επισης, τα τρια χρωματα (δεν μιλαμε για αποχρωσεις) εμφανιζονται μονο στις θηλυκες. εχει να κανει με ενα χρωμοσωμα τους που μεταφραζεται με αυτο τον τροπο.
επισης, τα τρια χρωματα (δεν μιλαμε για αποχρωσεις) εμφανιζονται μονο στις θηλυκες. εχει να κανει με ενα χρωμοσωμα τους που μεταφραζεται με αυτο τον τροπο.
Πω, μ'έστειλες τώρα. Δεν είχα προσέξει πως δεν έχω δει ποτέ τρίχρωμο γάτο. Ωραίος.
ουτε εγω το ξερα..φιλος απο βιολογικο ; )
Το΄ψαξα και λίγο. Συμβαίνει λέει επειδή τα Χ χρωμοσώματα είναι υπεύθυνα για το πορτοκαλί και το μαύρο χρώμα (και κοντινες παραλλαγές τους) στις γάτες, επομένως οι αρσενικοί, έχοντας χρωμοσώματα XY, μπορούν να έχουν είτε πορτοκαλί χρώμα, είτε μαύρο, αλλά όχι και τα δύο μαζί (αντίθετα με τις θηλυκές που έχουν XX χρωμοσώματα).
Γαμάει.
Τώρα πριζώθηκα να μάθω πως προκύπτουν τα χρώματα των τιγρέ γατιών. Τρία είναι κι εκεί αλλά συναντώνται σε αρσενικά όσο και σε θηλυκά.
Πιθανό σενάριο.. αλλά όχι.
Αν κατάλαβα καλά, διαφορετικοί τύποι γονιδίων του Χ χρωμόσωματος, που ευθύνεται για το μαύρο χρώμα, δίνουν καφέ και μπέζ αποχρώσεις. Έτσι προκύπτουν οι τριχρωμίες καφέ-μαύρο-άσπρο στα τιγρέ γατιά. Κάτι αντίστοιχο σημβαίνει και με το γκρί χρώμα.
η νεα μου ασχολια ειναι να φασκελωνω τα σοβαρα σας ποστ.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Κάτι που δεν έχω καταλάβει είναι οι μούτζες σε ποστς όπως το παραπάνω, δλδ με τι ακριβώς σκαλώνετε; =/
εδιτ: ωπ μου απάντησε![]()
I was just in your kitchen. I didn't see no god damn pig.
ειναι για γατες.
παρε μια και συ.
"Τι χτυπαω??"
Που ακριβώς διαφωνείς ρε γαμημένε? Τράβα δες κάνα ντοκυμαντερ για γατιά, ζήσε και 26 χρόνια με 2-3-4 στο σπίτι σου και μετά έλα να μου πεις!
δε διαφωνω πουθενα μωρη χριστοπαναγιμενη γαλοτσα.
αλλα ειναι για γατες.
αρκει.
μαντεψε.
μερσι!
"Τι χτυπαω??"