σου απέναντι σε μία αρνητική άποψη είναι μία επίκληση στην αναισθητοποίηση η οποία συνοδεύεται από περαιτέρω ειρωνία, τότε ναι πραγματικά πολύ λογικό μου φαίνεται να αραιώνει ο σέρβερ και να μείνεις με τους ρωχάμηδές σου, αυτοί σου αξίζουν. Δεν είναι το θέμα ο Dio προφανώς, αλλά το τι βγαίνει από πίσω και τι δείχνει αυτό. Κρίμα πάντως.

πσ. Η ειρωνία είναι το καταφύγιο των βαριεστημένων και των σκατόψυχων, άλλωστε.
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

Vic Ford Prefect's Avatar

Εγώ είμαι ο γραφικός υπερευαίσθητος, εγώ ασχολήθηκα εξαρχής, εσύ είσαι που πουλάς μπλαζέ ειρωνεία και καπάκι κάνεις διακόσες επεξηγήσεις και "σοκάρεσαι" και "συνέλθετε". Επίσης, σε πληροφορώ ότι κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια, σπάτε αρχίδια είπα και ασχολούμαι γιατί σπάτε εσείς συγκεκριμένα αρχίδια και το θεωρώ κρίμα γενικά. Το ενδιαφέρον μου παραμένει και είναι καθαρά ανθρωπιστικό, θέλω να δω πόσο ακόμα θα επιμείνεις ότι εμείς είμαστε οι ελέφαντες. Για την ώρα ξεκινήσατε από το "πικάραμε τους ηλίθιους που ζητάνε μπάνερ", , μετά στο "σοκάρομαι, συνέλθετε", πήγαμε στο "το ΕΡ είναι πεδίο ειρωνείας και οι ευαισθητούληδες σπιτάκι τους" και τώρα "εγώ είμαι ζεν ηρεμίας και κάζουαλ διασκέδασης, προβληματιστείτε εσείς που χαλιέστε".

Ωραίο και το κάμπακ στον φθόγγο, στάζει ειρωνεία.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος