Quote Originally Posted by Krux View Post

Στα μούτρα σου αντάρτη του καναπέ που πουλάς επανάσταση μέσα απο το βρακί του μπαμπά σου. Βγάλε κανά φράγκο πρώτα, νιώσε πως είναι να σου κλέβουν το μισό και μετά έλα να συζητήσουμε. Πολιτικάντηδες της καφετέριας και του internet.

Αν και δεν είναι σκοπός μου να υπερασπιστώ τον κάθε Ικονοκλαστ να σου εξηγήσω 2-3 πραγματάκια.

Οι αντάρτες από τα βρακιά του μπαμπά κάνουν πάντα τις επαναστάσεις γιατί απλά δεν χρειάζεται να συμβιβαστούν με μια μίζερη καθημερινότητα που απολαμβάνει 4-5 εικονικά παράγωγα ευτυχίας.
Σε απλά ελληνικά δεν φοβούνται να χάσουν το χιλιοχρεωμένο σπιτάκι/αυτοκίνητο τους, δεν ανησυχούν αν θα τους απολύσουν από την κακοπληρωμένη σε όρια σκλαβιάς εργασία τους ή θα κλείσουν την -ελαφρός παράνομη λόγο φοροδιαφυγής , και λοιπών "δε βαριέσαι" νομικών ατασθαλιών- επιχείρισής τους.
Θέλουν να χτυπήσουν τα σκατά όπως και όσο μπορούν , και αν ο τρόπος είναι λάθος , πάντως προσπαθούν.
Που ο σκοπός τους είναι να αλλάξουν τον κόσμο , και ξέρεις πιο είναι το καλύτερο? ότι πιστεύουν ότι μπορούν, και αν δεν το καταφέρουν θα απογοητευτούν. Αυτοί είναι οι αντάρτες μέσα από τα βρακιά των μπαμπάδων ττς και με όποιον τρόπο το παλεύουν , εγώ τους στηρίζω , και τους στηρίζω από τον καναπέ ως πλέον αλλοτριωμένος, με την απογοήτευση ότι εγώ απέτυχα, αλλά με την χαρά ότι κάποιοι άλλοι το παλεύουν.

Και για την εφορία, αν σου παίρνουν το 50% καλά σου κάνουν , σημαίνει ότι δεν βγάζεις και λίγα.
Και να σκεφτώ , πως το αντιμετωπίζεις εσύ? με ρεμούλα? Γιατί αποκλείεται να κάνεις κάτι πιο δυναμικό.