Φτου-φτου μακριά από 'μας.
Φτου-φτου μακριά από 'μας.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
οχι ακομα.. οταν πεινασω.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Δεν ξέρω αν μόνο σε μένα φαίνεται οτι το παραπάνω τραγικό με μία ελάχιστη βελτίωση στην καθαρεύουσα και με μία πιό ενοχλητική φωνή ίσως να ξεπερνάει στην μαλακία ακόμα και αυτό ή έστω να είναι ίδια σαν δύο σταγόνες νερό. Συγχαρητήρια.
Σε άλλα νέα συνεχίστε να συζητάτε το πως ο Κρουξ είναι το κεφάλαιο και η πλουτοκρατία και πως καταδυναστεύει την ελληνική οικονομία. Η γελοιότητα και η γραφικότητα στο πιο ελκυστικό πακέτο που υπήρξε ποτέ.
Σε έχω βγάλει ήδη πρόγραμμα για τέλη Ιούνη. Σοβαρά !
α ναι. παραλίγο να το ξεχάσω. να φας και καμμία φασολάδα όμως ικόνοβλαξ φαρδυκώλη οθονάκια για να μου τα κλάσεις με πίεση.
Last edited by Krux; 18-05-2010 at 23:48.
I'll bury you in your god's fucked garden
οχι ρε πούστη μου. μου την είπε. γαμώτο![]()
I'll bury you in your god's fucked garden
με μπερδεψε ενας γιουζερ
οι αναρχικοι θελουν επανασταση; για τι ειδους επαναστασεις μιλαμε;
μη μουτζωσετε, κριμα ειναι
Vielen Dank für alles was mal war
ναι θέλουν. μιλάμε για αναρχική επανάσταση.
Spoiler
μπα, καλα ειναι οπως ειναι τα πραματα.
this is radio freedom.
Χειρότερα απ' ότι θα τα 'κανες εσύ μαλάκα Κάλκι αποκλείεται να είναι!
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
δεν προσβαλλομαι. κατανοω την δυσαρεσκεια που σου προκαλει το γεγονος οτι θα σε κανιβαλισουμε.
this is radio freedom.
μιλουσα με γιουζερ μσν και λεγαμε για ζαπατιστας, επαναστασεις και τετοια, σε καποια φαση κατι ειπα ποσο θα καυλωνει ο καλκις με ολα αυτα (επαναστασεις) και μου ειπε οτι ο καλκις ειναι αναρχικος, οχι κομμουνιστης και μπερδευτηκα. δεν εξηγησε περαιτερω λογω προχωρημενου της ωρας, με παραπεμψε στο θρεντ. οποτε αναπτυξτε την εννοια αναρχικη επανασταση, δωστε λινκς αλλα όχι βιβλιογραφίες
καλκι, αμα το παιξεις υπερανω "καλα ειναι οπως ειναι τα πραματα" παπαρας διανοουμενος θα στεναχωρηθώ. dythor ισχυει το ιδιο για σενα.
Vielen Dank für alles was mal war
κοιτα, ειναι απειρα τα ρευματα στον αναρχικο χωρο, δυστυχως υπαρχει και μια μειονοτητα η οποια για να πουμε την αληθεια στ'αρχιδια της οι επαναστασεις. Στην πλειοψηφεια παντως επιδιωκουν μια κοινωνικη επανασταση η οποια θα προσπερασει την επαναστατικη πρωτοπορια των ιεραρχικων οργανωσεων (κομματων, γραφειοκρατικων συνδικαλιστικων οργανωσεων) ανατρεποντας το οποιο καθεστως θα μπορουσε να επιχειρησει να εγκαθιδρυσει νεες ή να διατηρησει τις υπαρχουσες σχεσεις εξουσιας.
και ναι, γουσταρω ζαπατιστας αλλα αυτο ειναι αλλη συζητηση.
this is radio freedom.
Και γιατί να τον μουντζώσεις αν δεν είσαι ναρίτης, ηλίθιος ή και τα 2;