Εντάξει! Έριξα και εγώ τις μούτζες μου!
Εντάξει! Έριξα και εγώ τις μούτζες μου!
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Τα πε ο Βικ.
Εμενα στα παπαρια μου βαλετε δε βαλετε το Ντιο, ΑΛΛΑ το να βγαινουν μερικοι και να λενε "στα παπαρια μας, βαζουμε Μιχαλη Σαξωνακη για να τη σπασουμε στους βλακες που ακουνε Ντιο", ε αντε γαμηθειτε και σορρυ κιολας!
πεθανε ο Μαικλ Τζακσον????
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Εδω ειχαμε ΧΑΛΛΟΟΥ ΚΙΤΥ μπανερ επι ποσους μηνες και εσεις οχι απλα δεν λεγατε τιποτα, ΓΟΥΣΤΑΡΑΤΕ κιολας
1) Στον πουτσο μας ρε φιλε. Το προβλημα δεν ειναι ο MJ, το προβλημα ειναι το ΠΟΤΕ μπηκε. Βαλτε τον τρολολο, βαλτε διαφημισεις, θεωρειστε το θεμα αναξιο λογου και μη βαζετε τιποτα στην τελικη βαλτε και τη σερβιετα την always, οχι ομως σε φαση "τη σπασαμε στον Μπερνη (και στον καθε Μπερνη) και σε ολα τα ζωα που ακουνε Ντιο και ειμαστε χαι και κουλ".
2) Ποσταροντας το κουοτ, τιθεται το ερωτημα "βλαξ η κακεντρεχης ο OP (OG που λεμε"; Μη συμμεριζομενος την αποψη των ουρακοταγκων οτι εισαι μπετοβλακας, εισαι τουλαχιστον κακεντρεχης και κλικαδορος, πως να το κανουμε;
Τωρα θα γραφα κανα κατεβατο για Web 2.0, user generated content και λοιπες τετοιες μαρκετιστικες μαλακιες αλλα εχω να παω για ψοφο. Περι ονου σκιας, αλλαχτε το να τελειωνουμε, φωναζει μια (ποσοτικα αδιευκρινιστη αν προτιμας) ο κοσμος.
Για τους Μπερνη αυτου του Κοσμου!
Εγω δε θα το εβαζα το μπανερ, οποτε δε δεχομαι τον χαρακτηρισμο σου.
Ελα σοβαρεψου τωρα που θεωρεις το "ταμαγκοθι σε αγαπω" τοποθετηση επι του θεματος
Εμενα μου φαινεται αστειο, δε σημαινει οτι θα το εκανα. Και θεωρω αστειο το να καθεστε να ασχολειστε τοσο πολυ με αυτο, τιποτα περισσοτερο
οχι ηταν πετυχημενο. στο πνευμα του ερ. ασε που ειναι και ομορφαντρας ο μικαελ σε σχεση με τον κοντο θεο.
1) e4, c5
2) Νf3